http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 21 de gener del 2010

SOU ARTISTES!!!!!!

per Amparo

Sou artistes de cap a peus !!!, eixa és la impressió que donava el diumenge passat el Centre Bernat i Baldoví amb l’actuació de Play-back de la falla plaça de Cervantes.


Moltes hores de treball i dedicació van aconseguir una mostra de Play - Back molt brillant. Vestuaris preciosos i molt ben coordinats, els maquillatges eren impressionants, totalment com de professionals , els decorats molt lluïdors i molt encertats .


Les presentadores de la mostra amb la seua simpatia, ens han delectat presentant cada cançó amb una graciosa introducció.


Totes les actuacions van eixir perfectes des dels bebès (encara que algú plorant) fins als pirates, però les cançons de concurs han sigut espectaculars, les protagonistes han sabut transmetre molt bé tot el que expressaven, encara que cantaven en anglès, han ballat amb molta gràcia i han vocalitzat com si actuaren en un gran musical d’una gran capital (Madrid, Barcelona, València...). La decisió dels premis lògicament serà del jurat, però la veritat no es pot amagar i la falla de Cervantes ha deixat el llistó ben alt.


Aprofite l’ocasió per a felicitar a Vicent (el bou) i a Juan Vernia ja que han sigut els únics homes que s’han atrevit a eixir dalt de l’escenari i fer unes actuacions molt originals.


Darrere de l’espectacle són moltes les persones que han treballat ,en els assajos, en la decoració, en la cabina de megafonia, llums, maquillatge, perruqueria..., valga per a tots ells un fort aplaudiment i un merescut reconeixement :

SOU TOTS I TOTES ARTISTES DE VERITAT!!!!!


Article i fotos enviades per Amparo Vendrell a fpcervantes07@hotmail.com





Si voleu mes fotos, el el Facebook del Xurro hi han. Jo en tinc mes de 1000 del play-backs i unes quantes del reis al cau però vaig un poc liat i no he pogut ficar-les encara, al temps.


19 comentaris (Afegix el teu):

Cris ha dit...

Gracietes Amaparo per la part que hem toca, la veritat es que aquest any les majors ens sentim molt satisfetes del resultat final. Per circumstancies ens pensavem que no arribavem i la preparació ha segut tot un sprint, no hem tingut temps ni de respirar.

Del play back infantil, com sempre un 10. Soc fan d´aquestes xiquetes i no puc dir altra cosa que IMPRESSIONANT.

I per altra banda la mostra, Gloria i Conxin com sempre ho han preparat a conciència i damunt aquest any amb debut inclós, casí res, així que ENHORABONA a les dos i a tots els que han participat.

Sandra ha dit...

La veritat que els playbacks de concurs san quedat millor impossible, se de bona gana que les majors han passat el seu, sobre tot cuant venien a macasa a vore coses d´internet estaben molt nervioses, pero el resultat final ha segut espectacular.

Enhorabona a tots la moltra en general a mi m´agradat molt, crec que cada any es supereu mes.

Sou unes artistes,

¡ENHORABONA XIQUES!

deme ha dit...

Bon dia a tots. Crec que Amparo ha estat molt acertada amb aquest article. Tots els que participen o han participat alguna vegada sabem l´esforç que requerix i la feina que comporta preparar un playback; les hores de fred que pases al cau, asajant, fent decorat, preparant vestuari.... i com no les hores de perruqueria i maquillatge per a estar com cal dalt de l´escenari.

Crec que es molt l´esforç per a tant poc de temps, i la recompensa es minima, sols et queda la satisfaccio personal, que al fi i al cap es el mes important.

Jo se de bona tinta tot el que han treballat tant les matjors com les menudes, com la gent que ha participat a la mostra i no puc altra cosa que.... SOU UNES VERTADERES ARTISTES ¡¡¡¡ així es que... tots eixos comentaris anonims que circulen per la nostra web ens entren per una orella i ens poden eixir per l´altra ¡¡¡¡

La Nere ha dit...

