http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 27 de maig del 2010

Preanomenament

per Amparo

El divendres dia 21 de Maig, vam acudir un bon grup de fallers i falleres a casa de les nostres Falleres Majors Cristina i Paula per a fer la comunicació oficial de que Cristina i Paula, tia i neboda, seran les falleres majors de la falla de Cervantes per a les falles de 2011.

Per fi eixe somni que va començar amb una carta a la comissió per l’any 2006, ara ja és una realitat , per eixe motiu es notava molt bon ambient de festa, d’alegria entre tots els assistents. Abans de començar no van faltar els coets ben forts de mans del Cule.

El nostre president Blai amb unes eloqüents paraules els va fer entrega de dos preciosos rams que van rebre entre forts aplaudiments.

Fallers, falleres, amics i amigues de la família els van acompanyar en eixos moments tan esperats.Després les amigues de Cris li van donar la sorpresa de fer-li entrega d’una “tortà”d’aniversari i tots vam cantar “Cumpleaños feliz”.

Article i fotos enviat per Amparo Vendrell a fpcervantes07@hotmail.com

15 comentaris (Afegix el teu):

mamixula ha dit...

Enhorabona a les falleres majors i a la seua familia...
La veritat es que no ens va faltar de res,menjar amunto,beguda ni te conte les botelles es multiplicaven i tinguerem torta com a dolçet i tot,en fi tot genial.
Ara espererar al pròpxim acte amb moltes ganes i nosaltres estarem ahi apollant-vos,besets.

Cris ha dit...

Amparo moltíssimes gràcies per l´article, m´has emocionat. Com saps el temps que estic esperant que arribara aquest moment. I per fi, ara si que puc dir que ja ho tinc açí.

Estava esperant l´ocasió per a poder donar-vos les gràcies. Eixe dia segur que no l´oblide mai, hem vaig sentir pagà i orgullosa de tota la gent de la falla. I si cap un poquet més, de ser la vostra FM.
No puc contarvos el que vaig sentir perquè no tinc paraules. Açò sols és el començament, i coneguentme sabeu que espere que no decaiga, que no falteu a res i que sempre sigau com sou FALLERS DE LA FALLA DE CERVANTES.

A les meues amigues ja els ho he dit tot, són les millors. Ha segut el millor aniversari de la meua vida. Sempre he dit que volia una gran festa quan complira 30 anys, i no ha segut gran, ha segut la millor de totes.
I a les meues pexis, que encara no m´han abandonat en cap moment, desde la 1ª reunió de l´any, vos vull un huevo.

Gràcies a tots per ferme tan feliç el divendres pasat.

Cris ha dit...

Per cert Amparo, tu si que tens el meu correu electrònic, per fa enviam les fotos.
I Vicent, vull vore les teues.

marieta ha dit...

Enhorabona Cris, i a Paula també! encara que ja t´ho he dit alguna que altra vegada!
Espere que ho passares de luxe i que disfrutes de tot el que et queda!

M´imagine a Rosa i al Sardi en ixe moment!! quina felicitat... enhorabona als dos tambe, ja ho celebrarem quan es puga!

Molts bessets.

maria angeles matoses ha dit...

enhorabona a les dos , vos desitge que tingau molta felicitat, perque il.lusio ,ganes de festa fallera, comboi,diversio ,....etc...etc..en teniu amunto ,i per aixo estic segura que les falleres majors de la falla del any 2011 seran estupendes.
aço no ha fet mes que començar i per ara comença molt be.
FELICITATS A TOTA LA VOSTRA FAMILIA .

rosa ha dit...

Gracies Amparo per les teues paraules, no seu podeu imaginar les ganes que teniem de que arribara este dia, lo que disfrutarem i lo be que mos heu pasarem, gracies a totes les persones que vingueren perque segueren moltes. Esperem pasaro molt be esta any en compañia de tots els fallers. Gracies a tots.

Cris ha dit...

Teta ja es veu en les fotos lo pagaes que estem, a tu no cal que et diga jo res que ja ho saps tot. Per a mi sou el més important en la meua vida i tindre a la meua nani al meu costat, fa el meu somni més gran.

