http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 30 de juliol del 2010

TRES FELICITACIONS EN UNA!!

per Nerea

Aquest dissabte les Petxinoles tenim molt que celebrar, per una part l’aniversari de dues Petxinoles i per l’altra el nomenament de la falla.
La celebració dels aniversaris es farà per de mati, on estarem tot el dia nadant i les amfitriones ens convidaran a una torradeta, i desprès totes juntes acudirem al acte de la falla.
Una de les “cumpleanyeres” és Mònica Tomàs, el seu aniversari fou el 11 de juliol. Mònica es l’última que es va fer Petxinola, però per ser l’última no significa que no siga una vertadera Petxinola 1500, perquè si que ho es i ens ho ha demostrat a totes!!!! S’ha integrat al nostre grup perfectament desde el primer dia com a fallera de la nostra comissió.
Mònica es una xica molt dolceta i simpàtica i ens ha guanyat el afecte de totes nosaltres i on Les Petxis li tenim una gran estima.
L’altra que també celebra anys és Angeles Simeon, el seu aniversari es dema, el 31 de juliol.
Angeles és una de les Petxinoles veteranes, tots la coneguem molt be, es una xica molt atenta sempre amb els demés, simpàtica i carinyosa. Sempre que la seua feina (Mercadona) li ho permeteix no dubta ni un moment a acudir a qualsevol acte de la falla.
La tercera persona que volíem felicitar no es altra que a Cristina Cebolla, fallera Major 2011.
Cris es una persona molt, però que molt estimada per les Petxinoles, tenim molta complicitat i juntes ens ho passem de categoria. No volíem desaprofitar l’ocasió de felicitar-la per la web, i desitjar-li que siga molt feliç durant el seu regnat com a Fallera Major de la nostra comissió, la Falla Plaça Cervantes.
Així que de part de totes les Petxinoles, moltíssimes felicitats a les tres. A Mònica i Angeles felicitats pels vostres 28 anys i a Cris enhorabona pel Nomenament de dema.

FELICITATS MÒNICA!!!!!!!
FELICITATS ANGELES!!!!!!!!
ENHORABONA CRIS!!!!!!!!!

Article enviat per Nerea Luz a fpcervantes07@hotmail.com

7 comentaris (Afegix el teu):

Cris ha dit...

Les meues pexis, sabeu que es mutuo i que vos vullc un mogollón, espere que sempre seguim aixina i que sempre pugam pasar eixos ratos tan meravellosos que hem pasat en tantíssimes ocasions. Sempre estaré ahi per a les meues xiquetes. Demà ens farem una copeta de cava juntes i brindarem.
Prepareuse per als ratets de petit comité que este any hi han tres dies abans de falles, jejeje
MOLTES FELICITATS a Monica i a Angeles.

AMADEIN ha dit...

Cuant tornem a fer una festa com la del dissapte?, no es presis que siga res de la Falla , jo mapunte...
Enhorabona a les dos Falleres Major per eixe dia tan xulo que em pasat i felicitar a Monica I Angeles per el seu Cumple Anys.

Cris ha dit...

jejeje Madein, t´ha molat ehhhh. A mi també, per mi podríem repetir totes les semanes, hem vaig sentir feliç de veritat entre tots vosaltres, sou els millors.

jorge ha dit...

Moltes gracies per la gran festa que fereu, aço es nomes un xicotet pas abant dels molts que queden per difrutar amb DOS GRANS FALLERES MAJORS.

Espere que aquest any siga molt especial per a les dos i que ho pugam disfrutar tots junts.

Moltes gracies a Cris , Paula i a la seua familia, sou uns grans anfitrions.

deme ha dit...

Que be ho pasarem el disabte , pero mes be ens trataren les nostres falleres matjors¡¡¡ es nota les ganes que tenen ja de disfrutar aquest any que amb tantes ganes han estat esperant durant tant de temps i nosaltres estarem encantats de disfrutarlo i ferles sentir molt especials.

mamixula ha dit...

Hola bona vesprada a tots!!!
La veritat es que tot va quedar de luxe...no ens va faltar res,i a mi personalment m´agrada moltissim lo de ficar la cansoneta del cierre de keepers...
Moltissimes felicitacións a les nostres falleres majors i esperem impiciens la pròxima festeta,jejeje

Cris ha dit...

Gràcies a vosaltres per estar ahí, sou els millors i jo espere no pedrevos de vista en tot el any, ja ho sabeu. Soc molt feliç per el que esta pasant, però soc feliç també per estar rodeja de gent com vosaltres, tot el que pugam fer sempre serà poquet, per a nosaltres també s´ho mereixeu tot.
Lo de keeper´s va ser total. Ivana ho pensa tot, jeje. Gracietes a tots