http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 6 d’abril del 2009

MOLTES FELICITAS PER A ALI I EVA

per Nerea

El passat dissabte una fallera de la nostra comissió va complir anyets, ella és Ali "La Sevi". Ali ens va convocar a totes sobre les 7:30 de la vesprada en sa casa per tal de convidar-nos a un suculent berenaret que ens va fer ella mateixa amb molt de amor e il.lusió.

Després de deleitar i saboretjar tot aquell menjar procedirem a cantar el famós "Cumpleanyos Feliç" i com mana la tradició ella bufa el ciri de la torta i per finalitzar li donarem els regalets que com en tot aniversari no hi poden faltar.

Hui li toca a Eva "La Picanya" sumar un any més a la seua edat. Ella també ens ha convidat aquesta vesprada a berenar, que hi pasará???? Doncs el que sempre es sol fer a una aniversari berenar, cantar el cumpleanyos feliç, etc, etc.

Desde ací la web LES PETXINOLES volem felicitar-vos pel vostre aniversar, que per a les dos segur que són un aniversari molt peró que molt especial. La primera La Sevi per poder-ho celebrar junt al seu fill Abel i la segona La Picanya perqué porta dins al seu ventre a la seua filla Lucia que te que vindre al món el pròxim estiu.
S´enrecordeu de l´any passat quan celebrarem el vostre aniversari??? Doncs no ha caigut aigua desde entonces!!! "¡Quien nos ha visto y quien nos ve!" Si no lo veo no lo creo!!!!!!! Jajajaja. Es brometa.

Son etapes que apleguen en algun moment de la nostra vida i que ens fan canviar i de segur que per a millor.Perque el millor que haureu fet en aquesta vida son ells, Abel i Lucia.

Bueno amigues, LES PETXINOLES 1500 vos desitgen moltes felicitats pel vostre 31 aniversari i que tots es desitjos es fagen realitat.

MOLTS BESETS I MOLTES FELICITATS

Article i fotos enviat per Nerea Luz a Fpcervantes07@hotmail.com

16 comentaris (Afegix el teu):

SAN CASALLA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPETONES¡¡¡
MAREMEUA, SENRECORDEU DE LA CELEBRACIO DELS 30 ANYS? QUE LES DISFRASAREM I TEINGUEREM XARANGA I TOT, JAJAJAJAJA.
NERE MA QUE VALS, ANAVA A ESCRIURE ALGO, YA QUE LA SEVI EL ESQUEDA UN POC DESPAGA AL SABER QUE NO ESTAVA EN LA WEB, I PER A SORPRESA.... LA NERE¡¡ QUE MAI S¡OBLIDA DE NINGUNA¡¡¡

Cris ha dit...

Nerea quanta raó tens, la vida pega cada gir impressionant, però són etapes de la vida per on tots pasem, i hi ha que saber disfrutar de totes les maneres, ben segura estic de que el dissabte ben re bé que s´ho passarieu.
Bó moltíssimes felicitats a les dos.
Sevi espere que disfrutares molt dl dia del teu aniverari i Piki tu que encara no ho has disfrutat, espere que siga un día molt molt especial.

MOLTES FELICITATS SEVI I EVA. BESSOS PER A LES DOS

SPIELBERG ha dit...

Moltes felicitats a les dos.

LA TORA ha dit...

MOLTES FELICITATS CUMPLEANYERES!
MARE DE DEU ,QUE DOS LOQUES.... ESPERE QUE AQUESTOS ANIVERSARIS SIGUEN MOLT ESPECIALS PER A LES DOS.
BO, A EVA L'ACABE DE FELICITAR EN LA TENDA, PERO A LA SEVI NO LA HE VIST PERO DE SEGUR LI ARRIBARÀ EL MEU BESSET, MU....A!

QUE PASEU UN BON DIA, PERRERES.

LA TORA.

SAN CASALLA ha dit...

ALGU SAP ALGO DEL XUSO? NO ENTRA A LA WEB PER A RES I ES MOLT RARO.
SPIELBERG QUE LI HAS FET AL TEU NOVIET?