La Nere ha dit...

Xiques, xiques!!!!!! Colli llegint l´article i els comentaris m´he emocionat i fins i tot m´ha caigut la llagrimeta! jajajajaja.
Enhorabona a la familia!!
Enhorabona Paula però sobretot enhorabona a la meua Cris!!!! Se que et feia molta il.lusió i vuic que sapigues que ens tindras al teu costat en tot moment.
VISCA LA FALLERA MAJOR!!!!!!!!

Xuso ha dit...

Torne a escriure a la web després de molt de temps, però la ocasió ho mereix. Per felicitar i donar l’enhorabona a Cris i Paula, dos grans falleres que enguany representaran a la Falla Cervantes. M’haguera encantat poder estar ahí, en vosaltres per disfrutar de tot l’exercici faller, però com s’ha demostrat és imposible, ho senc molt perquè vos vull molt, tant a tu Cris com a Paula. Vos desitje tot el millor i que tingeu un any molt especial, segur que és així. Enhorabona a la Falla Cervantes per eixes dos Falleres Majors tan especials. I a Rosa i al Sardi, també vull felicitar-los i desitjar-los tot el millor. Enhorabona a tots i un abraç molt fort… desde la distància, però estaré amb vosaltres…

Cris ha dit...

Nere no ho dubte se que faràs el impossible per estar en tot, la meua Nere!!!!!!
Xuso, has conseguit que m´emocione, és bonic sentir el carinyo de la gent, i en la distància el teu abraç m´ha arribat. Ja ens vorem i me´l pegaràs tu.

Amic fep ha dit...

Moltes Felicitats a les dos, a Cris i a Paula. Espere que en breu puga notar en una persona a la que vull moltissim tota l'alegria i tota la il.lusio que, tu Cris, mostres en les teues paraules i en les poques fotos que he pogut vore d'aquest dia tan especial per a tu.
Poc mes o menys puc saber com te sents, i de segur que aquest primer acte no va ser res comparat en tot el que vas a viure.
Estarem molt a prop, jejejeje, aixi que espere gaudir grans moments al teu costat.

Enhorabona a les dos!!!!!

Cris ha dit...

Amic fep, quant de temps sense vore´t per así. Moltíssimes gràcies, la teua dona i jo ja estem preparant una quedaeta per a ficarnos al dia de tot. Hem teniu per al que vullgau i espere impacient que arribe el dia que ens ajuntem en algún acte, saps que aprecie molt als portalers i segur que disfrutem junts moltes coses. Un beset

deme ha dit...

Bueno, un parell de dies sense entrar a la web i mare meua.

Colli açò es mes que emocionant, i se me fiquen els pels de punta sols de llegir tots els comentaris i de vore tota la gent que s´enrecorda de vosaltres tant de dins com de fora de la falla ( i això es molt d´agrair ). I es que no es per a menys, tenim dos Falleres Matjors de gran categoria i una familia recolsantles que... ens van a tindre mes que ben cuidats.

A Paula li tinc molt de carinyo, pero desde ben xicoteta, vaig tindre la sort de poder gaudir amb ella el dia de la meua presentacio d´una manera molt especial i a tu Cris ja saps sempre el que et dic... et farem costat en tot, com tu has sabut demostrar amb tota la gent que vols i aprecies.

Un beset i vixquen les FM de la nostra falla¡¡¡¡

Cris ha dit...

Deme, sin palabras ja ho saps tot cari. Un bessot

TOMASA ha dit...

Jo quan vaig arrivar ja havia passat tot lo emocionant, les paraules de Blay a Cris i a Paula, la tortà d'aniversari de la Cris... m'havera agradat estar en ixe moment per lo emocionant que degué de ser pero per lo menos vaig poder arrivar a donar la enhorabona a Cris i a Rosa i encara ens ferem algun xampanyet que altre i després anarem al casal. Bueno que més dirte Cris que pareixia que faltava tant de temps i ja ho tens ahi i encara el queden moltísimes emocions per disfrutar en companyia de tots els teus i a Rosa i al Sardi el mateix, que segur que ho disfrutaran igual. Molts besets i a disfrutar cada segon.