http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 21 de gener del 2009

GALA 50 ANIVERSARI

Ja tenim les primeres fotos de la Gala del Cinquantenari, enviades per Amparo.


Algú que no tinga massa faena ens podria fer una crònica del que va ocòrrer dissabte passat a la Sala Cancela i contar un poquet el seu punt de vista de la Gala. Ho agrairiem moltíssim, ho podeu enviar a fpcervantes07@hotmail.com
L'AMIC JULIÀN SAEZ ENS HA FACILITAT UN LINK A LA WEB DE LA JUNTYA CENTRAL FALLERA DE VALÈNCIA, ON TROBEM UN DOCUMENT SOBRE LA GALA DEL 50 ANIVERSARI DE LA NOSTRA COMISSIÓ. POLSEU ACÍ

53 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Felicitaros a toda la falla por el acto tan magnifico que organizasteis, no hubo ningun detalle al aire. La armonia que se vió entre todos, el trato y la atención que se recibió por parte de vuestra falla fué caluroso y nos hizo sentirnos en todo momento muy agusto. Enhorabuena a tod@s.

Lucia

Cris ha dit...

La veritat es que es va quedar molt, molt bé. No hi habia ningún detall, del que no estaguera algú pendent, la organització super coordinada i tots pasarem una vetlada encantadora junt a la gent, de la que és la nostra comissió fallera.

A més he parlat amb gent d´altres falles que estaben allí i m´han dit que s´ho passaren d´allò més bé i com sempre diu Xuso, una vegada més hem senc orgullosa de ser de la falla PLAÇA DE CERVANTES.

La Nere ha dit...

La Gala del 50 Aniversari es va quedar de categoria, jo personalment vaig disfrutar molt del acte i m´ho vaig passar de lujo!!!

deme ha dit...

Enhorabona a tots els fallers que aportaren el seu granet d´arena per a que quedara tot lo be que va quedar. La veritat que disfrutarem tots moltíssim. Era molt emotiu el veure com toa una representació dels 50 anys de la nostra comisió es sentien tant pagats de tornar a desfilar i sentirse protagonistes, aunque fos per un moment.
Crec que el treball que s´ha realitzat s´ha vist recompensat per un acte ( que com tots ) ha marcat un antes i un despres per a tots els fallers de la nostra benvolguda falla, la falla PLAÇA DE CERVANTES¡¡¡

Anònim ha dit...

ES QUEDA TOT DE CATEGORÍA¡¡ I HO PASAREM D'ALLO MES BE¡¡¡
ALGU ME PODRIA DIR QUE PINTAVA ALLÍ REVENT A LA FALLERA MAJOR LA Mª DOLORES?

Anònim ha dit...

No es precis q parles de Mª Dolores amb ixe to despectiu,ja que ella es una de les encarregades de fer-li algun traje a la fallera major de valencia i es per aixo que la va rebre. Lo de "La Mª Dolores" pense que sobrava.

Anònim ha dit...

San Casalla te raó, si no es de la falla ¿que feia revent a la fallera major de valencia? el que jo crec que l'haguera d'haver rebut son en tot cas els representants de la falla cervantes.
Es que hi ha que en tots els banys s'encontra.

Anònim ha dit...

JO TAMBE LI DONE LA RAO A SAN CASALLA I HA L'ANONIM, PERQUE ES DE LA FALLA ES LA SEUA GALA I MARIA DOLORES ESTAVA DE PAS, COM SI LI VOLGUERA FER TOTS ELS TRATGES, NO FOT

Anònim ha dit...

Ara ami no mel farà

Anònim ha dit...

Les fotos son una pasà, ¿en penjareu més?

Anònim ha dit...

Lo que mes m'agrada de tot es que estic segura que els anonims defensors son la propia san casalla i compañia perqe sino on botons estan???

Anònim ha dit...

