http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 13 de gener del 2009

A dos dies vista...

Bueno, bueno, bueno… pareix que fora ahir i ja estem de nou immersos en el Concurs de Play-backs que, com cada any, organitza la JLF. Després de dos falles que no han competit a última hora per motius que tots sabeu i que no vaig a tornar a repetir, i del canvi d’escenari d’enguany, que hem passat del CM Bernat i Baldoví al casal “Multiusos” (del qual no anem a tornar a expressar la nostra opinió), ja tenim a la vista el dia de la nostra actuació.

Així és, el proper dijous 15 de gener, entrarà la posada en escena de la Falla Plaça Cervantes. Un any més l’esforç en esta disciplina ha segut màxim. Tant les xiquetes i xiquetes com les més majoretes, han passat este duríssim hivern al casal, soportant les inclemències de l’oratge i desafiant este fred que ens duu a tots de cap. 

A dos dies vista, els “enginyers” del decorat estan ultimant tots els detalls, les maquilladores i perruqueres ja ho tenen tot preparat, i les modistes tenen les “SINGERS” que trauen fum. Vaja treball encomiable que fan totes aquestes persones per a que la posada en escena siga fabulosa i eixe treball no es veu tant.

Les nostres ballarines estan d’assajos que no paren, junt a les coreógrafes llimen els xicotets defectes d’última hora que puguen surgir als assajos, per a que eixe dia estiga tot preparat al 100% per a que ixca perfecte…

Una altra cosa és que per circumstàncies, eixe dia es falle en qualsevol cosa, això ja serà un altre cantar. La faena quedarà feta demà a la nit, quan ens n’anem tots a dormir somiant en l’actuació. Tot el que puga passar després serà secundari i a ningú ens afectarà.

Perquè el que ha estat al vostre costat sap tot el treball i l’esforç que dediqueu en esta mostra de Play-Backs i la Falla Cervantes sols vos pot estar agraïts i desitjar-vos tota la sort del món, siga el que siga el resultat final. Ja sou guanyadores!!!

ENHORABONA ARTISTES, I A PER TOTES!!!!!!! (ja noteu els nervis???)
Allí estarem tots per a aplaudir-vos, dijous 20’30 hores al Casal “Multiusos”

30 comentaris (Afegix el teu):

La Nere ha dit...

Ye Xuso, antes d´acabar de llegir l´article ja estaba tota tremolant del nervios. MARE MEUA 2 DIES!!!!!!
També jo voldria donar les gracies a totes aquelles persones que ens han ajudant a preparar tot aço i molt especialment a Conchin i Sales i com no a Ivana i Vicent per tot el que heu fet per nosaltres, moltissimes gracies a tots!!!
2 Dies???? me muero!!!!!!

Sandra ha dit...

Anim xiques vosaltres sabeu el esfors que esteu fent per a que tot ixca be i crec que aixi serà, per a la falla ja sou unes guanyadores, fora els nervits que com sempre vos te que eixir bordat.

ANIM A TOTES I QUE TINGAU MOLTA SORT!!

Anònim ha dit...

SI,SI UNES CAMPIONES AMB LLETRES MAJORS.... ESTE CAP DE SEMANA HE POGUT VORA TOT EL QUE HEU FET AL LLARC D'AQUESTOS MESSOS. LA VERITAT ES, QUE ESTES TIES I TIOS....TENEN UNA FORçA DE VOLUNTAT FORA DE SERIE. AL CASAL ELAMBIENT ERA FENOMENAL,COSINS,MAQUILLANT,BALANT,MENJANT I TAMBÉ PASSANT FRET.
CREC QUE TOTA LA FALLA TENIEU QUE APRESIAR EL TREBALL D'AQUEST GRUP QUE AMB LA SEUA FEINA VOLEN REPRESSENTAR A LA FALLA LO MILLOR POSIBLE,I CREC QUE MOLS PAREIX QUE ENCARA NO HO TÉ GENS CLAR.
JO VOS VULLC FELICITAR A TOTS, MENUTSI MAJORS,A LA MODISTA (SALES),A LES IAIES,MARES,PARES, MAQUILLADORES I A TOTS ELS QUE "DESINTERESADAMENT" ES TIREU UNA MANETA A LES MES ARTISTES DEL MON....EL NOSTRE GRUP ARTISTIC.
MOLTES GRASIES PER FERMOS PASSAR TOTS ELS ANYS UN RATET MOL,MOL ESPECIAL, PER A MI SEMPRE SEREU ELS MILLORS.
SOLES EM QUEDA DESITJARVOS MOLTA SORT I....MOLTA MERDA.

