http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 6 de novembre del 2007

A TOT GAS.....!!!!!

Hui 6 de novembre ens endinsem de ple en els actes fallers ja que el pròxim divendres 9 de novembre tindrà lloc la Proclamació de les nostre Falleres Majors: Maria i Sheila.
Les ganes de festa fallera ja s´observen a tots els caus fallers. Ja es viu la festa a tot gas.
No sols a la nostra falla ja es nota el ritme frenètic tots els dies preparant el sainet per a la presentació, assatjant play-back menuts i majors,....i vos convide a fer aquesta prova: per la vesprada o en acabar de sopar pegueu una volta pels distints caus de Sueca i prompte s´adonareu de que a molts d´ells passa el mateix.
Des de fòra es veu la llum encesa i un entrar i eixir de gent constant.
Recorde com en un article del blog es comentava que per a molts era simbólic mirar cap al casal per adonar-se si la llum enllumenava el cartell.
Bé en tot açó el que vull dir es que tots aquells que perden hores al casal sàpiguen que no están sols i que altres fallers estàn fent el mateix per les seues respectives falles:treballar per la seua falla per tal d´engrandir si cap més la festa.
Encara que ja és sabut per tots que tenim l´acte de la Proclamació el pròxim divendres des d´ací anime a Maria i a Sheila que enguany conviden personalment elles a tots per mig del blog.
Segur que ens ho passarem molt bé!!!!

13 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

A vore si les nostres Falleres Majors, es fan l'ànim i, com diu Sambori, ens envien una cyber-invitació per penjar-la al blog.

SPIELBERG ha dit...

Estaria be que feren alguna cosa així, o que ens escriviren algun article, no?

Anònim ha dit...

HOLA A TOTS ELS CIVERNEUTES¡ PRIMER QUE RES DONAR ANIMS AL TOCALLO DEL MEU HOME "HECTOR" PER A QUE S'AMILLORE¡
YA TENIM AHI LA PROCLAMACIÓ¡ ARA YA ES RESPIRA EL AMBIENT FALLER A TOT GAS¡
ESPERE QUE LES FALLERES PARTICIPEN I ENS ENVIEN UNA INVITACIÓ CIBERNAUTA, I SI NOS IGUAL ANIREM. LA QUESTIÓ ES FER FESTA¡¡
SEGUR QUE ENS HO PASEM D'ALLÓ MES BE¡¡

Anònim ha dit...

Ey Xuso soc Deme, t´he enviat un missatge al movil, esta nit hi ha assaitg al casal, vine perfa, perque esta setmana ja no podrem quefar altre dia.Per l´article que acabe de llegir, no tinc altra opció de donarte l´enhorabona, quanta raó que tens, a partir de ja el nostre casal te companyia, be siga d´uns o d´altres, i es que les falles ja estan prop i això es nota¡¡¡¡
També vullc aprofitar desde aÇí i donarli anims a Hector per a que es millore prompte, ja els tirem en falta per la falla a ell i com no a Jessi,que agafen forses els dos perque despres d´una mala raxa sempre diuen que en ve una bona¡¡¡ ànim a tots que prompte volem vorevos a la falla, al rellano i òn faÇa falta

Anònim ha dit...

La veritat que l'ambient faller ja va notanse i cada dia que pasa més perque ja s'acosta el dia del sainet i dels play-backs i volem quedar en molt bon lloc.
Xuso com be diu Deme hui hi ha assaig a vore si vens que fins el dilluns que ve ja no tornem a assajar i a vore si no falla ningú com ahir que si no recorde mal estàvem totes i això està molt be perque tenim poc de temps.
Respecte a Héctor no sé el que li pasa perque jo fa 4 dies que vaig al casal, esta nit m'enteraré, pero espere que no siga res fotut i tant ell com Jesi es recuperen pronte i vinguen a les festes de la falla ja que es nota prou quan no estan. Ânims per als dos.

Anònim ha dit...

Sí que es nota que açó ja va coguent-se.
Jo no me vaig enterar que esta nit hi ha assaig,però faré per anar.
Ahir Raquel ens va informar que Héctor està millor i ja està en planta.D´ací no res ja està tot passat,ànims per als dos.
Ah! he estat mirantel cap de setmana a Vinarós per als dies 2-3 de febrer,ja vos contaré quan ho tinga clar.

Anònim ha dit...

Amic Enric.

El passat dia 17 d’octubre feres un comentari expressant la teua opinió sobre l’estat en que es troba el nostre “CASAL”, al mateix temps que li demanaves al senyor President si es podien fer gestions per a aconseguir un nou Casal.
No he vist en el blog cap de comentari en resposta al teu, y tampoc s’ha parlat en les reunions setmanals. Es que t’ha contestat personalment?
Em pareix un tema interessant y voldria saber en que s’ha quedat.
Perdona’m les molèsties.

Lidia ha dit...

Hola a tots els fallers de la falla Plaça Cervantes de Sueca.
Ja esta inagurada la web de la nostra falla, la falla Casa d'Alonso d'Oliva, així que si voler fer-nos alguna visita i fer comentaris, estarem orgullosos que fallers i no fallers d'altres poblacions ens visiten i es fagen particips d'alló que un dia de broma començarem i ara ja es tot una realitat.
Moltes gràcies pel vostre suport.
Ja hi ha fallers de Sueca que han entrat i han comentat donant-nos l'enorabona, entre ells el senyor Spielberg de la vostra falla, així que animar a tots a visitar-nos.
Visquen les falles.

Xuso ha dit...

Deme i la resta de companyes de playback: Vos demane disculpes per no haver anat a l'assaig.
El dilluns tenia partit al poliesportiu i ahir de nit reunió d'agermanats per aclarir comptes i decidir la data de la visita a l'asil. I se'm feren les 23 hores, la veritat, ja no em acostar al casal.

Però vos assegure que a partir del dilluns que ve, ja no pense fallara ningún assaig.

Sé que sabreu disculpar-me!!!!

(al meu favor puc dir que ja me se la cançò de memèria) jejejej. Fóra conyes! el dilluns com un clau jo ahí!

Anònim ha dit...

Hola a tots.
Quan de temps sense parlar amb els amics weberos.
Ja tenim ahí, la proclamació, vaja que si.
Xuso demà tindras en el correu la invitació de part de Sheila.

Anònim ha dit...

XUSO ERES UN FUXINEROOOOOOO¡¡¡¡¡¡¡¡ ....PERO ESTAS PERDONAT, PERO PERQUE ERES UN FIGURA MUNDIAL I T´HO ENSENYES TOT A LA PRIMERA¡¡¡AL DILLUNS COM UN CLAU A LES 10 EN EL CASAL¡

Anònim ha dit...

Ahi Deme, apretant al personal, jiji

Anònim ha dit...

Lidia, fallera de la falla Casa d'Alonso d'Oliva ,saps que al dissabte vindrà a Sueca gent del teu poble a fer un sainet al Centre Bernat i Baldoví que porta de títol:Coneixes a ta muller??????.
Pel que veig entre falles i parròquies tenim bon rotllo Sueca i Oliva.A seguir així!