Bon dia ,felicite a tota la Falla Plaça de Cervantes ,per el L Aniversari ,especialment al seu President, en Paco Hermida, pèr el gran acte que ens varen oferir el passat dissabte , en la Sala Cancela , va ser un encert que vinguera la Fallera Major de Valencia , que a mes de guapa ,va ser molt simpatica amb tots ,i li dona una categoria al acte .
el castell va ser preçios en les 50 salves ,una per cada any de falla ,el acte d ´homenatge a tots el que han representat la falla al llarg de estos 50 anys ,va ser molt emotiu , veies les cares de les falleres ,regines de fa 50-40-30-25 anys ,plenes d´emocio i alegria i donaba goig , la veritat que els falleros podem estar molt contens, per la resposta de tots els invitats , varen respondre a les espectatives y ajudaren a la organitzacio del acte , que de esta manera va quedar molt mes millor y sense cap moment de indecissio.
el sopar tambe estaba molt bo ,hi ha que felicitar a la Sala Cancela ,que va estar a una gran altura.
i despres pera finalitzar el ballet que mos pegarem hasta les 4 y pico del mati , va estar fenomenal......encara queden cosetes per contar ...pero ...sera en un altre moment...

besets pera tota la comisio.

Anònim ha dit...

QUE ON ESTA SAN CASALLA????? Q SAN CASALLA ES EL ANONIM??? NO TINC UNA ALTRA FAENA QUE ESCRIURE PER DOS¡. ESTIC ASI I A MI NO ME SE DONA BE ESCRIURE PER ANONIM SI NO PER SAN CASALLA, COSA Q ALGÚ MES QUE ATRE LI SE DONA MASA BE, NO?
NO TINC RES ENCONTRA EN Mº DOLORES, PERO ME VA FER GRACIA PERQUE A LES 5 ESTAVA ALLÍ, I PENSI, " NO FARA TARRT, NO?" I COMFORME ESTAVA ENTRANT LA GENT LA MIRAVA DE DALT A BAIX, I QUAN APLEGAVEN LES FALLERES, YA NI TE DIGO. PERO BE. CADA U ES COM ES I PER AIXO MATEIX TE DIC ANONIM QUE NINGUN ANONIM, I AIXO QUE HI HAN PROU, ENCARA NO MA LLEVAT LA SON PER LES NITS, YO DIC LA MEUA OPINIO I A QUI LI PIQUE Q ES RASQUE, QUE PER ALGO SERÀ.
RESPECTE A LA GALA UN 10. UNA PREGUNTETA SNRA ANONIM? A QUE SEGUR Q Mª DOLORES NO BE DE FALLERA DE HONOR? AHI ESTAMOS, AHI.....

Anònim ha dit...

DEME SE QUE AHIR ME TOCAVES, HE PARLAT EN CRISTINA I ELLA PASARA DEMA A PER MI I DESPRES PASAREM A PER TU.ENS VEGUEM DEMA.

deme ha dit...

Carmina per favor necesite parlar en tu ja¡¡¡ tens el movil apagat. Tinc la teua entra per a la 18 de Julio, vols que quedem i anem juntes tu i jo? contesta perfa perque estic cridante desde ahir.

I no façes cas de les tonteries que s´han dit, perque no mereix la pena¡¡¡

deme ha dit...

vale , pues jo acave a les 20h. passeu a per mi

Anònim ha dit...

OK DEME PASAREM A PER TU. TINC EL MOV MORT. ALDIVENDRES FAIG EL CUMPLE DE LA XICA, DE TOTES FORMES DEMA TO DIRE.

Cris ha dit...

Hola, que pasa per así???
Ja és dijous xicones, sabeu que significa??? Que les artistases del play-back tenen debut a la vista, però esta vegada en privat, eh???
Bueno Deme com portem el tema moneys, per al sopar???
Esta vesprada ho parlem a vore quan anem a comprar.
Ja tinc nervioset a la panxa, jejeje.

Sandra ha dit...

