http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 8 de març del 2011

AQUEST ANY CERVANTES HA ESTAT A MALTA!!!!!

seguim ficant els viatges rebuts en algun moment....


per Raquel

SI feu memoria l'any passat quan feren l'entrega de premis, Carlos ens va dir a tots que ja ho teniem be d'anar sempre cap al mateix lloc que a vore si aquest any algu es decidia per anar a l'altra part d'Espanya, aixi que com a xiques obedients que som ens possarem en marxa per tobar un lloc on passar les vacances.

Les semanes anaven passant i no hi havia cap lloc decidit, ja que la nostra il.lusio era anar a Isla Margarita, pero era anar un altra volta cap a la mateixa zona, la del Carib, aixi que derpres de buscar, consultar i preguntar ens decidirem per anar cap a Malta, una illa del Mediterrani.

El primer dia quan arribarem era molt tard, aixi que sols ens dona temps de menjar algo , veure on estavem i prompte a dormir per matinejar i organitzar un poc el viatge, ja que ens havien dit que teniem tres illes per vore, Malta, Gozo i Comino.

Al dia seguent aixi ho ferem ,desdijunarem i despres agafarem totes les excurssions i activitats que hi havien aixi que ja es podem imajinar com va ser el viatge, esgotador........i com no molt caluros....

Al pobre Cervantes no el deixarem parar, primer vegerem tota Malta, que hi ha molt que veure historicament parlant......despres anarem a l'illa de Gozo i de Comino.....I com el nostre hotel estava situat en la part de la festa nocturna de Malta, ninguna nit deixavem d'aprofitar l'ocassio de fer soparet i d'eixir a ballar un ratet, aixi que ja es poder fer una idea de com es va quedar el viatge.......

L' ultim dia per relaxar-nos un poc decidirem fer un mini creuer per les tres illes i com ens agrada tant nadar ferem un poc de " snorkel"

Açi vos deixem algunes fotos.......i l'any que ve....mes........

Raquel i Noelia



Les nostres amigues han portat a Cervantes fins una distància de 1357.69 Km. Enhorabona!. I el que han dit es cert, el viatge d'aquest any també el tinc apunt.

Cervantes al mon 2010-2011
(Des d' esta fins el final)

Article i fotos enviat per Raquel Rufí a fpcervantes07@hotmail.com

3 comentaris (Afegix el teu):

GORDITAN ha dit...

MOLTES GRACIETES PER FICAR EL VIATGE I CONTINUAR EN EL BLOC.

SPIELBERG ha dit...

De res.

Mentres puga seguiré per ací, ja et contí el diumenge com tinc les coses i el que em costa fer açò però la falla i especialment vosaltres (el fallers en general) feu que açò valga la pena i que t'esforces encara mes i tragues temps d'on no hi ha per a tirar açò avant.

Espere ficar dilluns o dimarts l'altre.

Raquel ha dit...

IDEM CARLOS, PER L'ESFORÇ QUE FAS...