http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 26 de juny del 2009

Demà es un gran dia.

I no sols per que siga dissabte i molts de nosaltres no treballem, no. Tampoc es perquè es juguen les 12 hores de Futbet de la Junta Local, on els nostres van a intentar fer un millor paper que l'any passat i clavar-se en la final. Tampoc.

Demà es un gran dia per que les nostres xiquetes van a concursar en la mostra de Play-backs infantils que s'organitza a Godella. I van a per totes.

Segons tinc entès, a eixos concursos van falles molt preparades i amb molts recursos, tant econòmics com materials i humans. Però això no ha sigut suficient motiu per a que les nostres xiquetes hagen decidit anar a concursar i a veure que passa.

Jo estic segur que ho van a fer molt be, igual que ens tenen acostumats. Ara be, el que decideixca el jurat ja no ho puc saber.

Des del blog donar-los la major quantitat d'ànims possibles i el dilluns ja vos direm com han quedat.

El dissabte al matí van a estar pel casal preparant per a la vesprada i rematant el que falta. Si algú vol passsar-se a col·laborar segur que no lo diuen res.

4 comentaris (Afegix el teu):

Sandra ha dit...

Molts anims xiquetes, per a nosaltres ja sou unes campeones i de segur que beniu en algun premi perque el play-bak es impresionan.
Si no es aixi almenys intenteu parssar-ho el millor possible i fixeuse en tot que es el primer any que aneu i axí a l´any que be de segur que no vos guanyen.
¡ANIM CAMPIONES!

mamixula ha dit...

Hola bon dia a tots!!

No teniu res que patir,nomes heu de fero com vosaltres sabeu,que sou unes campiones i heu demostreu tots els anys,anim que sou les millors!!!
Xiquetes esta vesprada a les 8 cerveseta en la meua terraseta que la xateta també be,val??

deme ha dit...

Hola a tots i molt bon dia¡¡¡
Flaki estic cridante al movil i el tens apagat.

I per a les nostres xiquetes... dirlos que de segur que van a fer-ho super be, com sempre. I allí estarem nosaltres per a animarles i donarlos tota la sort del mon¡¡¡ que lo important es participar i que la gent puga a donarsen de les artistes que tenim a la nostra falla.

La Nere ha dit...

Molta sort guapissimes!!!!!!!! Segur que ho feu de categoria.