http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 23 de març del 2010

Ja ha passat

Ja està, falles passades. I mentre comence a recopilar coses en el meu cap, ficar-les en ordre i deixar-les escrites ací, junt al muntó de fotos que tinc de les nits de casal, sols fique una cosa




Per alguns és el barret que guanyà el concurs col·lectiu (en la nit del barret, lògicament) però per a altres es una part i un record de la nostra infantesa més volguda. Hores i hores ens passarem mirant allò davant el televisor. I així ens hem quedat (ja veureu les fotos ja).

Ah, i no voldria oblidar-me d'agrair als meus pares adoptius (i a la tia i als tios) les bones falles que m'han fet passar.
L'any que ve més.
Ja és l'any que ve. Ací no parem.

I per cert, val que ahir fou l'aniversari de la meua cosina Lorena (felicitats) però ningú se'n va recordar (ni tan sols jo, estava a Madrid i se'n va passar (perdona'm Maria)) que el diumenge fou l'aniversari de Maria Sendra (el de la foto es Ricky, per si algú no el coneix), una gran amiga meua i bona fallera.

MOLTES FELICITATS!!

8 comentaris (Afegix el teu):

Cris ha dit...

Spielberg, t´has enrecordat i segur que li fa i.lusió com si fos eixe dia.
MOLTES FELICITATS Maria

m angels matoses ha dit...

moltes felicitats maria,et dessitge que sigues molt feliç.
un besot

jorge ha dit...

Moltes felicitats a les dos Lorena i Maria Sendra

mamixula ha dit...

Moltissimes felicitats Maria!!!
Mecaxis oblidarmos el teu aniversari!!!no pasa res,mas vale tarde que nunca....

maria sendra ha dit...

Hola!!!!Gràcietes per enrecordar-te de mi Carlos!!no importa el retràs!!Un beset per a tots, muaa

sales ha dit...

OLE, OLE i OLE!!! Moltes felicitats Marieta..carai menuda sorpresseta t´ha preparat el Xarly no?? que vols que et diga jo...que eres una de les millors persones que conec i que t´estime moltissim wapa, ja saps que la celebració queda pendent però coneguen-te segur que ho farem por "todo lo alto"! mil muaks!

Felicitats tb en retràs a Lorena, carai aci no podem parar ehh...espere que passares un bon dia wapa, que com diu Sandra vals millons!

La Nere ha dit...

Felicidades Maria!!!!!!!!!!

deme ha dit...

moltes felicitats tant a Maria com a lorena, amb un poc de retras les dos, pero mes val tard que mai. Espere que paseu un bon dia junt amb les vostres families i que tingau molts regalets.

Moltes felicitats a les dos¡¡¡