LA TORA.

Esther ha dit...

EY!!!!!!! MOLTÍSSIMA SORT, I NEREA NO EL POSES TAN NERVIOSA QUE TU JA ERES VETERANA EN AÇÒ!!!!!!JEJEJE!!!!! LO DIT MOLTA SORT I A PER EL 1ER!!!!!!!!!!

deme ha dit...

Xuso parles com si tot açò no anara amb tu, i no ens oblidem que fins al moment has sigut l´unic xic a la nostra falla que te lo que te que tindre per a acompanyarnos en el playback i sobretot per aguantarnos a totes ( que ja te que tindre un paciencia )això lo primer.

En segon lloc comentar que estic totalment d´acord amb el que la meua germana acaba de comentar, crec que molta gent de la falla no es concient de l´esforç que durant mes de 5 mesos estem fent, pasant fred, traguent hores d´on no hi han i esforçantnos al maxim per a que la nostra falla quede el millor posible i que passa, es molt trist pero es la realitat... sols s´enrecorden de nosaltres per a que no els falte entrada i no perdres l´espectacle que la seua falla a preparat.

Gracies a Deu que sempre hi ha de gent que s´enrecorda de nosaltres, gent que dia a dia estem esforçantnos per la nostra falla i esta dispost a ajudar en tot el que faça falta. Moltes gracies a tots, no vaig a nombrarlos pero ells saben masa be qui son, per poquet que ens hagueu ajudat, tota ajuda es bona i ahi estarem nosaltres al dijous per a demostrar el que valguem i tot dedicat per a vosaltres¡¡¡¡ Moltes gracies a tots, sou un 10 i sense vosaltres no haguerem conseguit el que tenim ja mes que preparat per a aquest any¡¡¡

Nosaltres ja tenim els nervits a flor de pell, pero per a això tenim a la nostra infermera particular per a calmarnos els nervits, amb una pastilleta et passa tot¡¡¡
Esperem que el multiusos estiga ple de gom a gom i pase el que pase, sols amb l´esfo´ç que hem fet ... JA SOM UNES CAMPIONES¡¡¡¡

mamixula ha dit...

Ei colli Deme,ja estic que no em toca la roba la pell...
Pero jo també pense el mateix que vosaltres,no sols som les que ballem també es tota eixa gent,que esta d´arrere i fa amunto de paper,eixa gent que sense res a cambi,dona tot el que pot i més,sou les millors...
Xiquetes ja no ens queda res,tansols hi ha que pasaro el millor que pogam i tranquiles que mos eixira de luxe.
I despres soparet de playbacks,"yuju,yuju".

Anònim ha dit...

Gràcies Conchin, Gloria i Ana. Crec desde del meu punt de vista tenim molt sort de contar amb vosaltres per al play back infantil, sabeu despertar la curiositat i el interes de les xiquetes i xiquets, vos esforseu molt perquè cada hu done el millor de si mateix. Jo cree que durant aquests mesos assajant seu-han passat genial, han fet molt esforç, moltíssim, divendres, dissabtes i dies de festes, però dins de dos dies, les vegem ahi dalt i es cau la bava, crec que estan mes nervioses les mamas que les xiquetes.
MOLTA SORT TAN PER ALS MAJORS O PER ALS MENUTS.

Anònim ha dit...

perdon la frase final no a eixit be.
MOLTA SORTA TANT PER A ELS MAJORS COM PER A ELS MENUTS.

