http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 10 de maig del 2011

Coses de la reunió.

Com tots sabeu el passat divendres férem reunió i és va llegir el pressupost, no vos el vaig a contar ací per motius obvis, haver vingut o aneu aquesta setmana i demaneu que vos donen una còpia.

Però abans de la reunió cal recordar que es va anar al museu faller a fer l'entrega del ninot Indultat (no tinc fotos de l'acte si algú me'n passa les fique a la web). La falla Cervantes ja en te un allí, ara toca intentar que ens indulten un xicotet.

Retornant a la reunió va ser prou llarga i es va parlar de molts temes, la majoria d'ells relacionats amb el pressupost, como no podia ser d'altra manera. En l'acta de la pròxima reunió es dirà tot altre cop, allí vos podreu enterar perfectament.

Sols comentar dues coses, una doble. Ja vos vaig dir que podeu anar pagant la quota d'inscripció, ja siga al cau o al banc (en persona o per transferència, en la reunió vos facilitaran el nº de compte), i també que tots aquells que aquest any no vullguen seguir en la falla feren el favor de comunicar-ho i així o tindríem en conter el més prompte possible.

I per a acabar contar-vos que s'han estipulat 9 cap de colles per a netejar el casal, una per més. Aneu preguntant en quina podeu anar. O en quina vos toca, igual teniu sort i aneu en dos.

7 comentaris (Afegix el teu):

Nelo ha dit...

Molt bo l'acudit "igual teniu sort i aneu en dos". Però una cosa sí que és veritat: com més participes en la falla més teua és. De fet, una cosa positiva de ficar orde en el casal és que les coses estan on més t'agrada que estiguen. No sé, és que jo sóc molt manifasser.

Anònim ha dit...

se pot triar agost

SPIELBERG ha dit...

No, Agost no entrava, al igual que tampoc Juliol.

I realment no es pogué triar, cada cap de colla va agafar una bolleta. Ara toca veure la gent que els acompanyem.

Tal vegada es puguen canviar torns (amb algun sobor, és clar)

Anònim ha dit...

i septembre que son festes

SPIELBERG ha dit...

Setembre si que entra.

Festes son setmana i mitja i en eixe mes si que fem reunions al casal.

jubilat ha dit...

En cualquier trabajo u obra, el que no ayuda estorba.

Els que estem jubilats ens lliurem?

SPIELBERG ha dit...

Ací no es lliura ningú, que ja sàpiga.

Això si, sempre està el que no vol fer res i es lliura de tot, podríeu aplicar-se eixa teoria al·legant edat. Segur que s'accepta.