http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 17 d’abril del 2008

MIL GRÀCIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Com tots els anys,després de falles, toca ser agraits (i un poquet "gorrons"), perqué si no ens havíen convidat prou, inclòs quan anem a donar les gràcies, per tot el que han fet aquest any, les families de les nostres Falleres Majors, ens tornen a parar la taula a casa.
Els dos dimarts passats un grup de fallers em anat a casa de Maria i Sheila, per a dir-los personalment a elles i als seus pares, lo contents que estem per tot el que han fet a la falla.


Primer anarem a casa Maria, on com sempre Sacra i Ricardo, ens esperaven amb els braços oberts. Primer que ser, el tio Paquito va tenir unes paraules d'agraïment (molt emocionat, per cert), per als tres, i a més demanà disculpes de part de tota la comissió, per si algo no havia eixit com ells esperaven. Ells també estaven amb un nuc a la gola, però així i tot Sacra, es va dirigir a tots, digent-nos que tot havia eixit perfecte, i que estava molt contenta perqué Maria s'ho passat molt bé, i aixó es el més important.
En casa Sheila, es va repetir la jugada, encara que per desgràcia, el pare de la criatura, no ens va poder acompanyar, perqué estava fora treballant. Paco va resaltar el fet de que fos el segon any que Sheila era Fallera Major Infantil, i que havíen fet inclòs més del que feia falta. Com sempre Paco es tornà a emocionar i va fer que a Pili li eixirà alguna que altra llagrimeta.

En fi, que com sempre em passat dos molt bons ratets, amb la companyia de tots. Estem satisfets perqué creguem que les nostres Falleres Majors tindran un record meravellós d'aquest any. Nosaltres si em de destacar algo de elles, deu de ser la seva simpatía, la seva dolçor i la seva il.lusió. Hem tingut dos regines de bandera, que ens han fet disfrutar amb elles de la nostra festa.

GRÀCIES DE TOT COR A LES DOS FAMILIES!

VOS VOLEM I MAI OBLIDAREM AQUESTES FALLES!



P.D: En casa Marieta, quan ja quedavem poquets ens varem dedicar a vore fotos antigues i a Sacra, que no li agrada la festa, no se li va ocorrer una altra cosa, que traure el seu traje de fallera de fa uns 30 anys. Açí teniu la proba de que encara li cap. Ah, i a Marieta també, encara que de cert lloc casi no podia passar-se els botons.




11 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

La veritat, és que les dues famílies són encantadores, ens ho hem passat molt bé amb ells, i com no amb les nostres reinetes, que han estat les dos espectaculars.
Enhorabona de nou a les dos.
Quins colors de cara que tenia Sacra a la foto ehh!!!! El orujet de Ricardet....
Molt bó lo del trage.

Anònim ha dit...

jo no vaig poder estar ni a casa de Maria ni Sheila, pero estic ben segura que no ens degue faltar de res, al igual que aquestes falles.La veritat es que em tingut dos regines de cap a peus i de la familia ja ni parlem.
Això es fa de notar amb l´ambient de la comisió i com que us volem tant, per això tenieu casa plena... com be a dit Ivana, per a gorronetjar un poquet mes i rematar-ho com a final¡

Anònim ha dit...

Gracies a vosaltres per estar sempre ahi, apunt per a tot i per a acompanyar-nos, sense vosaltres tot aso no podria ser igual.
La veritat es que em va fer molt de comboi vore casa plena altra vegada, i encara que tenia un poc de son (m´havia alsat matí)i que eren les "12 i pico", no volia que sen anareu!! jeje.
Estem un poc fotudetes en el traje de ma mare pero ens riguerem molt...!
Altre dia li´l posarem a Merche i Gloria que no s´atreviren.

Com he dit abans, mil gracies a vosaltres.

Un beset a tots.

Anònim ha dit...

SI QUE SON DOS FALLERES DE COLLONS¡¡¡ LA PENE ES QUE NO VAIG PODES ESTAR EN EL AGRAIMENT PERO IVANA GRASIES A TU SAVEM COM SEU PASAREU¡¡¡ LA VERITAT QUE LES FAMILIES ES FAN DE VOLER I AIXO ES NOTA¡¡¡¡
GRASIES MARIA I GRASIES SHEILA¡ SOU LES MILLORS¡¡¡

Anònim ha dit...

Molt guapes les dos mare i filla.

Preparats per la reunio?

Anònim ha dit...

La veritat es que enguany no ens a faltat de res,hem tingut festa i sobre tot glamour amb les nostres falleres major.
Espere que tots els anys siguen tant bons com el de enguany,que personalment, per a mi a sigut un dels millors anys que porte amb aquesta falla.Donar les graçies a les nostres falleres majors Maria i Sheila i sobre tot a les seues families.
"SOU LES MILLORS"

sambori ha dit...

Jo també vull felicitar a les dos famílies per com de bé han dut el regnat de les seues filles i com no agraïr a Maria i a Sheila la seua simpatia en tot moment.

How to fish,vaja intriga que mous a l´última frase del teu comentari!
Per que hem d´estar preparats per a la reunió,sens dubte ja ho estem tots els divendres!i ahí estem per tal de reunir-nos,fer la xarradeta,juntar-se amb amics i en definitiva gaudir de bona armonia que mals rotllos ja en tenim prou durant tota la setmana,no creus???

Xuso com van els nervis...???Ja saps com diu el refraner:qui no té la vespra no té la festa!!!!

Agustí ha dit...

jo tampoc vaig poder estar pero segur que en els que estaveu ja fereu prou d'homenatge seguiu així bò cervols

Agustí ha dit...

ye xuso quant sapigues algo sobre campionats de raspall o algo ho dius perque enguany en raspall estarem ben representats a recorde que el dia 16 de maig en els porxets al costat del gambrinus hi haurà un espectacle de monòlegs en el que actuaré jo entre altres l'hora esta per determinar entre les 9 i les 11 de la nit es divendres

SPIELBERG ha dit...

El Raspall es jugarà com sempre, entre Setembre i Novembre. Quan la Junta comence les inscripcions ja t'ho diré i s'isncriviu.

sambori ha dit...

Home Spilberg tú per ací,i jo que te feia en plena recuperació post boda Xuso,perque ja sé com es va allargar la festa.
Esperem prompte un article per felicitar des del blog al recent estrenat matrimoni i com no dessitjar-los una inolvidable lluna de mel.
Vinga a vore si algú s´anima i ens ho conta!!!