Hey xicones esteu preparades per al dissabte? Crec que si perque sempre estem apunt per a tot, passeu-ho be i feuse un xupitet a la meua salud.

Quines fotos mes xules, encara que hi ha alguna que hi hauria que sensurar, al cap i al fi aixi ens o pasarem, a qui no li agrade que no mire.

Cunya tens tota la rao Mª Dolores vinge a escuadrinyar perque no sap fer atra cosa i si ella li cus el trage, que la convide a la seua falla (llastima de trage).

Anònim ha dit...

SIN NINGUNA MALA INTENCION, SOLO DECIR Q MºDOLORES NO CAUSO NINGUN PROBLEMA POR RECIBIR A LA FALLERA MAYOR DE VALENCIA. ELLA NO SE CREE NADA DE GRANDEZA.

Q TAL VOSOTROS LOS DE ESTA COMISION Q QUERIAIS TRAER A """"CAMPS"""" ESO SI Q ME PREGUNTO¿¿ Q PINTA CAMPS EN UN ANIVERSARIO FALLERO???

LA FALLA VIA DEL MATERAL SI NO ME EQUIVOCO TAMBIEN TUVO SU ANIVERSARIO Y NO PARALIZO EL MUNDO.

Anònim ha dit...

PASE YA DE POLEMIQUES ANONIM. VISCA LA FALLA PLAÇA DE CERVANTES I VISCA ELS ANONIMS INOPORTUNS¡¡¡¡

Sandra ha dit...

si cunya a palabras necias oidos sordos.

Ah! Per aixo Camps no va vindre i no mes ens envia una felicitaciò.

Xuso ha dit...

xe quina polèmica en la mª dolores dels botons!! jajaja algú me pot dir qui és?? que jo ni ho sé!!!!

en serio ja... deixe-ho estar que enseguida s'agarren i ara voràs com ens començen a dir de tot!! que si açò, que si allò, en fi lo que sempre li diuen a la nostra falla...

Sandra la veritat és que ho ha alguna foto "subidita de tono" , eh?? jajajajajaja

Sandra ha dit...

Ie Xuso podries llevarla no sobretot ixa que se me veu fins la partida de naixement. Perfa

deme ha dit...

El Xuso sols ha sensurat un parell... pero que apareixia ell, que boto... que per a algo les ha penjades ell¡¡¡ pues si Xuso jo haguera fet el mateix¡¡¡ menudes caretes eh, pues com be ha dit Sandra, aixina de be ho passarem¡¡¡

Xuso ha dit...

Xica! en lo sexy que estaves.... bueno ja la he llevat!! però no en lleve cap més!!! jajaja

Amic fep ha dit...

Bueno, es quedara a les retines dels que hem pogut vore la foto en qüestio... una llastima.

Xuso ha dit...

A les retines i al correu dels que encara la tenim!!! jajajaja una llàstima, una llàstima, com diu l'amic fep!!!

La Nere ha dit...

Botons si que está mogudeta la web!!! Aixo que ahir per la vesprada no vaig entrar i hui en tot el mati tampoc i olala sorpresa li han pegar "mal meneo"!!! jajajajaja.
Jo estic segura que els anonims no ha sigur SAN CASALLA perque si ella vol dir algo ho diu a la cara i ho dic perqué la conec moltissim i tambe dic altra cosa millor es pasar del tema eixe.

mamixula ha dit...

Pero bueno!que ha pasat per açi?un dia que no entre i casi es mateu.
La veritat es que jo cuant la vaig vore,també pensi el mateix,pero aixo no vol dir res mal,simplement que feia alli.
Bueno carmineta me pots dir a quin hora,es el cumple de la nana?
Xiquetes que ja es dijous yuju,yuju.

Cris ha dit...

Natalia , ja es dijous, ja queda menys per al dissabte, soparet, soparet....

Anònim ha dit...

