http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 8 de gener del 2009

Deixeu que em desfogue

Deixeu que em desfogue per que portava quasi tres mesos sense voreu clar, casi tres mesos sense dormir agust, casi tres mesos no creguent que es podria fer, però s'ha pogut. Ahir començà la mostra de Play-backs al cau multiusos.

Des del dia que em van dir que l'aNjuntament ens obligava a fer-ho allí sem va caure el mon damunt, allí no es podien fer, però ells es van encabotar i no hi havia altra solució. Vaig tindre una reunió amb la persona de l'aNjuntament que es responsabilitzava de la part de cultura i ens va prometre tot per a que allò estiguera en condicions, tot. Evidentment el multiusos no es el Bernat i Baldoví, i per molt que s'empenyen mai ho serà.

Van fer el gran error de construir-lo i ens l'hem de tragar, vejes tu que gràcia.

Em prometeren que per a assajar allò estaria funcionant i per als playbacks tot en marxa i a punt. La primera cosa no la van complir, ja ho veguereu, que si, que si havia so però res mes, i mal. I al segon punt ens plantejarem que si els dies abans estava tot igual no anàvem a fer-ho allí, ja voriem on però no allí.

Els dies passaven, el començament s'apropava, allò no avançava i a l'aNjuntament pareixia que ningú volia saber res, ni tan sols el que havia tingut la reunió amb nosaltres. Allò era un desastre. Cada cop que anava allí se'm cauia el mon damunt. No ho veia no.

Peró finalment allò començà a canviar. Una de les coses que ens prometeren fou pintar la pared del fons de negre, i vist que no ho feien i que la concejala donà l'ordre de "el que fera falta" ja que s'imaginava quin marron li anava a caure damunt si no ho fèiem allí, decidirem fer-ho els de la Junta. Mentre un pintava la paret, altres organitzàvem les cadires i les enganxàvem per a que allò estiguera mig decent.

I faltava el mes important, les llums i el so. Se que es una merda i per molt que la decoren sempre serà una merda, i vist que l'aNjuntament no s'arrimava vaig parlar amb Sonycolor per si ahir no apareixien que ens llogara un poc de material i començar com porguerem. Aparegueren.

Ahir de matí començaren a ficar els dos micros i els focos frontals, al igual que muntar al final de la sala el control. Els micròfons no son res de l'altre mon i la qualitat que trauen no es massa bona, els sistema d'altaveus esta be(sempre i quan sapies traure-li el rendiment adequat, no per donar-li més canya es millor) però no es gran cosa per al que volíem. I els focos son els que hi havien al Bernat i Baldoví (la cosa esta que no hi ha llum blanca que pogam guiar, ho he demanat per a hui, i que hi ha menys estructura on poder enganxar material, per tant hi ha menys), el que falta d'efectes es el que cada falla contractava per la seua banda.

I ahir encara ens costa a dos de la Junta reorganitzar els focos, reorientar-los i filtrar-los ja que no estaven presentables. I es feren les vuit i mitja.

I s'obrigué el teló. I el cor se'm va parar, però poc a poc tornà a batre, allò estava en marxa i dins del mal no estava tant mal, funcionava. En comparació a com estava el local el dia 3 de Gener a com estava ahir, mitjanament arreglat, amb la gent i els decorats i amb el calor del public allò canvià un poc. Se que no es el millor que podem tindre, ni de la millor forma que pot estar, però per a ser el primer dia de l'any de transició no estigué mal. No es podeu imaginar el pes que em lleví de damunt quan allò anava en marxa. Esta nit he pogut dormir.

Però amb açò no ens podem conformar, sabem que es poc i roí i que es va a millorar, per això no em de deixar de demanar que es millore i que s'acabe amb unes bones condicions i no de la forma en la que està, però de moment salvem la papereta. I cada dia, amb les coses que pogam afegir-li anirà millorant. Però mai serà el Bernat i Baldoví. Sempre serà la merda del multiusos. Per molt que el pinten de rosa.

26 comentaris (Afegix el teu):

SAN CASALLA ha dit...

Cuanta raó q tens, Carlos, la veritat que jo ahir quan vaig entrar, vaig apreciar tota la faena que havieu fet, perque quan anaren a ensanyar en va cuere el cau damun de vore lo mal que estava tot allò,aunque encara queda molt per fer.

Tambe a la falla que va actuar ahir, dirlos que era la primera en actuar i pagà la novatà, ya que el so anava com tornava. el millor que actuà va ser el nebot de paco, que ho va fer clavat.

