http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 25 d’octubre del 2010

Adéu Falla Plaça Cervantes .

Esta setmana un gran faller es muda de falla, no molt lluny de nosaltres, per no oblidar-mos, Agustí mes conegut com a Agus ens ha enviat uns escrit despedint-se de tots nosaltres.

Company que disfrutes i ho passes igual de be que ho has passat aquestos anys amb tots nosaltres i per favor no t'oblides de la nostra falla, estarem en el mateix puesto que tu saps per a lo que vulgues.

A la falla on vas guanyen una grandíssima persona i com no dir un gran faller
Jorge Delgado


La falla Plaça Cervantes ha sigut la meua falla des que vaig nàixer, la falla del meu carrer (on vivia abans), la falla que va veure la meua primera garrofa, jejeje, la que em va donar la oportunitat de formar part d'una gran família, on conèixer nous amics, i entaular amistats eternes, gaudir d'aquelles vetllades amb el duo Rebombori, i respirar eixe ambient de grans amics i grans consellers, que això si, si algo he aprés allí, ha sigut a grans consells de grans persones de la falla...

En fi, espere que no siga un hasta sempre, i siga mes un hasta prompte, on espere tenir un xicotet raconet encara que siga en la barra, i sempre conservaré les bones amistats i els grans moments que he pasat allí... GRACIES PER TOT.

La meua nova aventura comensa en la Falla Plaça de Ajuntament, gran part dels meus amics es troben allí, i després de tantes insistències per la seua part, he decidit afrontar esta nova experiència, espere ser ben rebut per la gent de l'Ajuntament, i espere fer-me un xicotet hueco en la seua llarga història.

Visca Cervantes i Visca l'Ajuntament.

8 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Una gran perduda per a la nostra falla.

Agus, ha sigut un plaer i un gust contar amb tu durant tots aquests anys de falla.
El dia que vulgues tornar, les portes del cau les tens obertes.

Confie que en la teua nova aventura t'ho passes tant be i disfrutes tant com fins ara t'ho has viscut.

La Nere ha dit...

Agus espere que disfrutes molt en la nova etapa que vas a viure a la falla de l´ajuntament i espere que sigues ben rebut alli. I recorda que pots vindre a la nostra falla quan vuigues i espere que vingues a fer-mos alguna que altra visiteta.
Adeu Agus!!!!!

Agustí ha dit...

Gracies amics, per ixes mostres d'afecte,dir que enlloc dun adeu es millor dit un fins prompte, espere algun dia tornar a la falla de la meua vida, que es aquesta, i com molt bé dic, jo no oblidaré mai les meues arrels, i a les properes falles espere fervos algunes visites, enkara q siga a un troset de la barra jeje.

Cris ha dit...

Ohhhhh, que peneta!!!! Pasateu bé i disfruta de la festa que és el més important.
Ara qui se´n va de casa a casa torna, jaja.

mamixula ha dit...

Ahiiiiiiiiiiii!!!! que llastima mes gran...
Tu saps Agus que aón vages sempre estaras molt ben vist,perque eres una gran persona....
Saps que nosaltres estarem encantats de que tornes cuant vullgues,aquesta es t´acasa i sempre oh sera...
Espere que tingues una gran esperiència en la teua nova aventura i que mos fages alguna visiteta de tant en tant..
Molta sort i fins pronte...besets.

Agustí ha dit...

moltes grácies de nou, i ja sabeu que faré algunes visites, en el dia de paelles de la falla, jeeje i per la nit en el rebombori, supose que marrimaré prou jajajaj

deme ha dit...

Bueno Agus estic ben segura que a la falla de l´Ajuntament vas a ser molt ben rebut, perque eres un gran faller.

Pero bueno al menys ens vas a tindre molt prop i esperem les teues visites al teu cau, al fi i al cap sempre sera ta casa. I com be ha dit Cris ... qui s´en va de casa al temps a casa tornara¡¡¡¡¡ molta sort amic

Agustí ha dit...

gracies deme, com he dit no oblide les meues arrels, i si k faré visitetes jejej