http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 9 de desembre del 2010

Una fallera en la distància

per Paula

Benvolguts membres de la comissió:

En primer lloc, saludar-vos a tots i en especial felicitar a les nostres Falleres Majors i Presidents. Aquesta es la primera vegada que escric a la web de la falla, pot ser per que mai havia trobat tant a faltar el fet d´ assistir a un dels actes més importants i més emocionants del exercici faller com es La Presentació.

Tots els anys intente acudir als actes importants, encara que el fet de viure a València a voltes no m’ho permet, però enguany em trobe prou més lluny i es impossible… ( menys mal que en febrer ja estaré per la terra una altra volta).

Volia aprofitar aquest missatge per a dir-vos que enguany, que em trobe per primera volta em la vida lluny de casa, una de les coses que més ànim em dona i m’ajuda a seguir en davant és pensar en la falla, mirar la web i veure fotos antigues...No sé per què, però m’ajuda molt. També vull que sabeu que quan estic a la falla em trobe com a casa, feliç, contenta i volguda...100% fallera, je,je,je. Es un lloc on he trobat amics i amigues que tindré per sempre. N´ és una comissió plena de al.legria, de saber estar en cada moment com toca. Quan fa falta, festa fem festa, quan fa falta, serietat, la tenim. És un eixample d´ equilibri entre el sacrifici, la dedicació, el esforç i el saber disfrutar de la vida.

Així que, moltes gràcies a tots per acollir-me com ho fareu quan vaig arribar i per continuar tractant-me amb carinyo des de aquell moment. Per a mi Sueca es molt important, quan em pregunten d’ on soc, sempre conteste que “a mitges de Sueca i a mitges de Valencia….” M’ enrecorde quan era xicoteta anava a Sueca per a passar el diumenge en casa els iaios..i en el cotxe per la carretera de Palmeres a Sueca , ma mare em deia “Paula mira l’ arròs que bonic, i la Muntanyeta…” i bo, així és la vida.. els xiquets son esponges i aprenen de el que veuen i el que senten dels pares.. jo vaig dependre que Sueca era un lloc on escapar-me per a disfrutar i descansar.

Bé, no vos entretinc més.. El dissabte eixirà tot perfecte, estic segura.
Molts records desde Oviedo…Fins prompte!!!

Article enviat a fpcervantes07@hotmail.com per Paula Peris

9 comentaris (Afegix el teu):

marieta ha dit...

Caram Paula, no m'esperava el teu article! m'agradat molt i sé que aquest cap de setmana tiraràs molt mes en falta la falla, sols de pensar que están a un dels actes mes importants. Tranquila, d'aci poquet estás ja per aci per a disfrutar al costat de tots ells.
Jo tb volia aprofitar per donar l'enhorabona a Cris i a Paula, que estarán espectaculars el dissabte i sé que disfrutareu com mai. Es un moment molt especial, en el que ja et veus com la reina de la teua falla.
Cris, demà em passaré a voret, a vore que nervioseta estás,jejeje... i xarrem val?
Em falta dir-te: QUEDEN 2 DIES!!!!! jajaja... recordes?

Molts bessets

La Nere ha dit...

Paula!!!!!!!!!! No sabia que estaves fora!!!
Tia m´he emocionat llegint l´article, molt bonic i emotiu.
Si a febrer ja estás ací, ja podras vindre a les paelles, la cavalgata, etc jajajajaja.
Molts bessets guapa i esperem que tornes molt prompte

maria angeles matoses ha dit...

Hola Paula ,Que tal estas ?? ja veg que en " morriña " de falla, amb el teu escrit poses de manifest que eres una gran fallera , i tota la gent de la falla esta orgullosa de que estigues en la falla de Cervantes , te envie molts anims... i deduix que estas en Oviedo preparante el examen MIR del mes de gener , ja se que es un moment molt dur pero estic segura de que te va a eixir tot molt requetebe, pensa que a partir de gener i hasta el mes de maig estaras completament lliure i podras disfrutar les falles com mai......te desitge molta sort, i molta feliçitat ¡¡¡¡ hasta prompte.

deme ha dit...

ey Paula, que alegria¡¡¡ colli quin article... es nota que li has posat molt de sentiment i es que coneguente i sabent com et disfrutes la festa fallera em puc imaginar tot el que et pot pasar pel cap, sobretot al disabte, ja que tu no has faltat mai dalt l´escenari. Pensa que en no re sja estas per açí i nosaltres estarem esperante amb els braços oberts per a disfrutar a tope d´aquestes falles. Anim i ara l´important es acabar amb el que tens entre mans que ja ho celebrarem. Molts besets desde Sueca per a una gran fallera, que per molt llunt que estiga ... la sang li tira cap a lo que ella estima.

la noe ha dit...

aii la meua pauli!!!!!!! tia me alegrat molt al llegir el q as escrit.
pues q sapiges q al disabte el trobarem a faltar alli dalt,ja eu crec, cuant portem un rato llarget asentaes i no estiges tu x a dir "aso encara no sacaba, q mestic pijant" jajajaja. q ganes tinc de voret i q veges a Damianet i voras q guapo esta. un beset molt gran desde asi. muaaaaa

Cris ha dit...

Paula no sabia que estabes tan lluny, una llàstima que no estigues al dissabte. Si la gent et dona carinyo és perquè te´l guanyes. Un besset molt fort.

Marieta te mate, m´acaba d´entrar una coseta. Clar que ho recorde veges, com olvidar-ho???? Saps que vaig disfrutar molt eixe any al teu costat. Quan ha vingut la mami hem pensava que venies amb ella, però ja m´ha dit que vindràs demà. T´espere un besset

sambori ha dit...

Molt emotiu l´article Paula.
Ha de ser dur viure les falles en la distància encara que sols siga la presentació i més si es tracta d´una fallera de primera com tú.
Com bé te diuen als comentaris ànims i a falles esperem que estigues ja ací per a disfrutar-les a tope!!!

TAnia ha dit...

Pauliiiii!!!!! Com te tire d menos amiga!!! anava a cridarte en la presentació xo n sabia si seria pa be o pa mal...aixina q pa n molstarte vaig decidir q n.
Ja n t queda rs kriñt (bueno hui ja hauras arribat a Valencia encara q enseguida tn tornes) en els falleros d'honor mos la vnguem!!!!
Amin amor!!!!! bsitos Dr.Peris

MARUXI ha dit...

MARUXI
Pauli!! mas emocionat amiga!mancantat el article casi em boten les llagrimes.. tranquila q ja n t qda res en 2 setmanetes t tenim asi x a disfrutar totes juntes. I en els fallers dhonor te la venges! Anim Paula! testime molt besets amoret!