http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 31 de gener del 2008

Enquestes sobre els Play-backs

Se que vaig a ficar-me en terreny perillós, no per res ja que açò no té ninguna validessa sinó per la credibilitat que m'agradaria donar-li.

Ara que ja s'han acabat els play-backs i que el jurat ja ha votat (per tant açò no infueix en res), i mentres esperem que el dia 1 de març es fallen els premis, he pensat en ficar dues enquestes per a que cadacú opine quin ha sigut el millor play-back per a d'ell. I ho faré de forma eliminatoria, cada setmana aniré llevant els 3 ultims per a que es puguen refer les votacions, i axí sols deixaré els quatre finalistes per a l'última setmana, val?

Ara toca el més complicat de tot. Per favor, sigau realistes, se que és dificil i que un faller (independentment de la falla que siga) sempre tira per a casa, peò si penseu que una altra falla ho ha fet millor que vosaltres voteu a eixa falla, que no passa res. Açò és anónim. Ho intentareu (i no em refereix sols als fallers de Cervantes, açò va per a tots aquells que ens voten)?.

48 comentaris (Afegix el teu):

Amic fep ha dit...

Amic Spilberg, pareix ser que tiren per a casa... jejejejejeje

que no, amic, jo he votat tambe, i he votat a Cervantes, que al meu criteri, en pareix el que mes ha destacat.

M'agradaria que obrires un fil tambe, per poder opinar sobre la Mostra i el Concurs, i per opinar sobre les noves regles i com les hem vistes, que te pareix?

Si en permiteixes, al proxim comentari, puc donar-te un punt de vista, segur que un poc conflictiu, pero desde la mes bona voluntat del mon, per intentar millorar coses...

SPIELBERG ha dit...

Fep, el Bloc està obert a tot, si voleu comentar ací qualsevol cosa sobre la mostra, el concurs, les bases, el lloc, la tele, etc... ho podeu fer amb total llibertat.

Segur que alguna cosa traurem de profit.

Amic fep ha dit...

Gracies amic, te vaig a contar el que hen va pasar enguany, vejent els playbacks de concurs...

He vist alguns al Bernat, pero, tots a la TV. Aleshores, miraba els playbacks amb la meua dona, comentat coses, mirant els trajes, la posada en escena..., i sempre en pasava una cosa molt curiosa.
Ella enten algo de balls, enten algo de aerobic, de coreografies, perque li agrada i practica quan la nana li deixa i cada vegada que jo deia que m'havia agradat un muntatge d'alguna falla, ella en deia que no, que els pasos del ball eren sempre els mateixos i molt facils de fer, que hi havia molta descordinacio i que es notaba que no havien asajat prou...

On buic arrivar? molta gent al escenari, tots vestits i pintats igual, un bon decorat, i un pas simple tots al mateix temps, fa un playback espectaculat, pero, realment, que es tindria que valorar al playback? La posada en escena, o la qüalitat de la ejecucio, la dificultat, etc...

No ho se, pareix ser, que per a la gent que enten un poc es mes laborios la dificultat en el ball, la coordinacio i una bona ejecucio, que la posada en escena (decorat, vestimenta, etc...).

Aleshores, es el que pense. No critique a la gent que envia cadascuna de les falles com a jurat, al contrari, gracies a tots ells per tot el temps invertit en eixa llavor, pero estic segur que portant gent que siga profesional de la materia, siga fallera o no fallera, la mostra no tindria els problemes que te al hora de les valoracions.

Torne a repetir, gracies als memebres del jurat. Senc el rotllo...

Anònim ha dit...

Jo, aquí tinc que votar?, a les meues xiquetes i al meu xiquet, ¿com no?. Ho fereu de campionat. Sense desprestigiar a les demés falles que ho feren també bé, però no tant. Felicitats Josep, en retard però felicitat quedes, que és el que val.

Anònim ha dit...

AMIC FEP TE DONE TOTA LA RAO , JA QUE SI ELS JURATS FOREN PROFESIONALS COM AVANS MES NO HABRIA TAN DE LIO ENTRE LES FALLES, QUE SI ESTE GUANYA TOTS ELS ANYS ETCC, I COM ES GENT PROFESIONAL VOTARIA EL PLAY BACK I NO QUE SI LA FALLA QUE ME CAU MAL NO LA VOTE I AIXI NO GUANYA , QUE ESTA PASANT ULTIMAMENT EN EL PLAY BACK D SUECA

SPIELBERG ha dit...

