http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 13 de desembre del 2010

SEGURAMENT UNA GRAN SOPRPRESA

Avui 13 de desembre una membre de la nostra comissió compleix anys. Quan dic que segurament siga una sorpresa, em referisc a que aquesta persona no s´imaginarà que avui a la web anem a felicitar-la, però estic segura de que li farà moltìssima il.lusió.

Aquesta persona no es altra que Dolores, l´última adquisició de Les Petxinoles. dolores és molt simpàtica i encara es millor persona, si estàs al seu costat de segur que no t´avorriràs perquè sempre esta xarrant, a més de compartir bones rialles, resumint, Dolores és una xica de CATEGORIA!!!!

Dolores estornà a apuntar a la nostra falla l´any passat, després d´uns quans anys, però com ella sempre ha sigut fallera de la nostra comissió quan ens veia en els passacarrers sempre se li ficava un nuc a la gola, i com "la FALLA tira molt" finalment ha acabat per tornar-se a apuntar i poder eixir de fallera junt als seus filla, Ferran i Anna.

Dolores, Les Petxinoles volem que sàpigues que estem molt contentes de que t´hagués unit a nosaltres, no eres més ni menys que qualsevol altra Petxi, eres una PETXINOLA 1.500!!!!!!!! I emperem que estigues agust amb nosaltres.

Així que de part de Les Petxinoles i tota la comissió de la falla

MOLTÌSSIMES FELICITATS!!!!!!!

4 comentaris (Afegix el teu):

deme ha dit...

Je je je, que et pensaves que no anem a recordarnos de tu? açí no s´ens pasa ni una¡¡¡ i menos a la Nere que sempre esta pendent de totes estes cosetes.

Moltes feliçitats Dolores, eres estupenda de la muerte i amb tu es imposible aburrirte¡¡¡¡ que tingues molts regalets, molts besets guapa.

La Nere ha dit...

Dolores Felicidades!!!!!!! espere que pases un bon dia d´aniversari i que et donen molts regalets.

espere que tr´haja agradat l´article.
Bessets guapa

Cris ha dit...

Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!!

Cris ha dit...

Carlos, necesite el usb. Esta nit estaré al casal assatjant, cridam si vols quan arribes a casa i jo en un bot me pase a per ell, val????