http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 16 d’octubre del 2008

Moltes Felicitats Nere...

per Deme
Bon dia a tots, avuí 16 d'octubre tenim nou article per a llegir a la nostra web, sí, sí... i es que a les Petxis se'ns estan amuntonant les celebracions de tots els aniversaris que tenim pendents... que si el de la Vane, que si el de Natalia... i com no, hui li toca el torn a a nostra NEREA.

Tal dia com hui, ara fa 26 anyets, arribava al món una moreneta, però moreneta, moreneta!!! Fallera de cap a peus, i es que no podia ser d'altra manera, vinguent de la familia Juan, arraigada a la nostra Falla guasi des de que es va fundar, ara fa 50 anys.

Per a nosaltres és la Petxi més glamourosa, bueno... doncs no li agrada arreglar-se ni res, que si els pendientes, que si els collars, que si el tacó de tafilete...xica Nere... però si total, anem a fer-nos una cervessa al Gambrinus? Ahh no, ella és la nostra Presley particular... i que no ens la canvien per la vertadera, perquè la Nere li porta aigua totes estes que ixen a les revistes del cor i a la televisió!!!

Desde la web volem fer-te aplegar la nostra felicitació particular, de part de totes les petxis, ja saps que t'apreciem molt tal i com eres, amb eixe caracter tan personal que tens, que et fa ser autèntica, i lo que ens riguem i lo be que ho passem? Esperem que no canvies mai, que per a nosaltres sempre seràs la més gran de la Jet Set Marbellí, i que ja voldrien totes eixes ara cumplir 26 anyets!!!

Un beset molt fort de totes nosaltres i ja ho celebrarem ben celebrat al dissabte, amb la nostra festa vaquera particular!!!

Article enviat per Deme Marti a fpcervantes07@hotmail.com

21 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Bueno, bueno, menuda felicitació.
Que bonic que t´ho demostren i que siguen capaces de dirte lo que et volen, que això no ho fan tots i no deixeu mai perdre això.
MOLTES FELICITATS NERE, ja et felicitaré esta vesprada personalment, un bes.

Anònim ha dit...

Feliz,feliz en tu dia,moltissimes feliçitats Nere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ves la Nere ja te 26 anyets,tota una dona,jejeje qui pillara eixos 26,pero be els 30 tampoc estan mal.
Bueno al disabte el regalarem un xoguet deixos de "la maleta roja " que be a casa de la soldado,no?
MOLTISSIMES FELIÇITATS.Eres la millor.

Anònim ha dit...

MOLTES FELIÇITATS NERE que ne cumplixques mols mes com diu la deme te volem molt tu ya eu saps, pero al disabte eu celebrarem ven celebrat, deme a tu tambe te quera ya poc pa el teu aniversari bueno nere moltes feliçitats de lucas i eva mols besets

Anònim ha dit...

FELICITATS NERE¡¡¡¡¡ Y CELEBRARO CLAR Q HO CELEBRAREM¡¡ DEL DISABTE NO PASA¡¡¡ TOTAL EL MENJAR I LA BEGUDA NO EL COSTARÀ MOLT. JAJAJAJA
Y ALGUNA SORPRESETA Q ALTRA ET TROBARAS. JAJAJAJAJA PASREIX MENTIRA Q NO ENS CONEGUES.
BUENO TENIM MOLTA SORT DE TINDRET COM AMIGA, YA Q COM TU HI HAN VEN POQUES. ESPERE Q PASES UN DIA MOLT FELIÇ EN COMPANYIA DELS TEUS I Q TE FAXEN MOLTS REGALETS.
AHHHH, A LA NIT VULLC UNA BOTELLETA DE XAMPANY¡¡ PER A BRINDAR EN COPES DE PLATA O DE OR BLANC, LO Q VULLGUES.
BUENO MOLTES FELIÇITATS DEL CULE, LA CARMEN I YO.

Anònim ha dit...

Nere... cumpleaños feliz cumpleaños feliz te deseamos todos cumpleaños feliz....bieennnn¡¡¡¡
Moltes felicitats, crec que l´edat l´he acertada i si no pues no passa res, això que et trobes que et faja o mes jove o un poc mes ueleta... pero com que tu ho dus tot tan ben portat, que mes dona... si el glamour es el glamour i com el teu NINGUN¡¡¡¡ besets i ja et felicite esta vesprada personalment, que et façen molts regalets.
Bò un dolçet o un xampanyet esta vesprada, pues no vindria gens mal, vosaltres que digueu xicones?

sambori ha dit...

Moltes felicitats Nere pel teu aniversari!!!!!! i vaja quina felicitació s´ha currat Deme!!!!
Compartisc tot el que t´ha escrit:fallera de cap a peus i glamour no t´en falta.
Espere que pases un dia molt feliç junt a la teua familia i amics i dissabte ja saps a celebrar-ho com cal junt a les Petxis i la resta de la falla.