Es la segona vegada que escric açò. la primera s'ha esconayat el blogger, òstia. A vore si ho recorde tot.

Javi, hi ha que votar amb el cap no amb el cor.

Fep, Evidentment que seria millor per a tots portar a un jurat professinal i imparcial per als play-backs, el problemas radica que llogar a 3 o 5 persones durant 13 dies costa una pasta i no ens ho podem permetre.

Si poguerem fer el concurs (sols el concurs, la mostra abanda) tot en un dia en un gran espai (el multiussos no val) podriem dur a uns professionals i sempre seria millor.

Gordita, però no per ser professionals ens lliurariem de polémiques, que jo si que en recorde d'anys anteriors.

Actualemt el jurat vota 4 coses, maquilatge i perruqueria (0-7), coreografia (0-10), vestuari (0-10), posta en escena vocalització i interpretació (0-15). Per potenciar el ball deuriem de modicar-les.

Fep, si Noemí s'ho deixa, Eva voldria ser jurat?

Anònim ha dit...

Amic Fep, estic completament d´acord amb tu, en tot el que has dit, a més tinc que dir que jo he vist el play-backs des d´allí, sentada amb el jurat, i de tant prop els fallos no arriben a apreciar-se, sols en que davant hi haja una persona que es menje l´escenari ja se guanya molt, perquè com no pots vore l´escenari sencer, els ulls se te´n van cara eixa persona. Si estagueren mirant-ho desde un lloc on la vista poguera vore tot l´escenari, segur hi haurien opinions diferents. Cambia molt vore-los allí a vore-los en la tele, en la tele com tu dius veus prou descoordinació.

Anònim ha dit...

Ye gordita, como tu por aqui???
Ja era hora de que deixares asomar el cabet.

SPIELBERG ha dit...

A mi em dona igual on ficar el jurat.
Però si el fiquem més enrerre segur que davant es fica algú que els ho tapa, i des de dalt és veuen es bastidors i tot el de dins i canvia molt la perspectiva.

Tot es parlar-ho.

Xuso ha dit...

La qüestió és que jo també crec que si el jurat for profesional, altre gall cantaria... sense voler dsspreciar a la gent que està fent de jurat ara (encara que la meua opinió és que està una mica viciat).

El profesional és el que ha de saber diferenciar entre el que t'impacta i t'impresiona i no et deixa vore altres coses, i en el que realment es fa. La dificultat en la coreografia, la coordinació, etc, etc. També he sentit dir que una cançó coneguda fa molt, doncs per a un jurat profesional no tindria que fer tant...

Clar, un play-back pot eixir molt coordinat i sense ningun fallo... però qui valora la dificultat de la coreografia?? una caixera de supermercat?? un camioner_?? un administratiu?? sense voler despreciar cap professió, però 0 relació amb les arts escèniques...-

Crec que fins que no es fique un jurat professional, estem garvellant aigua i el resultat sempre estarà viciat.¨´Es clar que amb el jurat professional no s'acabaran els problemes... però crec que el resultat, sols per pura lògica, s'arrimarà un poc més que ara a la realitat, de l'esforç i la dedicació de cada comissió.

Una altra idea bona, es, no sols fer totes les cançons de concurs en un dia, sinò que el jurat prenga tot el temps que vullga per deliberar (com si vol voreu 10 voltes per vídeo abans de fallar)
Encara que açò és una utopía (+ de 32 escenaris diferents en un dia), és unqa mica complicat!!

Xuso ha dit...

Javi, eres un c rak!!gràcies per la felicitació!!!
Per cert, ves arreglantte les guardies que elñ dia 15 i 16 de març farem el campionat de futbet, ok????

Per cert Spielberg.. el jurat dels sainets és professional?? cobra???

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, bueno bueno tema calentet una altra volta¡¡¡¡ me molaaaa¡¡¡¡¡¡¡
Amic Fep que grande eres¡¡¡¡¡ tu si que saps, estic totalment d´acord amb tu, tot no es una gran paraeta i ungran vestuari... pero hi ha que reconeixer que fa molt el veure una actuació amb una gran posta en escena, vestuari, decorat...a vore una actuació pobra o fluixa en tot aÇò.
Crec que seguent el jurat de Sueca les coses no van a canviar, en això no vullc dir que no estiga d´acord (pero hi ha que reconeixer que no tots son legals) ho se de bona tinta¡¡¡¡
Esta clar que sempre hi destaquen mes unes falles que altres, en vestuari, en decorat... pero ahi esta el merit, hi ha que superarse any rere any, i vos puc asegurar que no tot esta al presupost que dona cada comissió per a la mostra, si no en tindre un poc d´idea i sobretot en moltes hores d´esforÇ i dedicació al playback, no tot esta amb la posa d´escena... hi ha que ballar i ferho be¡¡¡¡

Amic fep ha dit...