Ara a esperar aveure nosaltres.......

deme ha dit...

Bon dia a tots.Carlos estic molt d´acord amb tot el que has dit, pero tambe tinc que dir que... a la persona o persones responsables dins l´ajuntament que decidiren i ells mateixa aprovaren fer la moostra al multiusos, sense demanar opinió a les comisions ( perque la reunio que es va fer en el seu moment va ser per a imposar, no per a opinar) els tindria que caure la cara de vergonya ( no vullc ofendre, pero així es com ho senc ) lo de ahir sense paraules, abanda que tens que entendre de sò i tot això, l´equip no se pero el dia que nosaltres asatjarem ja votava i es tallava la musica, crec que es algo que es te que tindre en conter, i com això tot o quasi tot¡¡¡ i encara han tingut que ser els de lajunta els que hajen acabat d´acondicionar el local per a poder actuar... que poca vergonya¡¡¡ i si parlem de les llums... per a morirse¡¡¡ carlos tinc en conter el que parlarem tu i jo ahir, ja et cridarem i parlarem en tu.
Respecte a l´article, em pareix molt bò, perque ens has deixat mes clar del que ho teniem, que a Suecas qui vullga falla ... se la te que ventilar ben ventilà¡¡¡

Xuso ha dit...

Placa, placa, placa....

puny ferm per encetar l'any en articles d'opinó, Spielberg!!!

Pegant canya... però és el que hi ha i portes molta raó, i tu eres un dels que més ha estat ahí i un dels més implicats en el tema

Jo hem reserve la meua opinió sobre el "localet en questió", però s'assembla molt a la teua.

En fi, és lo que hay som un poble de tercera i tenim instalacions de tercera, no podem demanar més.............o sí??

Per cert Spielberg, la cabina està front a l'escenari o es fica musica i llums des de dins del camerí??????

Cris ha dit...

Xuso, ahir estava el cos però la ment estava de viatge. Han ficat una taula al fons de la sala, buscant la ubicació que tenia la cabina del lido.
Respecte a l´article jo també vaig a guardarme la meua opinió.

Xuso ha dit...

a que et referixes??? cris???

Cris ha dit...

A que ja estaguerem comentant lo de la cabina...i era brometa lo del viatge

Cris ha dit...

Per cert alguna esta lliure per a buscar el canyís hui a les 3???? Carmina es per que ja tenim la tela així que demà no hi ha que buscar res, ara que si me vols acompanyar a per les plumes no problem, per a mi millor. Bueno esta vesprà parlem lo de demà.

mamixula ha dit...

Molt bo el article spielbeer,jo crec que tots pensem el tu as dit,jo personalment,encara no e pogut anar al multiusos,pero de sentir a les meues companyes ja o tinc prou claret.
Mal multimerda,pero com els del anjuntament ahi no tenen que anar afer res,es dona igual que els demes tingam merda.

mamixula ha dit...

Cris jo si vols te que ser a les 3.30 cuant deixe a la nana en la guarde..

deme ha dit...

jo no puc anar xiqueta, ahui tinc feina

deme ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
deme ha dit...

jo no puc anar xiqueta, ahui tinc feina

Cris ha dit...

Pero mentres la deixes sera mes tardet ja, per allí hi haurà algún canyís segur, mai t´has fixat???

San-vala ha dit...

Bon article amic Spilberg pegant canya a gent que no ha cumplit en la seua paraula...

El que estas contant es molt bònic, però pel que veig sinó havera segut per la gent de la Junta el Multiusos no estaría en condicions i segons dius en les condicions que esta tampoc són les més optimes...

I ara jo llance una pregunta a l'aire, si segons dius les coses es van millorant dia a dia tindran més ventatges les falles que actuen més tard que les més tempraneres. Per a tindre tots igual d'oportunitats l'Ajuntament havera tingut que cumplir la seua paraula i estar tot acondicionat per a la primera mostra que va ser ahir...

Nosaltres no anem a participar per el que ja saveu tots, però tambè tenien les nostres dudes de participar si l'instalació no estava en condicions i segons contes a l'article encara no cumpleix els requisits adecuats...

Que vols que el diga amic, per a mi una cagada de l'Ajuntament i com no vull donar les gràcies a tota ixa gent de la Junta que seu ha currat per a que ahir es poguera alçar el teló de la primera Mostra.

Xuso ha dit...

Molt claret amic San-vala, tens molta rao!!!!

Hui qui actua??

SPIELBERG ha dit...

