http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 3 de juny del 2008

Cap de setmana...

Continuem esperant que algú ens envie una crònica de l'ocorregut el passat cap de setmana amb el Festival de Tir i Arrossegament organitzat per la Falla Plaça Cervantes. Així com un reportàge gràfic, ja que per allí es veia alguna que altra càmera.

Jo vos puc avançar que Richard Cañavera va obtindre dos premis, el tercer premi en la primera categoria i un SEGON premi amb la ja famosa "pelusa", que va competir molt be amb els crits de Richard i amb la psicologia del Polp.

Jo vaig estar allí al matí i fins el dinar i la veritat és que la organització de l'event era meravillosa, vull felicitar a tots els membres de la falla i amics que han participat i colaborat en la realització d'aquest primer festival, que ha segut tot un èxit (almenys, fins on vaig estar jo...) i l'oratge pareix que es va portar prou be, atents a com pintavem les coses el dia d'abans.

El dissabte es va disputar una de les dos partides de frontó, la formada per Cervantes B (xuso i german), que es va enfrontar a la Sucro A i ens pegaren una pallisa de padrei senyor mio, però be ja hem acabat la nostra participació. Ara sols ens queda la parella de subcampions de l'any passat, Gregori "el polp" i Talens, que no jugàren per la pluja i estan a la espera que la JLF fique nova data per a la partida de quarts de final contra la Falla Av 18 de Juliol, que tinguen sort!!!

Esperem les fotos del Tir i Arrossegament i alguna crònica!!!!

11 comentaris (Afegix el teu):

SAN CASALLA ha dit...

yo ho vaig pasar de lujo¡ entre la Pili, la picanya, la sevi i la Nere, que agusaes que el disabte en ferem prou, la puta va ser que intentarem enganxar una aqueta en carret, la que yo tenia que traure, y no poguerem¡
la questió es que mos riguerem molt en la gent, que ya parlevem tots com els carreters.
Ara lo que podriem fer es ina romería als sans i fer una paelleta alli, que també estaría bé, que les meues fans san quedat en les ganes de vestir-se de cordoveses¡¡

sambori ha dit...

Aixó de la romeria estaria molt bé.
Encara recorde fa alguns anys quan encara celebràvem la festa de final d´exercici a Los Rosales,recordeu????Les xiques vestides de sevillanes i els xics a torejar.
Ay! i fins i tot a més d´un li va pegar un revolconet la vaqueta,veritat Arturo?????
La romeria seria un poc tornar a reviure una festa com aquella, que mira que ho passàvem molt bé.

Anònim ha dit...

Clar carmi el club de fans ya esta a punt,y yo bote tambe de fer una festa de romeria que yo el disabte me quedi en les ganes de bestirme de sevillana fem una romeria que guai carmi que ya queda poc pa que siga divendres que guai

Anònim ha dit...

Que pasa per açi?san casalla que be teu pasares el disabte eh!estas com una cabra ,i enganxar l´aca i deixarte el carro a mitad del terme" jajajajja.

Anònim ha dit...

ye SAN casalla va i fica les fotos que estem impacients per voreles¡¡¡

Anònim ha dit...

hola qui està per ahi???

Anònim ha dit...

HOLA SALES, QUE COM VA, DE GUARDIA?
JA FA TEMPS QUE NO ET VEGEM EL PEL, EN AIXÒ QUE T´HAS CASSAT I TOTES LES BODES QUE TENS...JA NO ENS ENRECORDEM DE LA TEUA CARA¡¡

Anònim ha dit...

Hola sales!!!Estàs de guardia xicona??jo per ací treballant un ratet...unbeset

Anònim ha dit...

hola wapetes, si, estic de guardi però la veritat es que està prou tranquilet (creue els dit perqué aço no s´ha de dir mai).
ja Deme, pero ara ja sols em queda una en juny i fins octubre tenim un deskns, a vore si ens vegem prompte!!, per cert tu que vaes fer el dissabte? no vaes vindre! també tingueres "bodorrio"?

Anònim ha dit...

marieta a tu no et dic res perque acabe de parlar amb tu per telèfon, bo, si! envia´m les fotos de la despe i la boda de Gina JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

no Sales, la veritat es que si vaig tindre bodorrio a mitg dia, pero de tota manera tampoc haguera anat, perque no me mola gens lo del tir i arrossegament, això de vore patir als animals no es lo meu¡¡¡