Gracies Amparo per dedicar-mos aquest article a totes aquelles persones que el passat diumenge actuaren al Bernat i Baldovi, gracies per aquestes paraules tans boniques.
El Bou un crack! Els bebes i els de Grease super graciosos, El play-back infantil impresionant aquestes xiquetes si que son artistes de veritat.
I el play-back major, que voleu que vos diga? Estic satisfeta amb el resultat final, malgrat totes les adversitats que hem tingut.
Xiques, sabeu que?? Ja vos tire a faltar, colli!!!!!!!!!
Trobe a faltar les rises de la Natalia, les animalades de Carmineta, el " i que tal?" i el "i tu que trobes?" o "tu que opines?" de Cristina, el "Xica Sunsion" de Vanesa, en general vos trobe a faltar a totes, a Estela, Clara, Anna, Isabel, Laura i Vero.
Bueno xiques ha sigut un plaer poder actuar en companyia de totes vosatros i al any que ve MÉS I MILLOR!!!!!!!!!!!!

sales ha dit...

la més sincera enhorabona, la mostra en general es va quedar molt be, una vegada més, un grup de gent - que s´ho ha currat molt- ha deixat el nom de la falla ben alt, on es mereix - no debades tenim fama de cuidar els playbacks i ser una de les falles que més se´ls curra-.
per a mi un 10, SOU ELS MILLORS!!!

sambori ha dit...

Jo també compartisc tot el que ha escrit Amparo a l´article.
A mi també em va donar la sensació d´estar a un gran musical al veure els dos play-backs de concurs ja que tant els menuts com els majors ballaren en ganes i aixó es va transmetre fins el pati de butaques.
La resta de play-backs també van estar molt bé i com no aplaudir l´actuació del Bou i de Vernia com únics participants masculins.
Sabem que la desició dels premis està com sempre en mans del jurat però siga la que siga el que importa és que com sempre s´ha quedat el llistó molt alt.
Enhorabona tant a participants com a tota la gent que ha fet possible que disfrutàrem d´una vesprada GENIAL!!!!
SOU UNS ARTISTES!!!!!!

PEPA ha dit...

SOLS DIR ENHORABONA!!!!
JO VAIG PASSAR UN RATO AGRADABLE I M'AGRADA MOLT....
UN FORT APLAUDIMENT A TOTES I A TOTS ELS QUE HO HAN FET POSSIBLE,DESDE L QUE TRAU IDEES,EL QUE FA DECORATS,EL QUE MONTA I DESMONTA,CUS,MAQUILLA,PENTINA,PRESENTA.....I COM NO,ALS ARTISTES!!!!
"ENHORABONA A TOTS"

la mami ha dit...

FABULOS,MERAVELLOS, SUPER....SUPER...SUPER CHULI...
Gran feina la que habeu fet..tots els que treballeu amb els play-backs . Anim perque sou els millors.

Raquel ha dit...

En una paraula resumiria el que vaig vore el diumenge, ESPECTACULAR!!!!!! Enhorabona a tots i totes, tant els que es lluireu ballant, com els que participaren ajudant...per a mi millor impossible!!!!ENHORABONA!!!

Cris ha dit...

Nere, "muy mal" eixa te l´has deixat, jejeje.
Fa quatre dies que ha pasat el play back i ja hem quedat dos vegades, ara costa separar-nos, hem pasat dos mesos i mitj pegant-li tots els dies. Jo la veritat es que també vos tire a faltar a totes.

SPIELBERG ha dit...

Em vaig perdre alguna cosa? En quin ball va eixir Vernia?

Cris ha dit...

Igual es pensen que el play back dels pirates era igual al de la presentació.
Quant de temps Carlos!!!!!!!!!

mamixula ha dit...

Hola bon dia a tots!!!

La veritat es que jo també estic super satisfeta,ens va eixir prou be i lo més important es que ja vos tire amuntó de menys....
I que dir de les xiquetes!!!!millor imposible,a mi personalment,es de les vegades que més m´agradat,les veia radiants disfrutaren moltissim i aixo es una cosa que es refleja molt al esenari...
Bueno gracies a tots els que ens an ajudat en tot,perruqueria,maquillatge,la nostra modista particular Sales,presentadores,ect.
Pero molt especialment al nostre super Vicent "el churro" i el seu ajudant "el chumi" que an estat ahi dia a dia amb nosaltres al casal.mil gracies a tots....
A les meues xiquetes dirvos que Carmen i Alexandra vos asperen esta vesprada per a celebrar el seu aniversari.