Deme ara que també s´acosta el teu aniversari nes faràs una convidaeta el dissabte,no?????

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS CARINYET!NO CAMBIES MAI.JA Q ERES DE IXES AMIGES, Q VAL LA PENA TINDRE AL SEU COSTAT SEMPRE ,B7 MOLT REGRAN DE LA XATETA I CIGRONET,JA,JA,JA!MIREU JA SOC DE LA WEP.

Anònim ha dit...

Tieeeeeeeeeeeeeeeesssssssss!!!!!!!
Moltissimes gracies a totes,a Cris a Sambori i com no a Natalia, Picanya, Carmineta i sobretot a Deme per eixa felicitació tan especial, estic super emocionada!!!!!!!! Tieees moltes gracies m´ha fet moltissima il.lusió, tieeeeeeeeeeeee perque digueu ixes coses tan bones sobre mi eu exagerat un poquet no? no es per a tant!
Jo si q vos vuic molt, peró moltissim, moltissim, moltissim!!!
SOU LES MILLORS!!!!
Peró sabeu q? Que en són 27! Aaarrggg Socoooooooorrrrrrrooooo
Bueno no vuic ficar-me pesaeta peró moltes gracies a totes no oblidare mai aquesta felicitació, perque ha sigut realment una felicitació molt especial, de veritat.
I si voleu dolset i champanyet ja ho sabeu es paseu aquesta vesprada sobre les 8:30 pel casal.

GRACIES

Anònim ha dit...

Yeeeeeeeeeeeeeeeeee
jajajajaja q l´anonim soc jo; NEREA, lo q no se q ha fet l´ordenador xo jo no havia apretat en anonimo

Anònim ha dit...

Gracies Xateta! No havia llegit el teu comentari xq ho haavia llegit antes i ara q he trobat un momentet he contestat i no m´havia donat conter q havies escrit, Que raro!! la Xateta per la Web!!!!
Besets Gema i gracietes

Anònim ha dit...

Nere.... mecaxis en la mar... jo ja sabia que no havia acertat en l´edat, pero he pensat que mes valia ficarte´n algun de menys que de mes. Bueno entonces dolçet i xampany a la vesprada? ale pues dicho i hecho.Pero tu creus que no anaves a tindre felicitació? ni mucho menos, la Nere s´ho mereix tot¡¡¡¡ bueno ara ja em quede tranquila al veure que ho has llegit i que t´agradat, i es que a la Nere li encanta això de compararla amb la Presley eh¡¡¡
I la meua Xateta, mira que moderna... al final t´has aclarit.Pues ara ja no tens excusa per a visitarnos i fermoseu ben xarrat per la web.Ja estas milloreta o que? un beset per a tu i el teu sigronet¡¡¡¡

Anònim ha dit...

ixa Nere,ixa Nere,e,oe!!!!!!!!!!!!!!!
pues jo pense que en ficat molt menys del que et mereixes,com ja e dit abans,per a mi personalment,eres de les millors.
TE BULLLLLLLLLLLLCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BESETS DE AMADEO,ALEX I COM NO DE KHOTO.MUAKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xuso ha dit...

Ja deia jo... 26 anyets? jo dic esta amiga Deme te n'ha llevat un... jajaja Però un més un menys no importa, perquè els dus molt ben duts!!!

Moltes Felicitats!!1 de Xuso i Sales (ja que tots feliciteu per matrimonis!!!)

Per cert, benvinguda Xateta i cigronet a la web!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Felicitas Nere, el dissabte al cau l'armeu.

Anònim ha dit...

moltes felicitats nereeta!! espere q et regalen moltes cosetes , ja et felicitare al dissabte personalment i eu celebrem. un beset

Anònim ha dit...

soc la noe la pelu q no se q a pasat q no a eixit el nom muasss

Anònim ha dit...

felicidades guapeta eres la millor de tota la falla cervantes,i yo no soc faller de alli,! pero taprecie igual o mes,besets artista fallera

Anònim ha dit...

La meua Nere!!!
Moltes felicitats guapa!!!
He entrat perque ja m'imaginava que et donarien una sorpreseta no se perque...
Mola tindre amigues que facen eixe tipus de coses, sou una colla de lo mes divertida, i t'han demostrat q t'aprecien molt, enhorabona i no perdes mai eixe glamour ni el sentit del humor que et fa ser tan especial per els que t'estimen (encara q de vegades eres pudenteta, pero es de familia, estas perdonada). Disfruta molt i el dissabte et pegaré els 27 estirons d'orelles!!!!
Una abraçada guapísima!!!

Anònim ha dit...

uy uy uy i eixe faller anonim, qui sera? a la vista pareix que t´aprecia mooolllllt¡¡¡ si es que esta Nere despierta pasiones¡¡¡¡

Xuso ha dit...

je, je, je... jo he pensat el mateix... Deme!!!!

Anònim ha dit...

AIXO, AIXO. QUI SERA?. JAJAJA