Angeles ll. ha dit...

a mi m'agradaria donar-vos molts ànims ja q tb participe als play-backs tots els anys i aquest anys per motius aliens a mi no fem play back de concurs de majors, q estigau trankiles i q feu disfrutar a la gent com tots els anys...
tb volia destacar un poc la figura de la meua cosina Sales q se q seu ha currat molt (la nit de nochevieja i tot) cosint trajes, pobra q te uns callos en la mà q parlen de vosté..jaja
lo dit molta sort¡

deme ha dit...

No dubtes Angeles que nosaltres som les primeres que sabem l´esforç que Sales ha fet per nosaltres, i el mes important de tot ... l´ha fet per voluntat propia, això encara te mes merit. No dubtes que al dijous gran part del treball que es vora dalt l´escenari es gracies a ella, i anem a estar mes xules que ningun any, perque la feina feta amb gust es nota.

Anònim ha dit...

Pues sí¡¡¡ esta Sales enguany ens ha preparat una vestimenta molt xula. Gracies Sales per el treball que has fet. Eres la millor¡¡¡ I també moltes gracies a vicent perque tembe ens a fet el decorat i ens ha tirat una mà en lo que ha fet falta.

deme ahir en vaig deixar lo que tenia que dur a la tintorería. sas q2ui la du?

mamixula ha dit...

Carmi,es va quedar per damunt una cadira,i jo la vaig arrimar a la paret,si pots parla en la germana de Ximo i li preguntes si li la pots dur.
Xiquetes ja no ens queda res,tinc males ganes de que sacabe ja!!tan de nervi,me vaig a quedar com un espagueti!!!
Xateta per aón pares???

La Nere ha dit...

Carmina a quina hora ten que anar al casal esta vesprada?

deme ha dit...

Carmina esta al casal, si tens clau allí arrima a la taula de davant la cuina esta.
Anim xicones que ja ho tenim ahí¡¡¡

Xuso ha dit...

yyyeeeeee!!! que me s'Amontona la faena!!! que fort, la meua germana està en paritoooooooris!!!!

me'n vaig pitant a l'hospital, en la faena que tenia jo està vesprada, mareta meua!!!!
però que guay!!!! només tinga fotos vos la envie!!!

Anònim ha dit...

MARE MEUA XICONES,EL XUSO DEMÀ ESTARÀ EUFÒRIC DE CONTENT.... QUINA ALEGRIA!!!! UN BEBÉ ET LLEVA TOTES LES PENES I ELS PROBLEMES.
ENCARA RECORDE EL DIA QUE VA NAIXER JOSEP, EM VAIG POSSAR MALA EN PLENA ACTUAçIÓ DEL 18 DE JULIOL...QUE FORT!!! PER UNS CENTIMETRES NO EM VA CAURE AQUELL FOCO AL CAP, S'ENRRECORDEU?
JO CREC QUE A JOSEP LI AGRADEN TANT ELS PLAY-BACKS PER TOT EL QUE AQUELL DIA VA PASAR.
MOLTES FELICITATS JOSEP PER EL "GURRUNYEU".

LA TORA.

Anònim ha dit...

AY MARE LES MEUES XIQUETES!!!!!
NO CAL QUE DIGA ,QUE VOSATRES SOU UNES ARTISTES DE PRIMERA ,I AIXO ES LO QUE TINDREU ENGUANY. EL PRIMER PREMI!!!QUE JA ES ORA QUE ES RECONEGA UNA FAENE BENFETA.
I SINO JA SABEU QUE NIA MOLTA GENT AL VOSTRE ALREDEDOR QUE SAP EL ESFORSÇ ,FRET I GRIPS QUE EU PASAT.QUE INCLUS NIAN QUE EL FI D'ANY A ESTAT EN CASETA XITAETA..

ANIMO CAMPEONES!!!!I MOLTA MERDA!!!!!

XUSO ENHORABONA ARA QUE JA SERAS TIO ANIMAT A SER PAPA!!!!

Angeles ll. ha dit...

pues si , la veritat es q teniu sort de q sou prou get volcada al play back, xq nosaltres aquest any ens hem qdat amb les ganes.. pero be q tingau mota sort¡¡

Anònim ha dit...