SPIELBERG ha dit...

Serà això, i serà que no els vegué.

Si que feia temps si que apareixia per ningun comentari.

La falta de temps es molt mala.

Cris ha dit...

Molt mala Carlos, però hi ha que traure el huequet eixe xicotet, i no se com ho apanyem que sempre esta.

LA TORA ha dit...

JA NO PUC DIRVOS RES MÉS ALAGAOR... ESTÁ TOT MÉS QUE DIT. PER A MI SEMPRE SEREU LES MILLORS,FINS I TOT SENSE DISPONDRE DE TEMPS LES MÉS MAJORS HEU PREPARAT UNA ACTUACIÓ DE CATEGORIA...I QUE PUC DIR DE LES MEUES PRINCESSES...ELES VAN FENSE FADRINES PERO, A LA VOLTA VAN FENSE GRANS ARTISTES. SEGUIU IGUAL QUE ARA....BRILLANT COM A PERLES, SEMPRE COM NO AL COSTAT I DE LA MÁ DE GLORIA,CONCHIN I ANA, JA SABEU QUE ELLES SON EL VOSTRE MOTOR...I VOSALTRES LA GASOLINA QUE FA MOURE ELS NOSTRES CORS CADA ANY AL VÒREVOS.

VOS ESTIME A TOTES.
LA TORA.

La Nere ha dit...

Una coseta em faltava per dir, abans en alguns comentaris ja han fet referencia d´açò però vuic tornar-ho a dir.
Els realment artistes han sigut totes aquelles persones que han fet possible que els play-back es fera realitat, no em referisc a les persones que hem eixit a ballar, sino a tota aquella gent que esta al darrere, vaig a parlar per exemple en el play-back de majors, moltes gracies a Vicent i el Xumi per el decorat, a Jorge tambe per tirar-los una maneta pintant i mirar com assatjavem per tal de vore en quin moment debia enfocar amb el foco, A Sandra per deixar-mos de tant en tant el seu garatge per poder assatjar i deixar-mos l´ordinador per vore a internet coses de maquillatge i vestimenta dels animals, que per cert ens tornavem beges, a Sales per fer eixos trajes tan xulos, a Mar pels pentinats i a la Xata, Ivanna i Desi per fer eixos maquillatges tan xulos, estaven impresionants. A Deme i Rosa per vindre a vore els assatjos i donar-nos en cada moment la seua opinio.
A tots ells moltíssimes gracies i vosaltres si que SOU ARTISTES!!!!!

jorge ha dit...

Buenos días, piel de gallina me se puso ayer cuando vi todo el concurso en TV Sueca, me quede embobado viendo lo bien que lo hicisteis todas y todos.

Sois unas/unos artitas desde los más renacuajos hasta el gran Vicent-el bou.

Que puedo decir de las mayores, el Gran Circo, casi todos los días os he estado viendo como ensayabais hasta las tantas de la noche y como cada día os mejorabais y perfeccionabais los pasos.

Este año he visto lo que os lo curráis en los playbacks, desde los diseñadores, montadores, maquilladoras, etc.. y sobre todo las artistas.

He comprobado que todo aquel que se implica en el Playback ya sea más o menos os ayuda a ser las mejores y ayuda a ser grande nuestra falla y sobre todo nos recordáis la gran familia que es esta falla.

Sois grandes, pero que MUY GRANDES.

Ya han pasado los nervios, ahora a esperar el resultado del jurado.

Sois las MEJORES.

Cris ha dit...

Ai Jorge, tu si que me has puesto a mi la piel de gallina, la verdad es que da gusto ver que disfrutais cuando nos hechais esa manita que nos hace tanta falta, ojalá pensaren todos como tu i disfrutaran con nosatras de estos meses de esfuerzo. Muchas gracias.