Hola bona vespra a tots.Carmina no faces cas,lo que importa es que es queda de lujo i mos heu pasarem molt be.
Natali que no anire a ta casa que t'habia dit dema en el cumple ja parlem.
Crec que el cumple es a les 7 o 7:30.
La Vane

Cris ha dit...

Muy, muy mal, jo encara no habia vist les incorporacions al àlbum de la gala, Xuso si que hi ha per a matar a algú.
I tu Sandra dies que no les enviabes, que t´ha paregut Vicent, no s´ha tallat ni un pèl, eh???

mamixula ha dit...

Ie Cris,ja estem altra vegada de marxa,no ens agrada ni que...
La veritat es no anava a anar,pero me fique a pensar..i una mek!!!que despues en faran les dens llargues.yuju,yuju.....

Anònim ha dit...

tots els anonims no son de san casalla, son d'altra gent que ha donat la seua opinió al respecte, i teniu la raò com si vol regalar-li tota la tenda, que no es la seua falla.

Anònim ha dit...

xeeeeeeeee paseu del tema ... la xica vingé per saludarla i prou, i de paso va poder vore lo que es capas de fer una Falla com la nostra, com sa dit mil voltes , el senyor Caps va ser nombrat Faller Major de la Falla, per que es el president de tots els Valencians (HE DICHO)

Sandra ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sandra ha dit...

Gracies Xuso per llevar la foto la veritat que era un poc massa comprometedora, i una mare de familia com jo, imaginat quin ejemple.

Pero no es preocupeu el dilluns vos envie les meues fotos i no val a censurar res que jo ja es censurat algunes, EH! Xuso.

Cris com me demanares ahir el dilluns t´envie les fotos que ixes mes que jo, sobretot hi ha una foto que estas en el teu xic, que esta molt xula.

mamixula ha dit...

Bon dia a tots!algu me pot dir,que tal quedaren ahir els playbacks?
Supose de de luxe no??
Va que ja es divendres,ja no queda res per a la jornada laboral,je,je.
IE carmi,me podries imformar sobre l´hora del cumple de la nana,que encara no ho se.

mamixula ha dit...

Basurilla que fas??

Anònim ha dit...

BONDIA NATALÍ¡¡¡ EL CUMPLE DE CARMEN ES A LES 7.30, PERO PA LA GENT QUE TINGA GANES DE FERSE ABANS UNES QUANTES CASALLETES POT VINDRE APARTIR DE LES 7.

SEGONS TINC ENTES ESTEU TOTES AVISAES, PERO PER SI DECAS ARA YA HO SABEU.

DESDE ASI VULLC DONARLI MOLTA SORT A CHELIN, I QUE HUI YA LA TIRARÉ EN FALTA EN EL PARCHIS, SOBRETOT PURIN. QUE FAREN HUI PURIN?

Anònim ha dit...

NATALIA PERFA AVISA A RAQUEL QUE NO SE SI LA AVISAT LA SEVI.

Cris ha dit...

Val Sandra, ja te dic el meu correu.

Natalia el play-back d´ahir xulíssim per al meu gust, a mi me va encantar, enhorabona a la falla 18 julio, perquè va estar molt xulo.

Demà soparet yuju....

sambori ha dit...

Qué, ja esteu preparant-se per al cap de setmana?
Pel que veig es veu que sí.
Carmina felicitats encara que en un poc de retràs per a Carmen, segur que s´ho passarà molt bé al seu primer cumple i la resta de ties i amiguets també.
Com no felicitats també per a Amadeo i Alexandra.

I demà fa anyets una gran fallera de la nostra comissió, qui serà????
Cert que demà al soparet de play-backs ho farà molt celebrat.
Així que moltes felicitats Merxe de la meua part!!!!!

mamixula ha dit...

Ahi sambori,que tot eu saps!!
Haón estaves esta setmana,que no sabiem res de tú?
Carmi ara li tocare a Raquel per a dirli l´hora.

sales ha dit...

perfa que algú em conte el playback de la 18 de juliol... estic histèrica...!!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Cris ha dit que va estar molt xulo.