Amic Spilberg, el que Eva vullga o no anar al jurat es una cosa que depen d'ella, pero conegent-la pense que la contestacio seria que ella no esta capacitada per poder jusgar un concurs con el de Playbacks...

No fa falta buscar a grans profesionals als que tingues que pagar per estar de jurat, hi han moltes mes alternatives. A Sueca hi ha molt de gimnas, on es fa aerobic, balls de salo, etc..., hi ha molt de professorat que es del poble, i molt tambe que inclos es faller, perque no s'intenta per esta via?

Jo pense, que si profesionalment es dediquen a aixo, si volen entrar a formar part del jurat, la seua etica professional els faria valorar lo que realment es te que valorar, i tal volta, no ens costaria ni un duro que estigueren.

Fer el Concurs en un dia? o en dos... perque no?
Dissabte majors i diumenge infantils... i t'he dic altra, Spilberg, ahi tens una proposta, a Setembre, si vols en semana de festes i tot al parc de l'estacio, te cap tota la gent que vullga vore el concurs i "toricament" faria bon oratge per fer-ho al aire lliure.

Anònim ha dit...

jo estic d'acord en lo que diu el amic fep, dur un jurat, pero jo no el portaria de sueca perque la polemica estaria igual. Els vostres mestres de ball no son de sueca, per lo que habeu ficat en la web i en la revista fallera son profesionals del ball, ¿tanta pasta cobrarien?

Anònim ha dit...

Val, jo pense el mateix que la majoria del comentaris, en que si fóra un jurat imparcial o professional no obtindríem el mateix resultat, ara bé també pense que podria alternar-se, un jurat d'un altre municipi en aquest, per alló dels diners que puga valdre i com no la idea de Spielberg, de fer-ho tot en un mateix dia.
Sinó sempre estarem en la mateixa polémica, pensarem en el cor i no en el cap, en el cas de tindre un bon ball evidentment.

Anònim ha dit...

Estic segura que si els ho proposarem a ells, i pogueren, segur que vindrien, i com ells igual podriem localitzar a altres profesionals que es prestaren a tirar-nos una maneta sense cobrar. De tota manera, pense que seria la millor manera de eliminar la paraula rivalitat de aquest acte. Es molt fort sentir, com ja han guanyat altres anys, enguany que guanye un altre( siga per qui siga ), quan un grup de gent se pega una currà com la que estan pegant-se moltes comissions, eixos comentaris sobren i més si eixen de la boca de un jurat. Jo crec que el tema del jurat deberia de solucionr-se per a l´any que ve, perquè no és just per a la gent que participa.

Anònim ha dit...

Estic segura que si els ho proposarem a ells, i pogueren, segur que vindrien, i com ells igual podriem localitzar a altres profesionals que es prestaren a tirar-nos una maneta sense cobrar. De tota manera, pense que seria la millor manera de eliminar la paraula rivalitat de aquest acte. Es molt fort sentir, com ja han guanyat altres anys, enguany que guanye un altre( siga per qui siga ), quan un grup de gent se pega una currà com la que estan pegant-se moltes comissions, eixos comentaris sobren i més si eixen de la boca de un jurat. Jo crec que el tema del jurat deberia de solucionr-se per a l´any que ve, perquè no és just per a la gent que participa.

SPIELBERG ha dit...

Vos comente. El fer el concurs en un dia (majors un dia i menuts un altre) ja s'ha parlat i j a s'h aestat mirant, fins i tot fa dos anys anevem a fer-lo però degut a problemes de local ho haguerem de llevar.

S'ha estat parlant de llocs com Escoles Carrasquer o Cervantes, grans patis on cabria molta gent. Els problemes serien les dates. Si el fem en Maig-Juny és mal perque és molt poc de temps el que tenen per aassatjar, a més també influiex molt la duració del dia, el que actuara primer té més llum natural que el últim (o comencem a les 22 hores (podem acabar molt tard). A l'estació no cap la gent i no hi ha bona visibilitat.

