http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 20 de gener del 2009

HUI FELICITEM PER PARTIDA DOBLE!!!!

MOLTES FELICITATS CARMEN!!!

per Carmina
HOLA AMICS!!!

Tal dia com hui, fa un any, era diumenge i a Sueca es celebrava el dia de sant antoni dels carreters. Qui m'anava a dir a mi que després d’estar tot el dissabte arreglant les aparellaes i els carros, diumenge a la matinada anava a posar-me de part. Si xiquets, la carmen ja fa un anyet!!!!!!!!!

Per a mí i per al Cule ha sigut lo més bonico que ens ha pogut passar en la vida.
Tots els matins, al despertar, és tot una alegría, per molt cansada que estiga jo, li veus la careta de dulsura que te i te s'oblida tot. Quan estas en ella, per molts problemes o dolors que tingues, no penses en ells, sols en ella.

Carmen es molt simpatica i molt balladora, desde menudeta ha sigut molt bona xiqueta, cosa rara perque els pares que te de menudets eren molt vivets. Li encanta jugar amb la seua cosineta Aina i només la veu comença a botar i a riure's de contenta que està.

Ara està per a menjar-se-la, ja te dos dentetes i comença a fer cosetes. Cada dia ens alegra amb una coseta més, i als dos papis s'ens cau la baba mirant-la. La veritat que ara no sabríem que fer sense ella.

Tot lo que he plorat quan estava embarasada, ara deu m'ho regala en alegríes, qui m'anava a dir a mi que tot allò que jo m'ho veia una muralla sería lo més bonic que m'ha passat en la vida. No ho canviaria per res del món.

Sols espere que li agraden les falles com a sa mare i que li agraden els cavalls, jo per si de cas la estic acostumant desde xicoteta. Així que per mí no serà.

En la falla ja te molts amiguets, o si no, que li ho diguen a Vicent i a Alex, que en ells s'ho passa pipa, i els que falten per arrivar, clar.

Bueno carmen la mamà no s'enrolla més, esperem que pases un dia molt feliç com de felisos son tots els dies amb tu. Tu i Aina sou lo més bonico que m'ha pogut passar i estic molt orgullosa de vosatros, però com hui es el teu día molts besets per a tu guapetona!!!


Article enviat per Carmina Cañavera a fpcervantes07@hotmail.com

*********************************************

MOLTES FELICITATS PAPI

per Alexandra

Hola bon dia, avuí 20 de gener es l´aniverari del meu papi Amadeo, si, si, tan sols ens portem 3 dies! bueno i trenta dos anys clar... Hui es un dia molt especial per a ell, encara recorde la careta de feliçitat que va fer, cuant em va vore per primera vegada no eu oblidare mai.

Ell es molt bó, i la gent que el coneix sap massa bé que no ho exagere gens, encara que pareix un poc timit, hi ha que coneixerlo. De vegades la mami me conta com es varen coneixer el papi i ella i jo me pregunte: com una mami tan loqueta a acabat amb un papi tan tranquilet? me fique a pensar i pense, aixo es amor.



Moltissima gent diu que soc un calco de mon pare, i jo estic molt orgullosa de sero ja que per a mi es un ejemple a seguir. Tan sols volia acabar diguent, que me senc molt orgullosa de tindre el pare que tinc, que no el cambiaria per res del món, que espere que al disabte ho celebrem els dos juntets com cal, i eixa alegria, ilusió i ganes de viure la tingues sempre.

TE VULL A MUNTO PAPA!!!

article enviat per Alexandra Grau a fpcervantes07@hotmail.com

12 comentaris (Afegix el teu):

Sandra ha dit...

Bon dia a tots, despres de un cap de setmana prou mogudet i un costipar de ahi te quiero ver, al obrir la web mendut una alegria molt gran, la meua Carmen ja fa un anyet.

Be que tinc que dir jo si hem cau la baba nomes de vore-la i no dir ella cada vegada que en veu es torna boja ¡Clar com la tia li fa de tot!, be carinyet que seguixques aixina, que eres la simpatia en persona i la mes guapa del mon.

Un besot molt fort de la teta Aina, de la tia Sandra i del tio Richard que el volen moltissim.

Anònim ha dit...

BON DIA A TOTS... EN ESPECIAL A LA MEUA CARMELA I AL MEU AMIC "EL FLAK" MOLTES FELICITATS ALS DOS.
A CARMEN NO LI PUC DIR MÉS DEL QUE LI HA DIT S'AMARE...CARAM CARMINETA QUE PAGÀ! JO CREC QUE CARMEN SERÀ 100% FALLERA, COM LA SEUA MAMÀ I EL SEU PAPI ES NOTA EN SEGUIDA...PER COM VIU LA FALLA, JA VOREU COM TINC RAÒ. BE NO VULLC ALLARGARO MÉS, UN BESSOT MOL FORT PER A ELLA DE PART DE VICENT,JOSEP,EL BOU I DE LA TIA NOE.MOLTES FELICITATS PRINCESSA!!!

