http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 11 de desembre del 2008

Cervantes perdut per la muntanya

Durant el pont d'octubre molts fallers degueren aprofitar eixos dies de vacances per fer alguna escapadeta i desconnectar de la marxa diària, un deixos fallers era jo. Je je.

No havia tingut vacances aquest estiu i necessitava oblidar-me per uns dies de la feina i tot el que ho envolta, volia trobar un hotelet perdut de la ma del TomTom (versió moderna de la frase "perdut de la ma de Deu") al mig de la muntanya per a poder descansar i passar de tot, i si l'hotel tenia Spa, millor que millor. I per estrany que parega ho trobarem.

I no massa lluny però si un poc complicat, per a arribar vaig haver d'entrar per un camí de terra que a l'endemà i degut a una ploguda ja no es podia transitar. Allí quan neva estàs aïllat, que emoció. Era al poble anomenat Cuevas de Cañart, de sols 74 habitants.

Per no anar directe allí decidirem passar per Terol, allí estigueren un dia i després ja ens dirigirem cap a la muntanya.

El poblet era molt tranquil i l'hotel ens tractaren d'allò mes be. Estiguérem molt agust i tornarem amb les piles recarregades per a seguir la marxa. De turisme no hi havia molt, paisatges naturals i mes paisatges naturals. Tranquil·litat. No descarte tornar a anar no molt tard.

Las distància no era massa, però eixe no fou el motiu de l'escapada, sols portí a Cervantes a 180,17 Km, que no es molt pero tranquil es va quedar. Com es costum no em done l'enhorabona.

Encara estic esperant les fotos d'algun que altre viatge, no? Xuso?


(d'esta cap avant)

16 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Estos pobles tenen el seu encant, segur que disfrutàreu de molta tranquilitat que falta fa deprés de l´estrés que patim tot l´any.

Canviant de tema,com s´ha quedat el robatori del divendres passat al nostre casal? s´ha sabut alguna cosa??

Anònim ha dit...

QUIN POBLE MES ACOLLIDOR. CARLOS ERES UN CORREDOR, NO TE SE SENT PERO TAMBE TAGRADA PASETJAR A CERVANTES.

AIXO, AIXO SE SAP ALGO DEL ROBATORI?

PETXIS QUE CALLAETES ESTEU. SENRECORDEU QUE DEMA TENIM REUNIO AMB EL SENYOR BOU, NO?

Sandra ha dit...

Enhorabona Carlos per el viatjet, tu sempre que tens un huequet fas algun viatje encar que siga de cap de setmana.

Lo del robatori per el que hem va dir Paco "estem lluens", no ens ha deixat res,hasta la veguda san endut, pero com diu el dixo "al mal tiempo, buena cara" sera por dinero.

Cunya jo no menrecordaba de la reunió era a les 21 H no?

Anònim ha dit...

"ATENCIÓN, ATENCIÓN" SI, LA REUNION DE AVON SERÁ MAÑANA VIERNES A LAS 21H. EN CASA DE CARMINETA. OS PERAMOS CON MUCHA ILUSIÓN, SOBRE TODO "EL BOU".

LA TORA.

Anònim ha dit...

CARLOS MIRA QUE SAPS ESCAPARTE,CUANT TOCA I ON TOCA.QUIN POBLET D'ENCANT!!

Anònim ha dit...

JE PEXIS JA TENIU LES CARTERES PREPARAES,PERA DEMA? EL BOU LLAMA A TU PUERTA!!!

deme ha dit...

Ye per fi... mecaxis en la mar, tenia l´internet trencat i estava pujantmen per les parets¡¡¡¡
Com va? Collins Spilberg menuda escapaeta de tranqui que t´has pegat, m´imagine que la xicona haura anat en tu, perque si no hi ha per a tornarse un loco¡¡¡¡ ara volem vore fotos¡¡¡¡

De,a Carmi en ta casa a les 21h, jo anire abans, igual quant acabe de currar me pase.Enrrecordeuse Petxis que el meu cunyat ens te unes ganetes....

Sandra ja estas milloreta o que?

SPIELBERG ha dit...

Perdó, se m'havia passat ficar el link de les fotos, estaven a la carpeta de Cervantes al mon.

Ja l'he ficat.

Vaig anar amb ella, però et dic que no es mal lloc per a anar sol.

EL BOU. ha dit...

PRIMO EIXES ESCAPADETES ESTAN DE LUXE I MES SI A L'HOTEL NI-HÀ SPA,AIXÒ JA ES MASSA.PER CERT. HAS DISFRUTAT EL "PRESER" QU'EL VAIG DONAR?.VAIG A ""MATITZAR" L'HI VAIG DONAR UN CONDÓ AL MEU PRIMO AMB L'ESCUSA QUE L'ESCANETJARA PER A LA PAGINA "CONDONEATE"DE AVON EL DIA MUNDIAL DE LA SIDA.ESPERE QUE L'HAGUES DISFRUTAT I SI NO ES AIXÍ QU'EL DISFRUTES NOMÉS PUGUES QUE AIXÒ ES PASA PRIMOOOOOO.

EL BOU. ha dit...

PETXIS & COMPANY JA HEU COBRAT? VINGA VA QUE DEMÀ TENIM REU D'AVON.QUE PREFERIU CARN O PEIX,TAMBÉ CAP LA POSIBILITAT DE "MARISC".DEMÀ A MIG DIA ENTRARÉ A AQUEST ARTICLE PER VEURE LES VOSTRES OPINIONS,SEGÓNS LES PREFERÈNCIES QUE TINGUEU PREPARARÉ LA SORPRESETA.
CAVIANT DE TEMA,ESTAT PALANT EN EL PRESI FA UNA ESTONA I EL PÈRIT DEL SEGÙR JA A VINGUT,DE MOMENT VA TOT PROU BÉ.

deme ha dit...

Bou, que tambe ens dones a triar? es que eres massa¡¡¡¡ jo no tinc problemes, pero ja saps que a mi el marisc em torna locaaaaa¡¡¡¡¡

Xuso ha dit...

JO no sé Bou, però el teu primo no ha escanejat res... seguram,ent tirà ha escanejar-lo i ja no el tenia, igual el regalà per ahí... jajajaja!!!!!!

Amic fep ha dit...

Amic Bou, tens que ampliar el negoci, no et pares en la teua comissio i prou, mira mes enlla...

... Que et pareixeria cada setmana a una comissio fallera de Sueca?

"AVON llama a las Fallas"

Tot es plantejar-te-ho, segur que tens enllaç en totes les comissions, i si no, segur que algu de la teua comissio et pot tirar una maneta.

Ara, si te eixira be el negoci, al menys, un wisket pal pare, no?

SPIELBERG ha dit...

Com que no he escanejat res. la imatge de l'article del Bou d'on creus que la vaig traure.

I no voldràs que escanege un condó, no? Em faria una merda l'escàner.

EL BOU. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EL BOU. ha dit...

Amic fep has tingut una idea genial
tot es estudiar-se,per el wisquet no et preocupes que això està fet,encara que no es tirara avant la brillant idea que has tingut,tù saps que no ni-ha cap problema wisquet i el que faça falta.Un abraç del bou.