No hi ha cabina,es una taula ficada al final del pati. El que pasa amb el cd no ho tinc massa clar, crec que era pel xicon que estava allí que ho toca mal o no se que. Sols falla 2 vegades.

El que cada dia vaja millorant es una esperança que tinc no una realitat. I l'única forma amb la que es va a millorar per part de l'ajuntament (si ho fan) es portant uns quants focos mes.
I el que vulga mes coses se les tindra que porta. I era amb el que em referia ja que a mesura que avance la mostra participen les falles mes grans i es duran material propi. No volia referir-me a res de que l'aNjuntament portara ara de tot, ojala.

Si que es un putada per a la falla que actua ahir, la Sol i Tarongers pero desgraciadament algú tenia que pagar el pato. Per sort no son una falla exigent en eixe aspecte, i amb el que hi havia feren la festa.

Ara fins el dilluns no torna a haver concurs (si mostra) i això alleugera un poc.

Tot no podia ser bo, desgraciadament.

deme ha dit...

San Vala nosaltres tambe estaguerem plantejantnos no actuar quant ferem la reunió dels playbacks amb alguns membres de la junta ( que per cert es carregaren el mort a ells i els que hagueren tingut que donar la cara ni acudiren )ens pareixien unes condicions pesimes i poc acondicionat, i si et soc sincera... si no haguerem tingut el playback clar i no haguerem comensat els assatjos, el mes segur no ens haguerem presentat...

No se que pasara enguany perque tot es nou per a nosaltres, pero vegent el que vaig veure ahir, ja en vaig tindre prou.Enguany li ha tocat a la falla Sol i tarongers actuar els primers, i sorteta ( com per ahi acabe de llegir... que no son molt exigents ) perque mes de 4 comisions no hagueren deixat passar per alt lo desastros que allò va resultar.

deme ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Cris ha dit...

Spielberg, ens podries penjar el ordre de play backs....

SPIELBERG ha dit...

Dema ho fique.

Divendres:Materal

Diumenge (o dilluns): bernat Alinyo

Anònim ha dit...

BON DIA¡¡¡ ALGU SAP COM VA QUEDAR AHIR MARIETA?,

Anònim ha dit...

Bon dia a tots¡¡¡ pues no Carmina no se res, lo unic que se es que no vaig cara l´aire. Hui no em podia alçar del llit.

Aplegareu a vore el final del Duque? ye que fort¡¡¡ quant vaig vore ....
Hui com esta la marxa? vosaltres haveu quedat per arreplegar lo de avon? jo ja ho tinc, igual m´arrime al casal que estaran Viçent i Cris fins a hora de sopar.

He moficat el comentari de Deme per no fotre a la gent que ahir no pogué vore la tele.

La Nere ha dit...

Hola! Bon dia!!!!!!!!!
Jo no se res de MArieta alhora de dinar li tocare a vore q ha passat.
Deme, jo igual no vaig cara l´aire no hem podia alsar, jo volia dormir més! COLLI!!!!!!!!!!! jajajajaja. Peró ja ens queda poquet per a descansar, ara sols ens falta passar l´última setmana d´infarto i ja está, tot haura acabat!!

sambori ha dit...

Spliberg un gran tema a debat el de l´article!!!
Tots sabem que el local multiusos no reuneix les condicions adequades per a realitzar la mostra i concurs de play-backs, i és una llàstima que les comissions participants no es puguen lluïr com cal després del sacrifici que fan assatjant i preparant-se per a superar-se més cada any.

És d´agraïr la llavor que feu des de la Junta per intentar paliar un poc un mal.

Ja esteu a punt per al pròxim dijous???? Segur que sí a pesar dels nervis ,com es normal.
Però el sacrifici fet segur que ha valgut la pena com tots els anys i vos eixirà bordat sense importar el local.Ànims!!!!!!!!!

Cris ha dit...

Xicones jo se que s´ha fet un esguince en el coll. Però ja están a casa. No he parlat amb ella, m´ho ha dit el germà.
No parleu de no alçar-se que m´he adormit asenta en el llit, mentre hem ficava la roba....
Deme jo he quedat en Vicent que ens vorem allí per a fer les probes de la pintura i a així si tot va bé, esperem que vaja be, demà totes en les piles ben carregades que tenim molta faena.

mamixula ha dit...

Bon dia a tots!!com esteu hui divendres???? jo no se si podre anar a arreplegar lo de avon,tot depen com estiga la nana de fatiga,sino puc te donare els dines a tu Deme,i meu arreplegues.
A per cert Deme ja te e comprat el que mas demanat...
I la meua Xateta,per aón para???