http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 18 de febrer del 2011

DOS PRIMERS PREMIS PER A CERVANTES

per Amparo

Quasi res!!!!, dos primers premis de Play-back per a la falla de Cervantes!!!!

El divendres vam assistir a l’entrega dels premis de Play-back i Sainets al Centre Bernat i Baldoví. Allí es respirava molta emoció i al mateix temps molta tensió per la impaciència de saber qui serien els guanyadors.

Mentre es projectava amb molta gràcia uns vídeos dels moments més significatius de les actuacions de Play-back, on es podia apreciar la gran qualitat de les actuacions, l’ambient anava caldejant-se i els cors bategaven més de presa, silenci...crits... fins que cridaren a la falla guanyadora del segon premi de la categoria infantil, puix ja estava clar que Cervantes tenia el primer premi. Les menudes falleres com així duien escrit en la samarreta color fresa pugen a per el premi plenes d’alegria que arrepleguen de mans d’Angeles Matoses com a representant de l’Hospital de la Ribera. Boten , xillen, s’abracen no poden amagar els seus sentiments, junt a elles estan Conxin, Gloria i Ana que són les falleres que les han preparat.

Les Majors les feliciten, estan molt contentes però......i elles?. Ara els toca a les Majors que comencen a veure trossets de la seua actuació en el vídeo, trauen primers planos de moltes d’elles podent apreciar què artistes són. Elles saben que el Play-back els va eixir molt bé pels comentaris de la gent, però no pensen en un altre primer premi, i...es torna a repetir el mateix, quan criden als guanyadors del segon premi, elles comencen a xillar plenes d’emoció i d’alegria, ara ja està clar que també tenen el primer premi.Eixa alegria la manifesten dalt de l’escenari posant-se a ballar al ritme de la música .Reben molts aplaudiments.

MENUDES FALLERES!!!! tant les de Play-back infantil, com les del Play-back de Majors!!!!!. Si el dia de l’actuació, ja ens van sorprendre, encara més pel DOBLETE de premis.

Darrere queda molt d’esforç , molt de treball, molta gent que ha col·laborat (maquillatge, peluqueria, música. llums, megafonia, decorat, vestits, etc.) i molt de sacrifici que ara es veu recompensat amb l’alegria d’haver deixat a la seua falla en molt bon lloc.

ENHORABONA ARTISTES!!!






Article i fotos enviat per Amparo Vendrell a fpcervantes07@hotmail.com

6 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Emocionant!!!!!!és la paraula que me ve a la ment al reviure amb aquest escrit la vetlada que gaudirem al Bernat i Baldoví.
L´acte va ser preparat cuidadosament com si d´una entrega d´Oscar o Goya es tractara, sols faltava el tapís roig al llarg del corredor.Aprofite també per a felicitar a la junta local con de bé ho va organitzar.
Felicitar també tant a les infantils com a les majors per eixe primer premi DOBLE, molt treballat i merescut.
També agraïsc a Amparo l´article, que encara que una setmana després hem pogut veure fotos de l´acte i com no felicitar a les artistes per mig de la web.
ENHORABONA!!!!!!!!!!!!!!

sandra ha dit...

Enhorabona artistes sou les millors, la falla esta orgullosa de totes vosaltres i enguany no dubtabem del que ha passat, ja que el sacrifici que eu fet vos a vist recompensat.

ENHORABONA CAMPIONES!!!!!!

La Nere ha dit...

Ayyyyyyyyyyyyy que encara no ho havia vist!!!!!!!!! I jo que estava pensat en escriure un article sobre l´entrega de premis! Encara com sempre está ahí Amparo que está en tot i no se li passa cap detall. Grácies Amparo per l´article!!!!!!!!!

A les xiquetes dir-los que sou unes artistes de cap a peus i que són unes auper triomfadores, Enhorabona nanes!!!!!

I a les meues companyes: Que puc dir jo d´elles?? Pues que estic super orgullosa d´elles, que ballaren de categoria, que aón unes ARTISTES i que son les MILLORS!!!!!!!! Xicones ha sigut tot un plaer el ballar amb vosaltres.

Bessets a tot el mon

deme ha dit...

Mare meua encara ni havia pogut entrar a la web, i quina es la meua sorpresa?.... que a dia de hui i despres de mes d´una setmana encara em cau la llagrimeta quant m´enrecorde de l´entrega de premits. Pasarem molts nervis, pero es va vore gratificat tot el treball i esforç que hem fet aquest any. Sols nosaltres i tota la gent que ha estat ahi per a tot sap el que hem treballat i l´ilusio que hem possat totes aquest any. Moltes gracies a tots, açò es per a recordaro tota la vida i el premi mes gran el tenim a casa, bueno... els dos premis grans¡¡¡¡¡

A les xiquetes feliçitarlos, tots sabem l´ilusio que tenien elles per eixe primer premit, i que botons..... dubte que algu treballe mes que elles ¡¡¡¡ gracies a Conchin, Gloria i Ana per traure el millor de cadascuna de elles.

Xiquets.... enguany tenim dobleteeeeeeeeeee¡¡¡¡¡¡

maria angeles matoses ha dit...

mare meua ,encara tinc els pels de punta cuant vaig sentir qui guanyaba el 2º premi i ja estaba clar que el primer era pera Cervantes... desde dalt l ´escenari jo volia botar i chillar ...oe..oeoeoe...oe..oe,pero aixo va ser en les xiquetes i despres repeticio del mateix amb les majors , sou unes craks totes les dels play backs.Enhorabona altra vegada.

maria angeles matoses ha dit...

i un altra cosa a destacar i agrair ,no m enrecordat abans de diro...les demes falles mos felicitaren per els premis.