http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 12 d’abril del 2011

Habemus president?

Si, habemus.


El passat divendres tinguerem una versprada nit prou completa, bàsicament tinguerem de tot (menys varietets), es veu que l'article del dijous va servir per a alguna cosa, encara que fora omplir un dia de blog.

Primer anàrem a casa de Rosa, on agraírem a les families de nostres falleres majors, el be que s'han portat amb tots nosaltres durant aquest any. Per a no perdre el costum
ens pararen taula i ja no calgué que soparem, excepte cafè (per problemes logístics) hi hagué de tot, inclòs cava, dolç i cubata.

Quan es feren les 10 marxarem cap al cau per si anava algú a sopar i no havia estat en casa Rosa. Algú sopà. Els que ja ho havíem fet, ens férem el cafè.

Ja es feren les onze i començava la cosa seria. Primer que res, Cristina va voler agrair que hagueren anat a fer la visita, i després li tocà el torn a Enrique, el contador.

Com sempre, va repartir fulles resumides entre tots els que allí érem i després les va explicar punt per punt. Quan acabà li se feren un fum de preguntes, com es costum, i poc més. El resultat, es molt llarg, vine al divendres a la reunió i demana una còpia que encara en queden.

I després tocaven les galtades, però no hi hagué res d'això. El president va dimitir, va agrair a tots la col·laboració que li havien prestat en aquests dos anys, i després agafà el torn la secretaria.

Preguntà si algú anava a presentar-se per a president, Paco Hermida es va alçar i va presentar a Arturo per a aquest any. Com a quasi ningú li paregué mal (es votà la proposta i el si era molt majoritari) ja teníem nou president de la falla. El senyor D. Arturo Tomàs Aguilar. Enhorabona.
En teoria al pròxim divendres durà la llista de la nova junta, vine a veure si tens càrrec, igual tens sort. O mala sort.

4 comentaris (Afegix el teu):

marieta ha dit...

Enhorabona Arturo!! Gema estarà molt contenta. Ara a disfrutar i a treballar,(com sempre,jeje).
Molts bessets.

Nelo ha dit...

A mi e fan gràcia estos casos en què l'elecció de president s'allarga i a la fi ix una persona que té cinc o dotze vots. En la vostra comissió no sé si passen coses d'estes, però m'alegre molt que al poc de sopar tingueu clar qui la capitaneja. Ale, ara si que ha començat l'excercici.

SPIELBERG ha dit...

En aquest cas no ha sigut així, Arturo és una persona molt volguda i molt respectada per la falla. Esperem tindre un bon any.

Anònim ha dit...

Perdona Nelo que vols dir en aixo que la persona que ha eixit en la teua comisio no te l'apollo de la falla???