http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Viatge al Far West!!!

El passat dissabte 18 d´octubre tinguèrem el plaer de viatjar fins al Far West i gaudir d´una de les festes programades per a conmemorar que estem d´aniversari, si el 50 aniversari de la nostra falla.

En arribar al recinte que tenim al costat del nostre casal segur que a molts igual que a mi els degué parèixer que havien viatjat fins les terres llunyanes de l´Oest ,i es que no era per a menys a la vista d´una ambientació on no faltava cap detall: palla, el saloon, el búfal, el bou brau,.... i com no molts pistolers que vestíen les seues millors vestimentes preparades per a tal esdeveniment.

Al Saloon es podia disfrutar d´una degustació de vins oferida per la bodega Pago de Tarsis i que va ser tot un èxit .
Per a omplir el cos quan arribara l´hora de dinar estava preparant-se des de la nit anterior un bou ,sí ,si un bou sencer rostit que va eixir boníssim com ja avançava Xuso a l´article del Far West Suecanish.

Cap al migdia tinguèrem la visita de la nostra xaranga que va amenitazar si cal més la festa.
Ningú va dubtar en ballar al compàs de les seus cançons fins que arribara l´hora del dinar.
L´oratge encara que nuvolós va respetar la festa i fins i tot poguèrem menjar-se el dinar a l´aire lliure.

Ja per la vesprada tingué lloc el concurs de disfresses: vaquers, vaqueres, cabareteres, indies, l´home penjat, el vaquer mort arrastrat pel cavall,...vaja que no va faltar cap personatge típic tret d´una película de l´Oest.

En resum ,la festa va ser tot un èxit on no va faltar la participació dels fallers i falleres de la nostra comissió .Fins i tot alguns s´animaren a pujar al búfal i si envieu fotos recordarem aquelles cares que possàven agarrant-se fort per a no caure.

Un 10 per a l´organització i per als cuiners, i esperem disfrutar igual o si cal més de les festes que tenim previstes per a celebrar eixe 50 aniversari,que l´ocasió ho mereix!!!!!!

12 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Gran Article Sambori, gràcies per la crònica!!!!

Spielberg, al punxar en "fotos del bou", jo no esperava trobar eixes fotos!!1 jajajaj (que bò)... però no et podem dir res, ja que no dius cap mentida, son fotos del bou!!!!

Anònim ha dit...

BOU ERES EL MILLOR¡ NO CAMBIES MAI¡¡ VINGA VA QUE ENGUANY SEGURQ TENS ALGO PREPARAT PER AL 50 ANIVERSARI. JAJAJAJA ENCARA NO APOGUT PARAR DE RIURE DE VORET EN LES FOTOS. JAJAJAJAJA. ERES EL Nº1 DE LA FALLA.

PRESI, HOI HA REUNIÓ AL DIVENDRES?
PROPOSE ANAR TOTS DISFRESATS, QUE ES LA NIT DE HALOWEN. FEM COMBOLLET?

VINGA VA A OBRIR TOTS ELS BAULS I A DISFRESARNOS¡¡¡¡¡QUE POOOORRRRRR¡¡¡

SAN CASALLA.

SAN CASALLA ha dit...

PETXIS¡¡¡¡ ANEM DISFRESAES A LA REU???? DISABTE ES FESTA¡¡¡¡
NERE NO HI HAN PROU DE ANAR AL DIVENDRES A LA CERVESETA DISFRESA¡
O MILLOR¡¡¡ PERQUE NO MOS ANJUNTEM TOTES LES DE CARTONS I TOTES LES QUE VULLGEN I ANIMEM AL VEINAT¡¡JAJAJAJA I DE AHI A LA REU.

deme ha dit...

bon dia a tots. Començem setmana, dspres d´un cap de setmana prou mogudet, pero res que vore al que aÇí el nostre amic Sambori tant be a redactat.
La veritat es que la festa estagué molt be, i es que tota la gent que havia treballat en l´organització per a que tot eixira tal i com va eixir.
La gent ho passa d´allò mes be, tant els fallers com tots els convidats i gent que va acudir del veinat o amics, així que un 10 per a l´organització, al igual que a tots els patrocinadors, que gracies a ells mai ens falta de res.

deme ha dit...

Carmina lo que aviem parlat de celebrar els cumples al divendres, no va a poder ser, la Nere no pot, celebra el seu cumple amb les amigues de la mar.
Així es que ho deixarem per a altra ocasió.

Anònim ha dit...

Aixo com es que no celebrem cumples? La il´.lució que jo m´havia fer ja? Bueno pues cuant se puga jo ho celebrem ben celebrat.
Aixo, cunya anem disfresaes a les reu.

Sandra

En aço del blooger no maclarixc

SAN CASALLA ha dit...

DEME PUES NO PASA RES¡¡¡ ANEM A CELEBRAR HALOWEEENNNN¡¡¡¡ QUE POOOOORRRR¡ TIUI TINC POR¡¡¡¡¡
SI NO HIA REU, CELEBREM EN MACASA HALOWENN¡¡¡ ALQUILEM UNES CUANTES PELICULES DE POR, JUGEM A LA WIJA I FEM SENTÀ, AIXO SI TOTES DISFRESAES¡¡ A LES MENUDES LES DISFRESEM DE CARABASETES¡¡¡¡JAJAJAJA AHHH I LA CASA DECORÁ COMFORME TOCA
QUE VOS PAREIX?

SAN CASALLA ha dit...

YE CUNYA QUE VOS PAREIX ESTE FIN DE SEMANA UNA PIJAMÀ EN LA CASA DE LA MONTANYA? QUE PORRRR DAMUN HALOWEN¡¡¡JAJAJAJA. NO YO ESTE FINDE NO PUC ANAR, PERO EN CASA SI Q PODEM CELEBRARO¡

NATALIAAAA¡¡¡¡¡¡¡COM S'HA QUEDAT? A LA VESPRA ET TOCARÉ DEL ONO.

JAJAJAJAJA YA TINC DISFRAÇÇÇÇÇ¡¡¡ EL CAMISO DE LA SEVI¡¡¡ SANRECORDEU QUANT LI GASTAREM LA BROMA, LA NIÑA DEL EXSORCISTA¡¡¡¡ JAJAJAJA

Anònim ha dit...

Vale a la montanya pero disli al Cule qu torne a ficar el cuadro de la dona que no para de mirarte, aixina si que sera hallowen total.
JAJAJAJAJa

Sandra

Anònim ha dit...

Ja ja ja; el Bou es el millor!!!!
Mira que es curra les disfreses!!!
Yeeeee!! al divendres no puc anar a la festa Hallowen perque celebre el cumple an les meues amigues de la mar peró si voleu es paseu per "El Chaparral" que també anirem disfresades i per supost alcohol per a parar un tubo!!!

LA NERE

Cris ha dit...

Molt bó Sambori ho has descrit tot super bé, però igual que Xuso jo també esperava trobar les fotos de l´acte, però coincidixc en que Spielberg no ha dit ninguna mentira són fotos del Bou.
Però va fiqueu les de l´oest que tinc ganes de vore-les.

Anònim ha dit...

XEEEEE BOU NO MOS DEDICARAS UNES PARAULETES PER AL DE LA WEB¡¡¡
ANEM A CREAR UN CLUB DE FANS DEL BOU, q FARIEM SENSE ELL?, YO CREC Q NATALIA SERIA TIPO BOU¡¡¡¡ PERQUE ES IGUAL DE PALLASA. JAJAJA

QUE CONTEU?