http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 5 d’abril del 2007

BONES PASQÜES!!!!


Es moment d'agafar unes petites vacances que de segur mereixeu tots, i el que no puga ara, ja li vindràn algún dia...


Vull agraïr a tot el que està fent possible que jo cada vegada que entre a la web, vega que sempre hi ha algú més contemplant-la, això deixa molt satisfet al que està fent la feina, ja que el motiva per a continuar, en dos setmanes de funcionament hem superat les 2400 visites. En nom dels web masters, gràcies a tots.


Vos dessitge, a ritme de pasodoble, que tingeu unes vacances de pascua tranquiles i divertides i que les viviu intensament, però sense pressa a la carretera, que divendres vinent hi ha reunió i heu d'estar... I, al mateix temps que agafeu forces per al proper exercici faller, que ha de ser millor, si cap, que el que acabem de passar.




BONES PASQÜES A TOTS!!!!

4 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

igualment, bones pascues a tots

Anònim ha dit...

yeeeeeee Pep, perfi hem deixa escriure algo el ninot este,be, donarte la enorabona per la idea que as tingut en fer aso,es una canya .Avore si el presi nou mos deisa fer una pagina wep com cal... yo dic que si.

Anònim ha dit...

Xuso y Spielberg encara esteu de pasqües?, ja vale jeje. Enhorabona per si no vos ho havien dit, i dir-vos que aço ja va agafat color. Una altra cosa els videos cada dia molen mes.

SPIELBERG ha dit...

Gracies per l'enhorabona Javi. Ja em tornat i amb més ganes que abans, ja ho voreu ja.