EL menut va estar be, molt bona decoració, vestuari i maquillatge.

El Major no el vaig poder vore ja que va haver un problemeta i em m'ausentí de la sala en eixe moment. Llàstima.

De totes formes per a nosaltres sempre sereu els millors i els que millor ho heu fet.

Sandra ha dit...

Carlos a quina hora tenim que estar a la presentacio de la 18 de Julio, perque en la de la Avda. d´Espanya ja m´han dit a les 21:15H

Anònim ha dit...

GRASIES SAMBORI.
LA 18 VA FER UN PLAYBAK MOLT BALLAT, PERO AL MEU PENSAR ELS QUE CANTAVEN SAVEREN POGUT LLUIR UN POC MES. HO VALLAREN MOLT BE I MOLTA COREOGRAFIA. EL DECORAT DELS NANOS ERA UNA PASA. EN DOS PARAULES IM PRESIONANT¡¡, PERO ELS DELS MAJORS COMPARANT-LO EN ELS MENUTS UN POC SOSO I MOLT POC DE COLOR. PERO EN GENERAL MOLT BE.

SALES ESTAS PREPARÁ PER A DEMA????? YUJU YUJU¡¡¡¡ A LA VESPRA FAIG EL CUMPLE DE CARMEN EN CASA RICHARD I SANDRA SI NO TENS RES QUE FER TE PASES QUE ESTEM LES DE CASA.

Amic fep ha dit...

Spilberg, que casualitat, jo tambe estava al multiusos i tampoc vaig vore el Playback dels Majors...

Per cert, com ha quedat el tema de la porta?

SPIELBERG ha dit...

Sandra, a la 18 es va després de l'Avinguda.

El tema de la porta s'acaba amb que vingué un home amb una cadena i un forrellat. I ja està.

A vore hui com està i si queda alguna cosa dins.

Anònim ha dit...

CARMINETA, GRASIES DE PART DE XELI N, LA VERITAT ES QUE ESTÀ PROU AMARGA LA POBRA.... ESTOS MUSCLES L'AN DE FER MORIR, MOLTES GRASIES CARINYET, JO LI PASSE EL TEU RECAET, NO PATEIXQUES.
PER SERT, COM QUEDÀ L'ANIVERSARI DE CARME? SUPOSE QUE DE CATEGORIA,COM TOT.

LA VERITAT ES QUE SAMBORI (QUE TOT HO SAP) TE MOLTA RAÓ UI DIA 24 ES L'ANIVERSARI DE UNA GRAN FALLERA CONEGUDA PER TOTS...I BEN CONEGUDA.
M'AGRADARIA DESDE LA WEB FELICITARLA DE UNA MANERA UN POC DIFERENT ALS ALTRES ANYS.
ELLA PER A MI ES MOL ESPECIAL,LA FULLC MOLT I AMES A MES DE SER UNA PERSONA BONA,TAMBÉ ES BONA AMIGA,BONA TIA PER ALS MEUS FILLS I LA VERITAT TOTS ELS QUE TENIM LA SORT DE CONEIXER A MERCHE TENIM MOLTA,MOLTA SORT. BÉ CARINYET DESDE LA FAMILIA NICOLAS MARTI VOLEM DESITJARTE UN FELIç DIA, SI TOT VA BÉ PASSAREM A PEGARTE UN BESSOT I UN BON ESTIRÒ D'ORELLES.

ESPERE QUE D'ALGUNA MANERA VEGUES LA NOSTRA FELICITACIÓ, FINS PRONTE.

PER ALTRA BANDA NATALIA I COMPANYIA, ESPERE QUE ESTA VESPRÀ HO PASSEU DE CATE.... SEGUR QUE SI, JA M'HO CONTARÀN....I UN BESSOT PER A ALEX I AMADEO.


LA TORA.

Anònim ha dit...

COLLONS ESTEU EN FORMA, COM ES NOTA QUE S´ARRIMA FALLES...