http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 27 d’abril del 2007

Cosetes de la Junta i altres

Bon dia a tots. Ahir com cada dijous tinguerem reunió de Junta Local, és tractaren temes molts diversos que no puc reproduir ací però si que puc ficar, el que per a mi és una bona notícia. La falla Tro i Flama del Perelló ha designat com a membre de la comissió a una dona, i ja hi han dos. En aquest cas la fallera que obstentarà el càrreg serà Mª José Lopez, des d'aquest blog volem donar-li la més sincera enhorabona. Anem a vore si d'ací dos anys (en la nova reelecció de Junta) algun president de falla fica a alguna altra dona, i a cada cop en siguen més, ia ixí sempre serà millor.

Per altra banda, alguns membres pregunatren a les respectives comissions sobre la proposta que ferem arran d'una "Desfilada del Ninot Infantil", a elles els paregué be el tema, a falta de detalls com el dia, etc. De moment açò va be, si no passa res hi haurà desfilada per als xiquets.

I ja canviant de tema, esta vesprada a les 20:30h hi haurà en el casal una reunió per a vore com podriem enfocar el tema del llibret i aportar idees. Si creus que tu en tens de bones que podrien reflectir-se en el llibret de la nostra comissió no dubtes en anar i expressar-les.

7 comentaris (Afegix el teu):

Carlos Miragall ha dit...

Lo dit Xuso, si vos puc aportar alguna coseta, només tens que dir-ho. Encara que supose que tens prou material, no? Jejeje.

SPIELBERG ha dit...

Gracies bola, de moment ja has fet molt.

Xuso ha dit...

gràcies Bola, depenent de que parlem hui i com anem a enfocar-ho ja et dic.

gràcies

Anònim ha dit...

En la foto de baix,la del abanderao,qui ès l'abanderao,el que es veu la cara o el de darrere que va de taronja?.

SPIELBERG ha dit...

Jo ho tenia prou clar però ara estàs fent-me dubtar

Anònim ha dit...

Ho dic per la resemblança que tenen.

Xuso ha dit...

La veritat és que no t'ho sé dir cert, perquè al de darrere no se'l veu massa bé, però s'assemblen prou, eh??? jejejejee