http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 20 de desembre del 2008

ANIVERSARI D’ADRIÀ CASTRO NICOLÀS

pel Bou

Bon dia a tots i a totes: Avuí dia 20 de desembre es l’aniversari del meu nebot i fillol ADRIÀ.


Cóm no m’he de recordar jo del meu fillol? Eixe rubio platino de la família que sempre que el vols sentír només hi ha que dir-li que el BARÇA NO VAL RES,de seguideta es posa a la figuereta.Que vos puc dir jo que no sapigeu tots els que el conegueu. Ell per a mi es algo especial, perquè hem recorda molt a la meua germana quan era menudeta, sempre estava plorant, de qualsevol cosa plorava i el fill no l’hi pot semblar més en aquest tema.


Pues sí, avuí ADRIÀ compleix 4 anyets i ens a convidat a berenar a les boletes. Jo ja tinc ganes de vore'l a les boletes destapant els regals que de segur en seran un grapat, ell i Josep renyint per obrir els papers de regal i per bufar els ciris de la tortà, es com si estiguera vien-to. ADRIÀ, JOSEP, VICENT, PAULA, MAYKA, etc.etc. Tots damunt de la tortà i jugant a les boletes, tirant-se uns damunt dels altres,dibuixant en fí tot el que fan els nanos en els aniversaris.


Ara te moltisima il·lusió en que naixca el seu germà ARNAU. A primera hora de saber que anava a tindre un germanet no l’hi feia molta gracia, després quan veia el seu cosí VICENT ja li preguntaves per el seu germanet i ja anava diguent que be.


Mireu si es del barça este xiquet que quan els seus pares l’hi preguntaren que com l’hi posarien de nom al seu germanet els va dir, RONALDINHO, i si era xiqueta RONALDINHA. Ara ja s’ha fet a la idea que l’hi diran ARNAU, però el tio no baixava del burro no. I ja ho vegueu al seu padrí no l’hi quedava altra que regalar-li coses del barça en ganes o sense ganes però un fillol no el tenim tots dies no?.


BE ADRIÀ EL TIO NOMÉS PRETENIA FELICITAR-TE AQUEST ANY D’UNA MANERA DIFERENT, ESPERE QUE PASSES UN DIA MOLT ESPECIAL JUNT ELS PAPIS, IAIOS, TETES, TIOS, AMIGUETS I AMIGUETES I QUE EN COMPLISQUES MOLTISSIMS ANYS MÉS. UN ABRAÇ I UN MILIÓ DE BESOS


DEL TIO VICENT,LA TIA NOE I EN ESPECIAL DELS TETES JOSEP I VICENT.


Article i fotos enviades per Vicent "El Bou" a Fpcervantes07@hotmail.com



9 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

HOLA CARINYET, BON DIA I MOLTES FELICITATS...!!! PER FI HA ARRIBAT EL DIA QUE TANT ESPEREU TOTS ELS XIQUETS, EL TEU "ANIVERSARI".
ARA JA TENS 4 ANYS I ERES MOL FADRÍ, D'ASÍ MOL POQUET VINDRÀ ARNAU I LI TENS QUE AJUDAR A LA MAMI, VERITAT QUE SI CARINYO?
LA TIA NOE I ELS TETES T'ENVIEM UN BESOT MOL,MOL FORT I ESPEREM QUE ESTE VESPRADA HO PASSEM DE CATEGORIA TOTS JUNTS A LES BOLETES.
ESPEREM QUE PASSES UN DIA FABULÓS I QUE DISFRUTES AMB ELS TEUS AMIGUETS, MOLS BESSETS, GUAPO!

ELS TIOS I ELS TETES.

deme ha dit...

Moltes felicitats Adrià¡ no vullc ni pensar lo be que ho vas a passar hui, perque un aniversari es molt especial, i mes quan eres menut, que et fa ilusió tot... que bonic que es això, veritat ?

Disfruta del teu aniversari junt a tota la teua familia i els teus amics i cosins que de segur tenen un cabas de regals per a tu..

besets i cumpleaños feliz, cumpleaños feliz te deseamos todos cumpleaños feliz¡¡¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Este Vicent cada dia ens sorprèn mes amb els seus articles, es un mestre de tot açò, qui ho haguera dit?

Adrià, Moltes Felicitats.

Sandra ha dit...

Moltes felicitats Adrià en un poc de retras pero no tinc ordinador a casa, m´imagine que t´ho degeres passar molt be en els teus amiguets a les boletes i de segur que regals en tindries un fum, segur que el pare Noel no sabrà ara que portarte.

Un beset molt fort de la tia Sandra, del tio Richard "el de nanin" i de Aina.

Anònim ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS ADRIA¡¡¡¡¡
COLLI YA TENS 4 ANYETS¡¡ YA ERES MOLT FADRI¡¡
SEGUR QUE VOS HEU PASARIEU DE CATEGORIA. MOLTS BESETS DE CARMEN EL CULE I CARMINA.

La Nere ha dit...

MOLTES FELICITATS ADRIÁ!!!!!!!!!!!
Espere que el divendres et donaren molts regalets i que t´ho passares super guay en el teus papis, amics, cosins,etc.....
Molts besets guapeton!!!!

Per cert Bou m´agradat moltissim l´article que li has dedicat al teu nebot.

sambori ha dit...

Moltes felicitats Adrià encara que un poc en retràs!
Ja sabia jo que el teu tio no s´oblidaria i te donaria una felicitació molt especial ara que el tenim llançat per ací el blog.

Esteu tots pendents de la loteria???que hui està prou mort per ací????

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS ADRIÀ!!!SEGUR QUE TEU PASARES DE LUJO EN ELS TEUS COSINETS I AMIGUETS.

LES MEUES XIQUETES JA ESTAN RECUPERAES DEL SOPAR D'ATONOMES?

Anònim ha dit...

HOLA XATETA¡¡¡¡ YO AL FINAL NO VAIG ANAR, YA EN VAIG TINDRE PROU EL DIVENDRES EN CASA SANDRA.ALMUDENA TAMPOC VA ANAR, PERO LES QUE ANAREN SEU PASAREN SUPER BE¡¡¡. MAN DIT QUE EL SIGSTAR SEL FEREN CHASSSSS¡¡¡¡
BUENO VAIG A SEGIR EL SORTEIG AVORE SI ARREPLEGE ALGO¡¡¡ JAJAJA