http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 27 d’agost del 2007

Endevineu on anat Cervantes? I no és a Granada.

La pregunta no te massa complicació, a part de ser un viatge esperat, és on més li agrada anar, a la Mediterrania. I aquest cop, els que la portat han sigut Amadeo i Gemma que també ens han dit açò:

per Amadeo

BUENO BUENO , COM TOT EL MON SAP , CERVANTES S ´HA PEGAT ALTRA VOLTETA PEL MEDITERRANI, INCLUS EM TROBAT A ALTRES FALLERS DE LA NOSTRA FALLA PEL CAMI , EL NOSTRE AMIC ANDRES PAN , PEPA I ANDREU QUE ANAVEN ACOMPANYATS PER SON TIO JOSE I SUSANA.
EM VIATGAT PER ROMA, FLORENCIA, MONACO (MAREMEUA QUE COTXES NIAN PER HAI)POMPEYA I EM ESTAT AL COSTAT DEL VOLCÁ (ETNIA) EN TAORMINA, QUE PER SERT ESTA EN ERUPSIÓ I COM NO EL NOSTRE BEN VOLGUT CERVANTES A ESTAT AL NOSTRE COSTAT.
FINS I TOT HA FET AMICS D'ALZIRA QUE VOLIEN FER-SE FOTOS EN ELL.

JOSEP NO HE POGUT FER EL QUE ´M DIGUERES, NO MAN DEIXAT PORTAR EL BARCO ACONPANYAT DE CERVANTES PERQUE DESDE EL 11 DE SEPTEMBRE DE L´ANY PASAT AN PROHIBIT ENTRAR EN LES CABINES DELS BARCOS.


Al creuer no han estat sols, els acompanyaven gent de la falla com per exemple Benja, Purin, Moises i Israel, Presen, Ricardo i Ricardin, també familiars com Amadeo i Purin (els pares d'Amadeo o els sogres de Gemma), i després amics d'uns i d'altres com son Fortea, el metge, i la dona, Rosa de Catarroja, Irane i el marit de Rosa, aquests eren amics de Presen, mentre que per part d'Amadeo estaven Claudio i Maria José i Toni i Mª Sales.

També m'han dit que done les gràcies a la família d'Alzira que anaven amb ells (família Llavador) i a tots els amics que feren allí, especialment a Lola i als seus familiars.
Tots aquesta gent que acabe de nomenar son el que acompanyen a Amadeo i a Gemma en les fotografies.

Haurà segut un viatge interessant i pel que es veu s'ho han passat d'allò més be. I traient conters, han arribat fins a Taormina, ciutat que es troba a 1364.90 Km de a Plaça Cervantes. Enhorabona!!!


Article enviat per Amadeo a FPCERVANTES07@HOTMAIL.COM

6 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Normal que es trovàreu a Andreu Pan per allí, si es que mitja falla cervantes ha fet el mateix viatge!!! com es nota la prosperitat d'esta Falla!!!!

Però Amadein, me pareix molt mal que no hajes aconseguit el que et vaig proposar, però be... ja et proposaré altre repte!

Per cert eixa torre Eiffel que es veu, que era de xocolate?? uhhmmmm! que bona...

Enhorabona pel viatje amics!!!

Anònim ha dit...

hola a tots,que Amadeo ja heu aterrisat en la civilització Suecana o que?
vaig estar parlant en el meu primo ahir i em va contar que es trobareu a Roma, ja ves tio el mon es un mocaor, que canya, si es que Cervantes o corre tot

Anònim ha dit...

grasietes a tots per els cumplits,Josep disme quin es el atre repte que tinc que fer per que esta no m ´han deixat complirlo, i mira que vaig insistir i plorar pa portar el barco. haaa una cosa em deisare pegar un miraeta a la cabina i la meua sorpresa va ser que no tenia timó el barco(que curios), com pegaran la volta???

Anònim ha dit...

EL DE DALT SOC YO.

Anònim ha dit...

Enhorabona Amadeo: per tornar a dur al nostre Cervantes per Italia, segur que ja deu estar fet un all-i-oli tant de navegar i es que el viatge de creuer ha de ser meravillos. El més gratificant és que heu aconseguit que el nom de la nostra falla arribe fins i tot a gent que mai l`hauria escoltat i ben agust els veiem fent-se fotos amb la bandera.

Anònim ha dit...

NO HEU DUPTES SAMBORI, TOT EL QUE SIGA PER EL NOSTRE CERVANTES ES POC I TENIM QUE PASEGARLO PER TOT EL MON I ENSENYARLO A QUI NO EL CONEGA , ENCARA QUE EL CONEISEN PROU PER HAI .GRASIES.