http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 26 de març del 2010

JOSE SERRA LUQUE

per Amadeo

HOLA AMIGUETS DE LA FALLA PLAÇA DE CERVANTES, AÇI VOS PRESENTE AL MEU NEBOT I FILLOL JOSE. FILL DEL MEU GERMA JOSE I LA MEUA CUNYADA ARACELI VA NAIXER EL PASSAT 8 DE FEBRER A LES 10´20 DEL MATI A L´HOSPITAL 9 D´OCTUBRE A VALÈNCIA, PESÁ 3´485 Kg I VA MEDIR 50 Cm .

COM HEU POGUT LLEGIR ABANS ES EL MEU FILLOL I LA COSA QUE MES ILUSIO EM FEIA DES DE QUE ENS DIGUEREN A MI I LA MEUA DONA GEMMA QUE ÉREM ELS PADRINS, ERA PODER GAUDIR D´ELL EL DIA DEL SEU SANT( SANT JOSEP) PASSEJANT-LO PER EL CARRER SEQUIAL I PRESENTANT-LO A TOTA LA FALLA DE CERVANTES I TOTA SUECA.

AQUESTOS ULTINS DOS ANYS A SEGUT MOLT ESPECIAL PER A LA MEUA FAMÍLIA JA QUE DESDE QUE VA NÀIXER LA MEUA XIQUETA ANDREA HE TINGUT TRES NEBODETS MES , ISABEL, BLAI I JOSE TOTS FALLERETS D´AQUESTA COMISIO FALLERA HAAAAAA I A LA ESPERA DE L,ALTRA NEBODETA QUE ESTA APUNT DE VINDRE ( JOANA) DE LA MEUA COSINA MARIBEL,LA TERCERA GENERACIÓ DE LA MEUA FAMÍLIA DE FALLERS D´ESTA FALLA.

Article i fotos enviat per Amadeo Serra a Fpcervantes07@hotmail.com



6 comentaris (Afegix el teu):

mamixula ha dit...

Enhorabona a esta familia que es un exemple a seguir.....donde caben dos caben tres,jejeje
Ojala totes les noticies foren com estes,aixi valdria la pena viure molts anys.
Lo dit enhorabona familia!!!!!!!

deme ha dit...

Collins que pagat que esta el tio Amadeo, pues no anava ell pagat ni res en el seu fillol al braç¡¡¡.

I es que que hi ha mes bonic que un fill o un nebot? bò jo no soc mare, pero si que soc tia i es una satisfaccio molt gran vorelos tant feliços i lo rapid que es fan fadrins¡¡¡¡

Enhorabona a la familia per tots estos fallerets que tenim a la nostra falla¡¡¡¡

Sandra ha dit...

La veritat que si que es un ejemple a seguir, eu segut la familia que mes a fet que creixca la falla i aixo es el millor que pot passar.

Enhorabona familia!

Cris ha dit...

Enhorabona, si que està pagat el padrí si. A mi també hem va fer molta il.lusió quan la meua germana hem va dir que hem feia padrina de Cristina, així que et comprenc.

ENHORABONA!!!!

La Nere ha dit...

Xeeeeee Amadeo que pagat que estas!!!!!! La veritat que el teu nebot Jose es molt reguapo.
Enhorabona als pare, Jose i Araceli, als padrins i a la resta de la familia.

m angeles matoses ha dit...

jo tambe et baix vore el dia de sant josep ,desfilant amb el xiquet al braç , molt feliç y pagat i tot era preguntarme qui era eixe xiquet tan menudiu ,ara ja esta clar , que es el teu nebodet,el teu fillol i que es una graçia de xiquet.
enhorabona a tota la familia i continueu aixi ,que encara ens fan falta mes xiquets a la falla, ¡¡¡¡¡¡animeuse el resto de fallers i falleres....!!!!