http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 12 de gener del 2010

ELS REIS MAGS DE L’ORIENT AL CASAL FALLER DE CERVANTES


per Amparo

La pluja no va impedir que Melcior, Gaspar i Baltasar arribaren puntuals a la cita que tenien amb els nostres fallerets i falleretes el dia 5 de gener a les 20:30 hores. Anaven acompanyats per unes guapes falleres: Deme, Estela i Vane que feien de “pajes” per ajudar a Ses Majestats a repartir els regals .


Els Reis arribaren al casal junt als pajes dalt d’una plataforma i davant d’ells obrint camí “el tamboriner” anava tocant el bombo per anunciar l’ esperada visita del Reis de l’Orient.


A la porta del casal un àngel vestit de blanc i rodejat dels més menuts amb unes caretes plenes d’il·lusió i d’alegria, esperaven impacients l’honorable visita.

Al entrar els Reis repartiren caramels , piruletes i “gusanitos”. Els pajes a més tiraven confetti per a donar més aire de festa.


Ses Majestats s’assentaren als seus trons i l’àngel començà a cridar als xiquets i xiquetes per a que arreplegaren els regals .L’àngel era Nerea que va actuar molt bé d’animadora en tota la vetlada.


Va ser molt emotiu perquè van veure de tot ,uns molt decidits, altres amb molta por, uns ploraven, altres no volien pujar, altres que compartien joguets...En conclusió jo pense que en les cares de tots els presents es respirava MOLTA FELICITAT.


Vam aconseguir EL SOMRIURE DELS MÉS MENUTS





Reis Mags al casal


Article i fotos enviat per Amparo Vendrell a fpcervantes07@hotmail.com


4 comentaris (Afegix el teu):

deme ha dit...

La veritat es que va quedar tot mol be, ni la plutja va aconseguir llevarlos l´ilusió als nostres xiquets ( i als majorets tampoc ).

Era la primera vegada que els Reis d´Orient visitaven els nostre casal, pero ja ens digueren als sus pajes que l´any que be tornaran de segur.... i que igual s´apunten fins de fallers¡¡¡¡

mamixula ha dit...

Hola bon dia a tots!!!

La veritat es que tot es va quedar de luxe,els nostres reis estaven radiants,i per no dir les pages,eren bonissimes!!!!
El nostre angelet Nerea ho va fer molt bé,li va ficar un toc de dolçor al acte i la veritat es que la meua filla tenia molta por,pero al vore a les seues ties acompanyant als reis,es va tranquilitzar...
En fi,un exit.
Al any que be més,que els majors també ens seu pasarem super bé.

Amparo ha dit...

Ara falten encara unes fotos que ja tinc preparades per a Carlos, però pense que les que donarà gust de vore seran els primers planos que Vicent va fer als xiquets dalt de l'escenari.

Anònim ha dit...

AMPARO , DELS FALLERS D'ONOR NO NE TENS NINGUNA FOTO. AQUELLES CUANT AL CABUT, TAN RECORDES E.........