PER ALTRA BANDA CREC QUE NATALIA TÉ TOTA LA RAÒ CUANT PARLA DEL HOME, TOTS EL QUE EL CONEGUEM SABEM QUE AMADEO ES UN POC ESPECIAL.... JO EL VULLC MOLT, TÉ BON FONDO I AIXÒ EN ESTOS TEMPS JA ESCASSEJA. RECORDE AL FLAK CUAN ERA MÉS MENUT I LA VERITAT ES QUE NO DIRIES QUE ES ELMATEIX, LA DONA LI HA FET UN CANVI DE LOOK QUE NI EL MILLOR ESTILISTE.
BE AMADEO, VOLEM FELICITARTE TOTS ELS DE CASSA, ELS XICS,JO I COM NO EL TEU AMIC EL BOU....QUE NO POT ENTRAR A LA WEB...ESTÀ ENSESET DE PIGOTA!!! I EL MENUDET TAMBÉ. PERO DE SEGUR QUE EN AQUEST DIA TAN ESPECIAL PER A TU, S'ENRRECORDA I A LO MILLOR ET FA UNA CRIDÀ.
BÈ, MOLS BESSETS AMADEO I QUE EN FASSES UN SAC MÉS.

LA TORA.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS CARINYET¡¡¡ I A TU AMADEO TAMBÉ¡¡¡¡¡
I GRASIETES A TOTS PER LES FELICITACIONS I A LA TIA SANDRA DIRLI QUE ESTA LOQUETA I Q LA CARMEN LA VOL AMUNTO.

Sandra ha dit...

Moltes felicitats AMADEO perdon pero m´havia emocionat felicitant a la meua nana i s´emabia oblidat el teu.

Lo dit moltes felicitats i no canvies mai eres un "TIO GRANDE".

La Nere ha dit...

Mira la meua Carmen que ja te 1 anyet!!!!!!
Moltes peró que moltes felicitats carinyet, eres una xiqueta de lo més reguapeta i no diguem de bona xiqueta perque es un panouet!!!!
Molts besets Carmen i al divendres a vore si bufes el ciriet eeeeee

I com no tambe voldria felictar a l´home de la meua gran amiga Natalia, Amadeo, moltes felitats per a tu que en cumplisques moltissims més i que tots ho pogam vore. No cambies mai i aunque siga un topic dir aixó ho dic de veritat, no canvies mai perque eres un tio de lujo, bon pare, bon home, bon amic .... peró que més es pot demanar d´un home si es que Amadeo ho te tot. Moltes felicitats carinyet i ja ho celebrarem al dissapte junt al aniversari de la teua filla Alex.
Molts besets Amadeo.

mamixula ha dit...

Jo també volia felicitar a la meua pelailleta Carmen,que esta per a menjarsela,moltissimes felicitats guapissima.
Per altra banda,gracies a tots per felicitar al meu home,ell encara no eu a vist,pero de segur que cuant ho veja estaramolt pagat.GRACIES.

deme ha dit...

Carmen moltes felicitats¡¡¡¡ mare meua altra que ja fa un anyet¡¡¡ Petxis es doneu conter que ja estem entraes en edat? que es broma, el que passa que lo millor tindre fills ben jove, així pillem als yayos tambe jovens per a que cuiden d´ells i ens tiren una maneta¡¡¡ es broma... pero la veriatat es que no sabriem que fer sense eixes yayes que cuiden dels nets i als pares els fan un gran favor...
La veritat es que esta pr a menjarsela, i ja va donant algo mes de guerra i es que fina ahí els arriva la sort alñs seus pares, que no s´han enterat del que es donar un poc de mala vida¡¡¡
el dijous estava per a menjarsela vestida de freseta i ja no parlem de quant sent musica, en això te a qui semblar. No dubtes que esta es fallera de cap a peus¡¡¡ Molts besets Carmen i ja ho clebrem al divendres¡¡¡

Respecte a Amadeo, crec que la dona no haguera pogut estar mes acertada.Tot elq ue s´ha dit d´ell es veritat, si es que te un cor que no li cap al pit¡¡¡
Quant el coneixes de veritat, saps que es un home de cap a peus, pots confiar amb ell, tranquil com el que mes i sobretot BONA PERSONA. Ell sap que tant Javi com jo l´apreciem moltissim i per això no podiem deixar de felicitarte i dirte que eres com el vi, quant mes anys ...

Cris ha dit...

Moltes felicitats a Carmen per eixe primer any de vida, i a Amadeo el mateix.
MOLTES FELICITATS ALS DOS!!!

Anònim ha dit...

La veritat es que no escric molt ala web pero hui la ocasio seu val per a felicitar a carmen que esta per a menjarsela de grasiosa i al meu amic el GRAN AMADEO. que si que es de veres que l'apresiem molt sobretot jo, bueno felicitats per als dos i tingau molt bon dia. ah! i que vos regalen moltes cosetes EH!!! MAMIXULA I CARMINETA

mamixula ha dit...

Moltissimes gracies a tots,valdreu millons!!!!

Anònim ha dit...

Felicitar a la pelailleta de Carmen que es xicoteta pero molt rebonica.
a tu Amadeo tambe Felicitats, que en cumplixques molts mes.
Molts besets mal dos.
La Vane

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats pel el teu primer anyet que se guixques hay sina de bonica i simpatica mols besets.

Moltes feliçitats amadeo que ne cumplixques mols mes besets.