http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 28 de juliol del 2009

LUCÍA VIVAS FRANCO JA ESTÀ ACÍ.‏

per Dulia

Sí, fallers de la falla de Cervantes. M'adrece a vosaltres per a comunicar-vos que ja teniu una nova fallereta en la vostra comissió. Es tracta de Lucía, la filleta d'Eva i de Lucas.

Lucía va nàixer ahir, dissabte 25 de juliol, a les 11 de la nit. La veritat és que la xiqueta es veu que no tenia ganes d'eixir perquè a la fi l'hagueren de traure però, afortunadament, mare i filla estan molt bé. Eva es comportà com una campiona i en lo renegona que ella és, aguantà com una jabata les interminables hores que transcorreren des del divendres a migdia que ingressà fins que li feren la cesàrea ahir de nit. Enhorabona Eva. I Lucas, com deu ser, al seu costat fins que veié la careta de la seua filla (ai mare, el meu Lucas ja és pare, com passa el temps). Es veu que estava ganós de paternitat perquè ja li ha canviat els bolquers a Lucía, li ha donat el bibe i l'ha vestida i no voreu el comboi que té de vore com la xiqueta meneja les manetes, mira i renega quan li pega la volta per a passar-li el babi.

No us puc enviar cap foto de Lucía perquè jo no sóc de fer fotos als recent nascuts però sí que us puc dir que és una xiqueta molt guapeta, molt espavilada i que tots estàvem esperant-la ja amb els braços oberts.I això és tot. Només donar des d'ací la meua enhorabona a les dos famílies i desitjar-los que tinguen salut per a criar-la ben criada. I jo que ho veja, clar

Enviat per Dulia Serra a fpcervantes07@hotmail.com

Enhorabona als pares, gàcies a Dulia per l'article, a veure qui ens envia fotos, i ho senc pel retràs, que estic en Tarragona de Vacances i no tinc ordinador.

13 comentaris (Afegix el teu):

Cris ha dit...

ENHORABONA PAPIS!!!!!
No m´habia enterat, desde luego que ningú dirmeu, no pasa res ja he pogut parlar amb Eva i esta molt contenta.
ENHORABONA A EVA I LUCAS de Cris i Rosa.

LA TORA ha dit...

ENHORABONA DE PART DE LA FAMILIA NICOLAS MARTI.

LA TORA.

Esther ha dit...

Dúlia estàs per tot arreu!!!!!!!! Enhorabona als pares per la nova paternitat, i com no a sa tia Geles i als iaios Vicent i Vicenta. A disfrutar de Lúcia, per cert un nom molt bonic.
Esther (falla xúquer)

La Nere ha dit...

Hola Esther!!!!!!!!!!
Colli Dulia te m´has adelantat jajajajaja no pasa res jo enviare les fotos del día que anaren les Petxis a l´hospital a vore a Lucia

mamixula ha dit...

Hola bon dia a tots!!!

La veritat es que es una xiqueta molt guapeta,la primera vegada que la vaig vore era molt pareguda a Lucas,pero quant vaig anar a l´hospital i la torni a vore,es pareixia molt a Eva,feia una cara de mala llet,voliem ferli una foto per a la web i arreplegaba el morret,que risa..la veritat es molt guapa.Enhorabona altra vegada.

ROSER ha dit...

BENVINGUDA LUCIA!!!ENHORABONA ALS PAPIS I A TOTA LA FAMILIA!!!ARA A DISFRUTAR-LA!!

Amparo ha dit...

ENHORABONA A LUCAS I A EVA pel naixement de LUCIA.Vaja quin nom més bonic!.Cert que la xiqueta serà un bombonet!
L'enhorabona també a tota la família ,iaios i tios.
També aprofite l'escrit, per a felicitar a la seua tia Dúlia per l'article tam emotiu,carregat de molts sentiments d'estima.
Com es nota que els aprecies molt.
Ah!,també aprofite per a felicitar a Dúlia per haver sigut una de les organitzadores de la I SETMANA CULTURAL FALLERA a SUECA!!!.
Xiqueta, tu vals moltttt!!!!!!

dúlia ha dit...

Gràcies Amparo per la part que em toca. I tu també eres molt activa, que ho sé jo. Espere que alguna volta coincidem en algun comboi d'estos.

lucas i eva ha dit...

Moltes gracies a tots per les feliçitacions,la veritat es que e molt bona no me puc queixar i com diu natalia ixes cares que fa son meues va ser una risa quant arrepreta les selles,un bes ben fort per a les ties petxis de part de lucia,i moltes gracies dulin per el article que has fet molt xulo mas fet plorar i tot un bes de de lucia tambe per a tu atra vegada gracies a tots besets

SPIELBERG ha dit...

Aleshores, quedem a l'espera de que Nerea ens envie les fotos per a que puguem conèixer a Lucia.

No tardeu tant com en les del basquet... que encara no les tenim.

SAN CASALLA ha dit...

ENHORABONA PARELLETA¡¡¡ ES UNA NINETA¡¡¡

dúlia ha dit...

Per cert, san casalla, tinc ací unes entrades que són per a tu i tanque al dissabte. Si pots passa a per ells i si vols que se les emporte Lucas, li ho dius.

SAN CASALLA ha dit...

OK DULIA NO SABIA Q LES TENIES TU DEMA PEL MATI ANTES DE ANAR AL BAR PASE. GRASIES¡'¡¡¡