http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 30 d’octubre del 2008

Moltes Felicitats!!!!

Hui 30 d’octubre fa 27 anyets que va néixer una de les falleres més importants (per a mi) de la nostra comissió.

Filla d’una familia de gran tradició i solera en esta falla, ha segut Fallera Major Infantil i ara fa 5 anys, que va ser també Fallera Major de la comissió. La sang fallera li corre per les venes i es desviu per esta festa en el seu transfons cultural, lúdic i tradicional.

Des de ben menudeta l’heu poguda vore corretejant pels casals de la comissió, assajant play-backs, vestint-se de valenciana i vivint esta festa com a tots ens agrada viure-la, amb intensitat.

A banda de tot açò, tal vegada no siga jo el més indicat per a parlar d’ella, per la subjectivitat que implica estar casat amb ella (je, je). Però no volia deixar passar l’oportunitat de felicitar-la ací al blog de la falla i deixar que la gent et felicite al cyberespai.

Aquest any ha segut un any d’infintis contrastos, la vida ens l’ha fet viure molt intensament. Jo sabia que l’any 2008 anava a ser un dels més importants en la meua vida, però no sabia que marcaria un ara i un després, per tot el viscut. Però amb ella al costat, els moments amargs s’arriben a vore d’una altra manera i els moments feliços, son això, moments molt, molt feliços, bueno… tampoc és qüestió ací d’enrrollar-me…

Que voleu que vos diga jo de la meua xiqueta, que és lo que més vull en este mon? Que estic orgullos d’ella i que espere que siga feliç durant la resta de la seua vida.



MOLTES FELICITATS Mª SALES!!!!!

17 comentaris (Afegix el teu):

SAN CASALLA ha dit...

OLE TUS HUEVOS¡¡¡¡ XUSO. ENTENC QUE LA VULLGUES PQ ES UNA XIQUETA QUE ES FA DE VOLER I COM TU DIUS, UNA DE LES QUE MES SANG FALLERA TE, I FESTERA I JUERGUISTA...... UF PA QUE CONTAR-TE. LA SEUA SIMPATIA LA DESBORDA, EN FI, QUE ES FA DE VOLER¡¡¡

FELICITATS Mª SALES¡¡¡¡ QUE CALLAET HO TENIES, QUE EL PENSAVES QUE TANAVES A ESCAPAR ESTA NIT DE XAMPANYET?

BUENO XIQUI ESPERE QUE PASES UN FELIÇ DIA JUNT A LA FAMILIA I QUE ET FASEN MOLTS REGALS¡¡¡¡¡¡

BUENO ESTA VESPRA ET FELICITAREM PERSONALMENT¡¡

FELICITATS DEL CULE, LA CARMEN I .....................YOOOOOOOOOO¡¡¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Com que "que és lo que més vull en este mon"?

Jo pensava que era jo i resulta que la vols mes a d'ella que a mi? No se jo per que.

Ahi, Sales, a saber que li fares al Xuso per a que et diga eixes coses, i que a mi ja no me les diu.

Fora conyes, espere que pases un gran dia i que et regalen alguna cosa, almenys una.
Si pots, el dissabte ho celebrem.

Per cert, Felicitats!!!

Anònim ha dit...

MOLTES FELIÇITATS SALES QUE PASES UN GRAN DIA JUNT A LA TEUA FAMILA I TEL HOME QUE TE VOL MOLT TU JA HEU SAPS FELIÇITATS DE LUCAS I MEUES MOLTS BESETS.
PICANYA

Cris ha dit...

Xuso, açò és preciós, totes les coses que has dit de la teua dona, hem pareixen precioses. És bonic i no masa comú, que un home exprese els sentiments d´aquesta manera. M´has fet eixir la llagrimeta i no m´ho dius a mi, no vull ni pensar-ho quan Sales es fique a llegir el article.
Sales moltes felicitats per el teu aniversari, però també per l´home que tens. I com diu San Casalla, esta nit brindarem no???
Les tres últimes que heu cumplit anys ha sigut en dia de assaig, ho feu aposta??? Que després Natalia es vol veure la botella sencera i no tenim ganes de fer res.
MOLTES FELICITATS SALES per eixos 27 anys. Espere que disfrutes i que et facen regals tan especials com aquest.
Un bes.

deme ha dit...

Moltes felicitats Sales¡¡¡ no sabia jo que el nostre aniversari era al mateix mes.
Bueno Xuso menut article, xe... que no potser açò, que sempre em tens que ficar els pels de punta? la veritat es que feu una parella genial, es nota que es voleu i això es el mes bonic del mon....
Bo Sales, entonces esta vesprada xampanyet? vinga va una copeta i un estironet d´orelles¡¡¡¡
FELICITATS GUAPA¡¡¡

san-garrofa ha dit...

Bon dia,Felicitar a Mº sales,no la conec personalment pero es la dona de un bon amic i agermanat.
Xuso hui a cumplir que es el seu dia.

sambori ha dit...

