http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 8 d’agost del 2008

CERVANTES A ESTAMBUL!!!!

per Mariam


Un altre any és començar les vacances i comencem a viatjar la familia fallera.

Sóm molts els fallers que ens agrada fer alguna escapadeta però també hi ha molts que amb el lio que suposen els preparatius previs a eixir de viatge no recordem d´agafar al nostre Cervantes.

Jo per tal de no oblidar-me aquesta vegada el primer que vaig posar a la maleta va ser com no a Cervantes per a que puga conèixer terres llunyanes de la nostra benvolguda terra suecana.


Aquest any la meua family i jo l´hem dut a conèixer terres turques fins a una preciosa ciutat :Estambul, també coneguda com l´antiga Constantinopla.


Per aquells que no la coneguen he de dir que és un lloc fascinant, a cavall entre l´orient i occident i banyada per les aigües del Bòsforo que és l´estret que uneix el mar de Màrmara i el Mar Negre.


És impactant el volum de la ciutat i es que té ni més ni menys que 20 milions d´habitants,ja es podeu imaginar la seua magnitud, veritat?


Però el que més impressiona és el gran nombre de mesquites encara que les de més renom són Santa Sofía i la Mezquita Azul, i la crida per mig de càntics del Coràn a l´oració.


Per aquells que tinguen ganes d´anar tampoc han de deixar de visitar el Gran Bazar i Bazar de les Espècies on pots tornar-te boig amb aixó del regateig i com no, no parant de comprar.


Altre lloc que val la pena no deixa

r perdre és el passeig en vaixell pel Bósforo, tot una experiència i aprofitàrem per anar fins a

Uskudar,

la part asiàtica.


Res que hem estat una setmana i ens ha sabut a poc, de segur que fem per tornar sobretot jo que degut a la meua circumstància no vaig poder gaudir com la resta d´un bany turc o “hamman” com allí s´anomena.

De segur que mon pare o Toni no dubtaran en descriure-vos com van disfrutar ells dels massatges,ja que segons ma mare per a les dones es en poc més light.


Així que si algú encara no s´ha decidit per un destí concret on passar les seues vacances no ho dubte,100% li ho aconselle.


Article i fotos enviat per Mariam Ruiz a Fpcervantes07@hotmail.com

Mira que m'extranyava que aquests no feren aquest any cap viatge, en tants que en feren l'any passat. Estambul es trova a 2490 Km de la Placeta. Enhorabona Familia.



3 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Felicitats Carlos pel teu aniversari!.
Encara que han passat uns dies i jo no vaig poder entrar a la web,valga per a tu la meua felicitació amb uns dies de retràs .
Ja veig l'esforç que fas per dur endavant la pàgina web de la falla i he pogut apreciar quant és l'estima que Xuso el té.
Poquetes paraules però de dins del cor.
Jo enguany no tenia ganes de participar en Cervantes al món , però Mariam ha sigut l'acomboianta.Per tant molt ben fet està!.
Va per vosaltres dos Carlos i Xuso que es meresqueu El millor del món.

SPIELBERG ha dit...

Moltes gràcies Amparo per tot.

sambori ha dit...

Qué enveja!Cervantes fins a Estambul,mare meua!
Jo que volia participar aquest any a Cervantes al mòn i al final no he pogut anar fins a Pekín per a vore l´inici dels Jocs Olímpics.
Vaja emotiu que haurà segut estar allí en viu i en directe,però altres ens hem conformat en veure-ho per la tele,que se li va fer a l´altra serà!!