http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 16 d’octubre del 2010

Aui 16 D´octubre la tia Nerea complix anyets....FELICITATS....

per Alexandra

M´imagine que no esperaves que seguera jo qui et felicitara, pero es que anit vaig sentir a la mama com li deia a les ties... "l´aniversari de la Nere ja está açi " i em vaig quedar flipa, perque jo pensava que tu sols et dedicaves a fer feliç a totes les demes ties...

Carmen,Aina i jo et vegem com una especie de mama noel, sempre carregada amb bolses de regalets per a totes.

Volem dirte que eres molt bona tia, que mos cuides molt bé, que sempre estas disposta a jugar amb nosaltres sense fermos ninguna mala cara..... TE VOLEM EN LOCURA....

Ahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!! i també ens donem conter, que les ties, no saben fer res sense tu si, si, si la mama també esta inclosa....

Eres una especie de " MISTER" per a totes les petxis, no se massa bé que vol dir aquesta paraula, pero papa la nomena molt cuant parla del futbol, sobretot del valencia, així que e deduit que seria algo bó.

Tia Nere, et diria tantes cosetes bones...... i la veritat es que no em cansaria mai.....eres un exemple a seguir.

De manera que enguany, em desidit que et mereixes una felicitació diferent, així que desde la web de la nostra falla, les "MINI PETXIS " volem dirte lo que et volem, i la falta que mos fas a totes.. ties i nebodes...

No cambies mai, eres la millor tia del món

En definitiva: GRACIES PER SER COM ERES.... MUAKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Article enviat per Natalia a fpcervantes07@hotmail.com

10 comentaris (Afegix el teu):

ROSER ha dit...

NERE QUINA FELICITACIÓ MÉS XULAAAAAA!!!!!!
MOLTÍSSIMES FELICITATS AMIGA!!!!!ERES LA NUMBER ONE!!!!!!

La Nere ha dit...

Ayyyyyyyyyy quina sorpresa!!!!!!!!

Moltes gracies Roser!!!!!!

Però mira la meua princessa quin article m´ha escrit!! Alex a la tia li agrat molt l´article i li ha fet moltíssima il.lusió que hages sigut tu l´autora i quan ho llegia m´emocionat!!!!!!!!!

Però també se que la responsable de tot açó es la meua Natalia, moltíssimes gracies per açó i per tot, tindre´t com amiga es una de les coses més bones que m´han passat en la meua vida, sense tu i sense la resta de Petxinoles La Nere no seria la mateixa.
Natalia moltíssimes gracies i que t´estime molt. Bessets

mamixula ha dit...

Gracies a tu per estar sempre ahi,gracies per ser com eres,gracies per dedicar-mos el teu temps,gracies,gracies,gracies
Et volemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!

Amparo ha dit...

Nerea MOLTES FELICITATS PEL TEU ANIVERSARI!
També felicite a eixa colla de MINI PETXIS que ja comencen a despuntar,és una felicitació molt xuli i Alexandra té tota la raó quan diu que eres com una Mamà Noël però jo afegiria també que eres com un Àngel.T'enrecordes l'any passat que bé vas fer el paper d'àngel entretinguent als més menuts de la falla que esperàven impacients l'arribada del Reis Mags d'Orient entre una forta pluja?.
Nerea,Que en complisques molts més!
Besets

almu ha dit...

moltisimes felicitats!!!!! encara que ahir ja te ho vaig dir. Te molta rao Alex, sense tu a la meitat de coses no aplegarim a temps, sempre estas en tot i com no a disposició de totes, moltes gràcies per ser tan bona amiga, molts bessets i que compleixques molts més al nostre costat.

deme ha dit...

Nere açí no he pogut arribar a temps, pero ja havia jo sentit a Alex comentarme que esnguany anava a ser ella la que feliçitara a la tia Nere.

Bueno jo crec que mes no podem dirte, eres especial i indispensable per a tot, sempre t´enrecordes de tindreu tot controlat.

Un beset molt fort i ara ens queda la celebracio.

Cris ha dit...

Ie Deme, ara vaig a furtarte jo el lloc de tardona en les felicitacions, sempre arribe tard.
Bueno Nere, que pagà i orgullosa estarà ella. He fet tard a la web perquè a tu ja et vaig felicitar el disabte a primer hora, jejeje.
MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!! Espere que disfrutares del dia com cal i ben segura estic de que ho faries. La precelebració ja va ser bona.
Me vaig a unir a eixes persones que tant et volen per a dirte que jo també et vull molt i per a mi també eres una peça molt important tu ja ho saps. Que faríem sense Nere.
Un besset molt fort.

m angeles matoses ha dit...

¡¡¡¡Cheeee¡¡ dos dies que no entre a la web i ja he fet tard pera felicitar e Nerea .pero be ,mai es tard pera rectificar , molts bessets i felicitats.

sales ha dit...

Jo tb, un altra que és suma a això de... més val tard que mai: MOLTES FELICITATS NEREA!! Segur que ja t´ho has disfrutat de lo més, un besot wapa!!

La Nere ha dit...

Gracies a tots per les Felicitacions!!!!!!
Bessets i mil gracies