L'altre opció, la de setembre és inviable pel simple fet de que la gent en estiu no vol assatjar (estes opcions ja s'han comentat més d'un cop en les reunions de delgats de playbacks). I el que no pots fer es fer-lo en Desembre o Gener a l'aire lliure. Seria una putada per als que ballen. Solucions? Un gran local on caberem tots i no el multiussos. Es podria fer allí? Inviable.

Respecte al Jurat, jo mai fique en ningun moment en dubte la serietat de ningun jurat, mai. Però tots no son com jo, raó per la qual portar a professionals del poble (o de fora), vinculats o fallers d'alguna comissió a concurs no seria lògic per a molters persones i fallers.

Buscar professionals del poble que volgueren vindre com a jurat i que no foren fallers? Alguna vegada s'ha parlat i és podria fer.En trobar un perruquer/a, maquillador (o estilista), un músic, un coreograf, un professors de ball i un decorador, (no cal que siguen homens)per exemple ens podria servir, no?

EL Jurat de Teatre son cinc persones no falleres o fallers de falles no participants, no professionals encara que molt lligats tota la vida al mon del sainaet.

Amic fep ha dit...

Molt be Spilberg, fas molt be la teua feina...

Despres et queixaras!!!! Diras que no aportem idees!!!!!

Continue pensant que en temps, perfectament es podria fer a setembre, si la gent s'ho planteja, la gent acudeix a asajar...

Xuso ha dit...

Tu per que la gent assatje en estiu o deixe d'assatjar no et preocupes. Si es fica una data, cada comissió ja es precuparà per a buscar-se a la gent.

És qüestió de ganes!!!!

Natalia ha dit...

Com diu Fep, jo soc del pareixer de la dona.
hi han play backs, que son espectaculars, perque hi ha molt de xiquet dalt de l'escenari, un vestuari impecable, maquillatge e interpretacio curradisims..
pero i el ball, simple, no criden l'atencio eixos pasos, se qu es dificil coordinar tant dexiquet, parlem com a delegada de play backs de la falla a la que perteneisc..
pero jo si que valore la originalitat en el ball a banda de en tot els altres aspectes.
esta clar que molts participem per cumplir, altresper guanyar i altes solsper els/les xiquetes.
a l'hora de guanyar, que siga el que el jurat haja votat, perque per mi, premi per a tots per haverse-ho currat!!
i Spielberg, nosaltres(Rakel i jo)repetim a l'any que be de jurat ;)

SPIELBERG ha dit...

Si cada cosa que fem (la Junta) amb respecte a millorar els playbacks, les falles ja ens critiquen, sols faltaria que els ficarem el concurs en Setembre.

Que coste que per mi es ideal pero els delegats de playbacks no volien. I encara que ells no son els que prenen les decisions no m'agradaraia tindre'ls a tots en contra.

unrodabars ha dit...

Un playback és lo que tu vullgues fer.....

Per a mi és una cançó interpretada per algu que no la canta....una imtació dels moviments de l'artista originari....

On diu que perque siguen 10 dalt d'un escenari fent una coreografia és millor playback??

Un jurat per a evaluar qui balla millor??
I perque no qui transmet més??

Jo he vist grans play-backs on el interprete no balla....

Jo pense que tot açò ha desbarrat massa i si ja s'en ha anat de mare en molts aspectes....perque no en el tema vestuari o decorat??

SPIELBERG ha dit...

Un dels millors play-backs que he vist aquest any sols eren 2 dalt de l'escenari, i va ser impressionant el be que ho feren.

Aclarir que Rakel era la jurat i com a acompanyant venia Natalia. No eren les 2 jurat.

L'any que ve els vaig dir als delegats de palyback que els passaria les bases al principi per a que les moficiaren al seu gust i després fer un consens de totes elles. També parlarem el tema de la data i del jurat. Però açò ja no depen directament ni d'ells ni de mi.

Amic fep ha dit...

CONCURS A SETEMBRE!!!!! CONCURS A SETEMBRE!!!!!

jajajajajajajajaja... es per punxar!!!!

SPIELBERG ha dit...

Jo també vull, jo també vull. A Setembre tots.

Xuso ha dit...

jo el faria en agost, el 15 més concretament a les 15 hores, dins de CM bernat i baldoví i sense l'aire acondicionat en marxa!!!!

ai sí que es vorien els artístes!!!!! jajajajaja

Amic fep ha dit...

