http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 2 d’abril del 2007

PROVANT UNA ENQUESTA

Amics fallers:

Vist el gran moment en que vivim i la tensió que és respira a l'ambient de la nostra falla, hem decidit crear una xicoteta enquesta per a que la gent és desfogué i trie el que per a ell puga ser el nou president.

És una enquesta sense validesa, el que és vote ací no val per a res en la reunió de demà. Sols hem ficat els dos fallers que, fins ara, s'han presentat com a candidats. Fons no oficials i rumors insistents diuen que hi hauran tres més.

Però això fins demà no és sabrà. Si algún altre candidat vol apareixer en l'enquesta que és fique en contacte amb nosaltres.

Ala, a votar.

5 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

La resposta altre va prou adelantada (es veu que la gent si que coneix els altres noms, eh?). jejejeje

Anònim ha dit...

tens rao pep...

Anònim ha dit...

Es de vergonya lo que ha pasat,
per una volta que havien pensat fer algo be,els expresidents, va i eu caga un.Haaaaaaaa a les dones mos han venut la moto diguenmos mentires, que no contaben en mosatros.

Anònim ha dit...

no saps ni loqe dius,tu mateixa eu dius per una volta qe an pensat en fer algo,on estaben tots estos anys estos expresidents? poden fer lo mateix qe habien pensat ara tambe ,en ganes de treballar sense ser president pots treballar ,qe crec qe pa treballar ningu te dira qe no,y la moto te lauran venut a tu perqe ami no,TOTS MOS CONEGEM

Anònim ha dit...

Je podriem eliminar lo dels anonims, pero antes perfa expliqueu com identificarse perque a mi me demana una contrasenya que no sé