http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 21 d’agost del 2008

SABER APRECIAR LA VIDA

Hui 21 d´agost sóm molts els que estem disfrutant d´unes merescudes vacances .

Uns a la platja, altres a la muntanya,altres aprofiten per eixir de viatge,...sí tenim notícies de fallers que han estat a Galícia, Bejís, Eivissa, Mallorca,Lanzarote,Astúries,Puerto Rico,.... i per a molts d´ells el medi de transport haurà segut l´avió.

El motiu principal d´escriure jo aquest article és precisament el que segur ens haurà vengut a molts a la ment després d´estar ahir pendents de les notícies que des de migdia no deixàven de bombardejar a tots els canals televisius: un terrible accident aèri a la T-4 de Barajas.

Cada dia milers de viatgers aprofiten la comoditat que suposa viatjar amb avió per a fer els seus desplaçaments i segur que molts de nosaltres podem pensar que ens haguera pogut tocar a qulasevol aquesta fatídica loteria.

Per aixó crec que el més important que ens ha de quedar d´aquest mal sabor de boca és que el que hem de fer és saber apreciar la vida i disfrutar de cada moment que sens dubte serà irrepetible.

Tot el país està consterrnat amb la notícia i es que no es per a menys després d´haver conegut la magnitud d´aquest greu accident.
Així que per als que encara tenim alguns dies de vacances a disfrutar-les al màxim i per als que ja les han disfrutat a conformar-se pensant que són afortunats per poder continuar disfrutant de la vida!!!!!

9 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Doncs si xiquets! viviu cada dia de la vostra vida com si fora l´ultim i no aguardeu res per ocasions especials perque pòtser no arriven mai. Viviu cada dia com això que és:un regal meravellòs e irrepetible, i ara que teniu un poc més de temps lliure aprofiteu-lo per estar amb els vostres, per fer allò que sempre posposem com escriure eixa carta, fer una crida telefónica, visitar algun ésser volgut, llegir, passejar, pensar...però sobretot digueu-li a algú que l´estimeu.
Sembla un tòpic pero és una realitat i de vegades no sabem apreciar les coses fins que les perdem, per això, hi ha que gaudir de la VIDA inclusive dels moments durs aprenent d´ells.

Anònim ha dit...

CHARLI PER FAVOR CANVIA EL COLOR DEL FONDO DEPANTALLA KE NO SE POT LLETXIR RES GRACIES

sambori ha dit...

Molt bona reflexió anònim!
Vaig a agafar al peu de la lletra tot el que recomanes,no sabem el que ens espera ni en el futur més pròxim.
Així com bé dius: a gaudir de la vida!!!!

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt la reflexió de "Apreciar la vida" de Sambori i la reflexió de l'amic anònim és preciosa,vaja quines coses més boniques !.
De vegades cal parar i reflexionar un poc en les coses tan meravelloses que ens dona la vida que cal gaudir i cuidar .
I encara és més bonic saber que sempre tenim a prop una persona que ens estima , especialment en els moments més difícils.

SPIELBERG ha dit...

Pep no se a que et refereixes, que vols que canvie? Jo ho llegeix be.

Sambori, gran article.

Anònim ha dit...

charli jo crec ke no es el meu ordinador es veu tot roig ino puc lletxir be pero si dema en el de la meua filla es veu normal teu dire gracies

SPIELBERG ha dit...

Val, ja m'ho comentes i si d'això miraríem de tornar a canviar els colors.

Anònim ha dit...

Carlos, en el meu ordinador també es veu el color roig de fons de pantalla i les lletres en roig mes clar, i no es lleig be. Gràcies.

SPIELBERG ha dit...

Si es així. Ho canviarem quan férem 50 mil visites (allà per Novembre) i fins ara ningú havia dit que li molestava.

Peró no passa res, canviarem el color de les lletres a negre i ja està.