Amic Xuso, tu despres de tot el de ahir, li has pegat massa al diazepan caducat... home, home, home, que aço es serio!!!!

Aci, el amic Spilberg trencant-se els cuernos en el tema dels Playbacks i tu aportant idees no valides... si es que, cuervos, cuervos!!!!

(jajajajajajajajajajajajaja, ale, per a tu tambe hi ha!!!!!!)

unrodabars ha dit...

En Agost al Bernat com diu Xuso......i nuets aixi no valdria el vestuari,jejejeje.

San-vala ha dit...

Je ací hi ha mal debat, QUE GUAY!!!!

Que voleu que vos diga que no s'ha dit, com diu Rodabars pense que es un tema que ja s'ha desmadrat masa.

Que el que digueu esta molt bè, però com diu Spilberg ho faces com ho faces o quant ho faces sempre hi haurà algú que no estarà d'acord.

I això es lo més normal del món o anem a estar tots d'acord que aburriment seria tot.

Per a mi l'important es aceptar la derrota o la victòria en la mateixa dignitat i amb la cara ben alta, així arrive a la conclusió que l'important es participar, pasateu bè amb els teus en definitiva fer falla. La victòria o la derrota deu ser algo secundari.

Hi ha que respectar el que hi ha, el jurat que tenim, l'esforç de la Junta per portar este concurs i aplaudir a les falles per la seua participació.

Natalia ha dit...

Pensava que s'havia entens, que jo anava d'acompanyant, sorry..;)
el fet de fer els play backs en unes fetxes o atres, no depen ja ni de la junta ni dels delegats de play backs..
i la gent que participa?, els xiques que son la majoria..si se'n van de viatge, estan a la mar, els pares trevallen o no, amunt i avall per a dur-los..no se jo com respondria la gent.tot esplantejar-ho.
perque si voelm que els play backs siguen cualificats per profesionals del tema, els que han de ballar tambe han de pujar el nivell per a que eixe jurat no diga que on els han dut!
com diu el rodabars, aço s'escapa ja de les mans, si ja tenim polemiques amb el concurs que tenim, imagineu si tinguerem que putjar el nivell...
crec que el jurat, va per divertir-se, vore algo que ens/els agrada(al menys jo he segut jurat i enguany acompanyant)tinc coneiximents de dança, gimnasia, i ball modern, i pot ser d'altres no ho tindran , pero tots sabem o no, quan algo ens plena o ens agrada, i aixo ho notem.

jo seguire votant per este concurs que tenim, en el que any enrere any la gent treballa, s'esforça, fica ilusio i ganes i sols per putjar dalt d'un escenari o per vore als nanos i nanes com s'ho pasen de be.
I ELS PLAY BACKS QUAN SIGA PERO QUE NO ES PERGUEN ;)

Amic fep ha dit...

Natalia, que ningu vol perdre els playbacks..., sols intentem ficar un granet d'arena per millorar...

Esta clar el que dius dels xiquets, del estiu, pero tot es plantejar-ho.

El problema pense jo que l'has reflexat tu, sabem que ens plena i que no ens plena... per mi, aixo no es qualificable.

Xuso ha dit...

gens qualificable, i els rencors a comissions tampoc és calificable, ojo, que jo això ho he sentit de boqueta de jurats!!!!!
Jurat professional=imparcial (mal o be, dona igual, però imparcial)
Jurat faller = parcial (mal o be pero parcial, molt parcial), per molts coneixements que se tinguen, sempre estarà viciat!!!

i el que diga que no mentix, sigam seriosos!!!

Amic fep ha dit...

El que dic jo, vas dopat...

que agresivitat!!!!! jajajajajajajajajajajajaja, jajajajajajajajajajajajajaja

Xuso ha dit...

agresivitat no, les coses simples i claretes!!!

encara que,no vull ficar-me massa en este tema, perquè jo soc del pensar que la falla cervantes no participaria al concurs de la JLF, no per res, sinò que per participar al concurs i guardar un cel queno entenc massa, ja no es fa el play-bac per a la presentació, que era on lluia de veres, tant de concurs i tanta història....

jejejeje fora conyes, si que vaig un poc dopat, tinc m,al de queixal i vaig de nolotil fins les pertanyes, n feu cas de res del que he dit!!!!

jajajajaja

Amic fep ha dit...

Amic, no es el queixal, son els anys, es que... pesen, pesen...