Cris ha dit...

Ja Carmina tens raó, igual no te temps, però per si de cas entra a pegar na miradeta, li direm que el tirem de molt de menys per la web.
Deme diu que ens nota en falta, jo imagine que a vosaltres vos pasarà com a mi, perquè jo també vos note en falta a vosaltres per así, Deme i Xuso.

mamixula ha dit...

Hola bon dia a tots!!!
Com heu passat el cap de setmana??? jo tinc a la nana paxuxeta altra vegada,es cambiar el oratge un poquet,i ala maleta...
Xiquetes estes pascues farem una paelleta en el painball no?? o per lo menos voremos,i jugar a parxiiiiisssssss.........

mamixula ha dit...

A volia donar la enhorabona al meu amic Blayet,ja que el divendres me va ser imposible poder anar a la reunió.

mamixula ha dit...

I persupost,moltissimes felicitats a la sevi i ala picanya encara que ja les e feliçitat en persona.lo dit felicitats..

jeeeeeeeeeeeeesi ha dit...

hola xafaetes. no he pogut escriure res esta setmana pasada, encara que si que vaig llegir l´articul de la pancarta.
primer feliçitar a les cumpleanyeres, que fort picanya 31 tacos, a mi ja hem queda poc tambe, un meset.
despres felicitar a blay que jo tampoc ho he pogut fer en persona xq no vaig anar a la reunio molt al meu pesar. per jo no anar es podeu imaginar com estava.
i per ultim i el mes important que m´agradat molt el articul, que ma casa sempre la teniu oberta, que disfrute de voremela tota plena de gent i a qui no li agrade no sap el que es pert. que jo tambe vos vullc un monto i espere tornar a vorevos en la meua barra.
gracies per el dia de la pancarta

cunya de la chata ha dit...

desde la falla xuquer amb molt de carinyo feliçite a eixes dos petxinoles per el seu aniversari,i un besset per aixes amigues petxinoles que teniu que son lo millor del mon.moltes,moltes feliçitats.

picanya ha dit...

Moltes gracies nere de part meua i de la sevi ma que vals,que si mos anrrecordem del any pasat pa no anrrecordarse he la carmina ixe dia estrena equipo i tot i quant mos ferem la foto en el home major que risa i la xaranga i la desperida en el sol de la amiga de natalia la veritat que ixe dia va ser molt xulo gracies per les feliçitats i mols besets.

La Nere ha dit...

Felicidades Ali!!!!!!!!
Felicidades Eva!!!!!!!!
Sou les millors guapetones.
Molts besets

deme ha dit...

Ye perfavor que no aplegue a temps, si es que vaig loca buscant un ratet per a escaparme a la tenda i saber algo de la meua web¡¡¡
Moltes felicitats per eixos 31 anys.
Ali el disabte ens va fer un berenar d´eixes que et fan tindre hipo, i es que coneguentala no era per a menys, si sols de voren´s a totes alli i tindre casa plena ja en tenia prou. Moltes gracies Ali i espere que prompte ho pogam celebrar ben celebrat (ja sabes como solo las Petxis sabemos).
Com Nere ha dit el temps pasa molt de presa i la vida ens canvia amb un obrir i tancar d´ulls, ja ves l´any passat ens pegarem una festa de por i enguany estavem cantantli el cumpleaños feliz amb el seu xiquet al braç.
Enhorabona Sevi i un beset de part meua i del teu amic Javi.

Cris jo tambe vos tire mooolllt a faltar¡¡¡¡

mamixula ha dit...

Maremeua la Encarni per açi!!!ie que pasa xafaeta???cuant de temps sense voret!!!tu si que vals millons,espere que mos vegam promte i apreparat que l´any que bé,estarem en tu pa falles....yuju,yuju.....

Anònim ha dit...

Encara que un poquet tard, moltes felicitats a les dos, de part de Vicent i Ivana.
Un besot a les dos.