XUSOOOOOO¡ QUE VAS A SER TIO¡¡¡¡¡ QUE GUAY¡¡¡¡
XATETA DEMA TAPUNTES PER A VINDRE A ESMORSR? MIRA YA SABEM QUI PAGA DEMA EL ESMORSAR, NO XUSO?

DEME QUE YO NO TINC CLAU DEL CASAL, ESTIC TOCANT-LI A MATIA I NO MELÑ AGARRA PQ ESTARA ALLI TREBALLANT, PERO DE TOTES FORMES SI LA ARREPLEGE A LES 6 PA ESTA NIT NO ESTARA. QUE FAIG?

Anònim ha dit...

AYYYYY NERE QUE A LES 5.30 ESTARE EN EL CASAL

Anònim ha dit...

IBANA AGUARDAM TRES ENTRAES MES PERFA A LA VESPRA TE LES ARREPLEGE

La Nere ha dit...

Ok Carmi ens vegem a les 5:30 en el casal q jo tambe tinc q fer alguna coseta per alli.
Ivana a mi em fan falta 2 entrades.

Anònim ha dit...

HUI SAMBORI ESTARÁ CONTENT¡¡¡¡¡¡

deme ha dit...

Xuso enhorabona per eixa xiqueta, ja voras ja... això es l´alegria de casa¡¡¡
Carmina ja tinc les teues entrades.... m´en vaig a dinar pitant¡¡¡

Anònim ha dit...

Enhorabona Xuso per ixa nebodeta que naix hui! Encara com no s'ha retrasat unes hores mes, sino... jeje. Ella ja sabria que el seu tio ha de fer dema una gran actuació, i ho ha fet molt aseat arribant hui al món.

Ens veguem esta vesprà al casal que queden algunes quantes cosetes per fer!
Nere tens el telefono de Sales(modista)?? doneu-me'l perfi!

Tranquiles que ens ixirà de luxe..!!

CRIS QUEDA UN DIA..!!! jajajaja...

sambori ha dit...

Evidenment hui és un dia ple d´alegria San Casalla!
M´alegra la notícia que ens ha donat Xuso ja que va a ser tio per primera vegada, i per un poc més naix el mateix dia que la teua filla Carmen que ja no li queda res per a fer el seu primer anyet,eh?
A més també tindré demà la satisfacció de acudir demà al multiusos per a poder gaudir un any més del treball realitzat durant mesos i saborejar d´uns playbacks amb el nivell que ens teniu acostumats.
Sabeu que l´esforç fet val la pena així que deixeu-se els nervis a casa que segur quedarà tot amb molta categoria.Ànims!!!!!!

sambori ha dit...

Ah, Xuso una abraçada molt forta per eixa nebodeta, segur que serà l´alegria de la casa.
Com no felicitats també per a la teua germana Carol i també per al papi de la criatura.
I ja sabeu a tirar-los una maneta que també s´estrenen com a pares i qualsevol ajuda es bona.
Felicitats!!!!!!
I com bé diu la Xateta, qui sap si vos desperta l´instint paternal a tú i a Sales?????

Cris ha dit...

Ye xicones, que pasa per así, com van el nervis jo estic atacà, m´he depilat en mitja horeta i no m´ha fet ni mal la cera, que fort!!!

MARIA TE MATE, NO VAL A ACELERARME MES ENCARA!!!!!!!! HUI NO TENS QUE PUJAR AL MEU COXE, JEJEJE
ES BROMETA

Xuso enhorabona, ja vorás és una pasà, a mi hem traurien hasta les entranyes, mira si estic loca en elles.

Carmina com has quedat en això, ho has pogut arreplegar??
I tu Maria en lo de Xuso??

Cris ha dit...

Sandra que se m´oblidava, no se com ho tindràs, però seria convenient que vingueres esta nit, mira a vore si t´ho pots arreglar.

Agustí ha dit...

ye xuso spilberg o ki siga me podria dir el ordre de les taules per al 50 aniversari es k mosatros no se si vos pasarem la llista en la nostra taula si no vos l'hem pasat esxere que mos ajau ficat en la gent jove aw graciés