http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 18 de maig del 2010

FELICIDADES GEMA

Com no podia ser d’altra manera, hui dimarts 18 de maig Les Petxinoles no volien perdre l’oportunitat de felicitar a La Xateta per la web de la nostra falla.

SANDRA: Ens coneguem de molt menudes i hem passat bons i mals moments juntes, per a mi has segut la germana que mai he tingut i espere que sigues sent-ho, no canvies mai, vals molt.

ANGELES SIMEON: Moltes felicitats i que sempre sigues així de feliç. Un besot.

VANE: Moltes felicitats que pases un dia molt especial amb els teus i no canvies mai.

ALMU: Moltes felicitats Xateta!!! Tinc la gran sort de tindre’t com amiga, espere que sempre tingues eixa alegria que contagia a tots els que estan al teu voltant. No canvies mai. Molts besets.

CARMINA: Xatina ves en cuidadin i camina per la sombra que un bombo com tu es derreteix en el sol!!!!!!!!!!!!

MÒNICA: Felicitats Xateta!!!!!! Espere que passes molt bon dia junt a familiars i amics però sobretot que disfrutes d’aquest dia junt a Carlos i Mario. I nosaltres ja ho celebrarem!!!!!! Molts besets.

DEME: Moltes felicitats Xateta!

Enguany vas a tindre una felicitació molt especial per part de les Petxis.... i es que com ja veus totes em volgut aportar el nostre granet d’arena, i es que totes tenim algo bo que dir de tu.

Bò, que et tinc que dir jo que ja no sàpigues, doncs que ens estem fent majors a la carrera. Tot el que hem viscut, lo be que ens ho em passat les dos juntes. Sempre ens hem ajudat tant en els bons com en els no tan bons moments, al fi i al cap diuen que per això estan ela amics. Ja saps que per a mi eres més que una amiga i sempre serà així. Ara ja no tenim tant de temps per a poder disfrutar i fer les trastades de fa uns quans anys.....mare meua qui poguera tirar els temps enrere, que dissabtes de solterio i que estius de pendoneo¡¡¡¡¡¡ Però el que importa es tot el que ens queda per davant, ens quedem molts moments bons per viure i això al fi i al cap es lo important.... que sempre estaré al teu costat per a tot.

Molts besets per a una persona molt especial i com ja se que has segut bona, segur que tens un grapat de regals¡¡¡¡¡¡

Moltes felicitats amiga¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

NATALIA:Bueno, bueno podia dir tantes coses bones de tu Xateta que principalment dir-te que per a mi eres un pilar fonamental, que quan estàs en mi em fas sentir segura i confià i sempre que et necessite estàs ahí. Com be diu Amadeo Xatetes hi ha ben poquets, així que sàpigues que et volem molt i volem vore com en compleixes vint i moltttttssss més, moltissimes felicitats i muakkkkkkkk!!!!!!!

RAQUEL: Moltes felicitats de la mama de Eloy, que et vuic molt i molts besets.

GLORIA: Moltíssimes felicitats Gema! Que ho passes molt é i que et façen molts regals encara que el millor regal ja el tens. Molts besets.

SEVI: Felicidades Xateta! Te quiero como la trucha al trucho. Un besito. La Sevi.

PICANYA: Felicidades Xata!!!!!!! Te vuic molt i canvies mai ja ho celebrarem totes juntes. Un besot.

NEREA: Buenooooooo desprès de vore tot el que t’han dit crec que les paraules sobren. Espere que passes molt bon dia i que sigues súper feliç, saps que eres molt especial per a totes nosaltres i que t´apreciem molt. Moltes felicitats i molts besets.


8 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Vaja felicitació original i emotiva que t´han fet les petxis Gema!!!
Encara que ja està tot dit compartisc tots els comentaris que te fan les teues amigues i que no exageren gens.
Cal destacar de tú que sempre portes damunt l´alegria i pel que respecta a la falla sempre estás a punt per al que faça falta.
Moltes felicitats en un dia tan especial!!!!!

També aprofite per a felicitar a Angeles Vivas que el passat dissabte va ser mamá!!
Enhorabona i esperem prompte fotos d´eixe menudet per a conèixer-lo a la falla!!!!

mamixula ha dit...

Moltissimes felicitats guapissima!!!!
com bé em dit totes abans,te volem amunto i no cambies mai...

deme ha dit...

Moltes feliçitats Xateta, collins menuda feloçitació que t´hem preparat eh¡¡¡ mare meua ja m´agradaria voret la cara de feliçitat al llegirla. Al fi i al cap et mereixes això i mes.

De part meua 29 besets molt especials per a la meua Xateta¡¡¡¡¡

Cris ha dit...

Xata MOLTES FELICITATS guapa. Tens 364 dies menys que jo, jejeje.
Ja pots estar pagà de les teues amigues, aixina solem tindren poques i t´han demostrat que tu en tens amanta, cuidales.

xateta ha dit...

Que xulo,bonico,espectacular,emotiu....i continuaria mes i mes,sou les millors!!!Pero no seria axi si vosatros, pexis meues no en donareu eixe carinyo.1b7 molt gran per a les meues pexis,sou les millors!!!
gracietes tambe Cris i Sambori.

encarni ha dit...

feliçitats xateta,tu ja saps que la meua felisitació es de tot cor,de part de tots els meus moltes felisitats,sobre tot de la teua fillola.
ara va per a vosaltres pexinoles....la xateta li a costat hora i mitja per a poder esriure algo,l'au tingut plorant molt emocioná.a mi també però tansols clavanme amb ella e tingut prou.el article de pu...mare.sou les millorsa.

deme ha dit...

Encarni no se perque estic imaginantme l´estampa... mira que t´agrada la mala vida... tu burlante de la meua Xateta? no meu crec¡¡¡ si no fora perque ens coneguem masa... la vengança seria terrible¡¡¡

Xateta a que t´agradat la nostra feliçitacio? esta NErea es una artista i sempre te una bona idea per a tot¡¡¡

La Nere ha dit...

Felicidades Gemeta!!!!!!!!!
Espere que t´haja agradat molt.
Molts besets guapa