Pensa que hi ha que canviar el format del concurs, i ara, la JLF ho te a ous, a mes, vec que la gent comenta del tema, el que vol dir que vol un canvi, i a mes, esta per ajudar a fer-lo.

Ja saps Spilberg, si necessiteu algun tipus d'ajuda, el meu telefon els saps...

SPIELBERG ha dit...

Gràcies Fep, això sempre ho he tingut present.

Natalia, tu saps moltes coses? Ball, Dança moderna, Gimnasia... aleshores enguany per que no has eixit i has fet de presentadora?

Els play-back no es van a perdre, hi han postures que diuen que les normes les fica la Junta i qui no vulga que no entre, i en part te raó. Però no deguem olvidar que la els de la Junta som fallers, treballem per les falles i hem de fer el millor per a tots.

Quan comence el nou exercici i tingam clar els llocs on l'any que ve pogam fer el concurs i/o mostra ja es barallaran totes les opcions.

Algun dia ho haurem de fer, es precís.

Lidia ha dit...

Spielberg el diumenge ja ens vegem, despres de tant de temps!!!
A vore si al final vens a la nostra presentació, i al sopar també per descomptat!!!
Ja xarrem.


www.fallacasadalonso.com

Anònim ha dit...

Vos avanç els primers premis en infantil falla Cervantes en majors la 18 encara que crec que per a valorar els play back tots havien de fer el mateix així es veuria qui ho munta, actua i vist d'acord amb la cançó o musical que decidiren

Anònim ha dit...

DISMOS TAMBÉ ELS SEGONS, TERCERS I QUARTS¡¡¡ AUNQUE EM PAREIX QUE NO ES MASSA LEGAL EL QUE ACABES DE FER... PERO JA FICATS¡¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Amic Jurat, primer dubte que sigues Jurat. En segon lloc elque has dit es el que tu pots pensar o vore en les enquestes que tenim al Bloc (encara que elles mateixes estan condicionades pel lloc on estan).
I en tercer i últim lloc tu no pots saber el que voten la resta de Jurats, els sobres no s'han obert i per tant no és pot saber qui ha guanyat.

SPIELBERG ha dit...

Deme per favor, pareix mentida que et cregues el que et puga dir un anònim.

Fins d'ací tres setmanes els sobres no s'obriran, com a mínim.

Anònim ha dit...

Jo crec que en el fons tots sabem que el que acava de dir el "anonim"es veritat....
Be,una rondera.

Xuso ha dit...

rondera Karla, jo el que et puc dir és que el de la 18 està uns escalons per damunt de tots, i el que no vullga vore això és que es tapa els ulls...

karla ha dit...

Si esta molt clar,tots anem ja convensuts de que es practicament imposible arrivar al seu nivell,pero com dic a un article a la web de la Ronda..."No som perfectes, no som els millors, ni pretenem ser-ho, es fa perquè t'agrada, perqué estimes la teua falla i perque en la feina i les hores que has estat invertint traus el millor de tu mateix, perque ho dones tot a cambi de res, perque vols estar als assatjos en els teus amics, perque comparteixes amb ells somnis com ballar per primera vegada a un escenari, superar els teus propis reptes o vergonyes,o simplement tindre l'oportunitat de sentir-te artista o protagonista per un día."
Jo dic que tots els fallers que col.laborem en aquestes coses tenim que estar orgullosos,siga com siga el resultat final.
Tots som guanyadors!no ho olvideu!

Anònim ha dit...

yo soc del jurat i vos puc asegurar que ningu sap qui son els guañadors dels playbaks, perque els del jurat no comentem res votem i punto, i les falles que tenen ganes de problemes els causaran siga el jurat que siga, i ademes jo crec que tots votem als que mes mos agraden no a la falla que mes volem o apreciem perque si fora per aixo no guañarien les falles que milor heu fan, es una opinio meua,jo f9icar el nom els anonins no me agraden

Xuso ha dit...

karla estic en tu 100%, tinc exactament la mateixa opinió. Jo no ixc al playback per la competició, simplement per gust, i per, com tu dius, la satisfacció de vore un treball fet a base de la il·lusió de les companyes i companys fallers, al igual que al sainet. Lo millor, els ratos dels assajos i les rises que ens peguem...

Juega gràcies per l'aclaració, entenem que l'anònim del jurat, no és tal, segur que no és jurat...

Anònim ha dit...

Por que no:)