Moltes felicitats Sales!!!!
Com bé diu Xuso hem vist crèixer a eixa xiqueta que va compartir regnat amb Ivana com a F.M.I.,i anys després tinguèrem el plaer de gaudir d´ella com a F.M.
A la falla apreciem tots la teua familia sempre disposta per a la falla i que tantes vegades ens ha obert les portes de sa casa.
A més conseguires contagiar-li al que per aquell dia era novio i hui home la teua inquietud i volença per la festa fallera.
Vos hem vist junts als play-backs,sainets, passacarrers,...sempre demostrant-vos molta estima.
Així que espere que continueu com sou sempre i que Xuso te felicite molts més anys d´aquesta manera tant especial ací al blog.
Felicitats i 27 besets.

San-vala ha dit...

Moltes felicitats Mª Sales, no la conec tant com al seu home que es bon faller i millor amic. Supose que el que sent Xuso per la falla molta part es per culpa teua, ja que tú fores la que el reberes a la vostra comisió...

Es que es de caixó, darrere d'un gran home hi ha una gran dona, però jo ho matice al costat d'un gran home sempre hi ha una gran dona...

Alé Xuso que després de l'article de hui estarà més paga que paga en el seu marit...

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Sales!!! Que en compleixques mols mes i no canvies mai perque eres un solet, espere que pases un dia genial i tenges mols regalets.

Ah! Per cert Xuso sense paraules "NO COMENT" millor impossible, "ma" que vals.

Bueno un beset molt fort meu i de Aina.

Sandra

Anònim ha dit...

Moltissimes feliçitats MªSALES!Hei colli quin home que tens!!!!!
La veritat es que feu una parella genial,i tu Saletes,de tu se podrien dir tantes coses,i totes bones,eres una tia de p.....mare.
Ens vegem a la vespra,molts besets també de Alex muakkkkk!!!!!!!!!!!!

soc natalia

Anònim ha dit...

FELICITATS Sales!!!!!!!!!!
Espere que pases un feliç dia en companyia d´amics i familiars i que et fagen molts regalets que anys no es complixen tots els dies, que ja son 27!!!!!
Bueno Sales moltisimes felicitats i continua seguent sempre com tu eres, així d´especial, graciosa, simpatica,be en poques paraules SALES SOLDADO!!!!!!!!
Molts besets.

Per cert Xuso m´agradat molt aquesta felicitació i m´has deixat sense paraules.


LA NERE

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS CHIKI!!ES QUE EL DICHO JA EU DIU, QUE CADAU TE EL QUE ES MEREIX,I EL TE SENYOR XUSO JA SE'N CARREGAT DE DONARTEL, MEREIXCUT.1RB7 MOLT GRAN!I NO CAMBIES MAI!MUUUUUAAA!!!!! SOC LA XATETA.

Anònim ha dit...

Mireu el xuso en tenia de "salaetes" i no heu sabiem eres un "crac"xuso pero bo avui no toca parlar de tu, sino de la teua xiqueta.Mari-sales "MOLTES FELICITATS" de part de la meua familia:Noelia,Josep,Vicent i sobre tot meues El bou.Per cert com jo crec que no ens vorem aquesta vesprada ja heu celebrarem tu i jo fentmos alguna casalleta com fa alguns anyets,bo res mes Sales que no canvies mai la teua simpatia que'l caracteritza i que sigues molt Feliç i en complisques un cabas mes, un "BESSOT MOLT GRAN"
SIGNA:EL BOU.

deme ha dit...

YE CUNYAT ERES UN CRACKKKK¡¡¡¡ OLE QUE ARTE PER A ESCRIURE COMENTARIS...I COM ESTA AIXÒ DE LES CASALLETES COM FA UNS ANYS?....

Anònim ha dit...

DEME PERQUE FA UNS ANYS LA MARI-SALES,MARI-ANGELES,MARISA,MARIA SENDRA I JO FEIEM LA RONDA EN EL PASACARRER PER TOTS ELS BARS DE LA BARRIA EN CADASCUN FEIEM UNA CASALLETA CADA 1 I IMAGINAT COM ACABABEM EL PASACARRER CUAN ARRIBABEM AL CASAL A DINAR NO QUEDAVA NI MIRINDA I NO N'HI-HAVA CAP QUE ANARA ENCARA VESTIT DE FALLER/a NOMES QUE'L QUINTETO DE LA MUERTE I UN SERVIDOR.
SIGNA:EL BOU

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Mª Sales!!!
Que cumplisques molts mes amb eixa simpatia i rodejada de tanta gent que t'estima!
ROUS

sales ha dit...

Moltes gràcies a tots, de tot cor, no es que siga una desagraïda però no he pogut contestar abans, perque ahir vaig passar tot el dia fora. En fi, a uns quants ja vos vaig vore ahir de nit al casal i a altres vos voré esta nit a la reunió, però siga així o no gràcies per les vostres felicitacions!!
Bou, per descomptat lo de la casalleta!!

I a tu carinyet, encara que saps que m´agarada parlar amb tu en casa, vull donar-te le gràcies per ser com eres, perque les coses al teu costat sempre són més fàcils i perque em fas molt feliç!
Les grans persones es donen a conéixer davant les adversitats i tu cada dia em dones una lliçó al respecte!!!

Bueno ja està be... tots a treballar i a pensar en el cinquanta aniversari...que viene, que viene...!