http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 26 de juliol del 2010

Per fiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

per Cris i Paula


Molts sabeu les ganes que teníem de poder dir el dia del nostre nomenament, però entre pitos i flautes, aquest any tots hem tingut un mes de juliol molt apretat.

Per fi ens hem ficat d´acord en la data I ja vos podem dir que el 31 de juliol a les 22 h, vos esperem a tots en la caseta del Sardi. Ens encantaría tindre pleno, així que no falteu. Diuen que tot el costa val, per tant segur que val la pena.

Es super fácil arribar i no hi ha pèrdua, sols vos recomanem que es fiqueu unes sabates ben planetes, ja que el camp és de pedreta i es fareu els tacons un pendó.

Ja sabeu no falteu, vos esperen LES FALLERES MAJORS.


Cris i Paula.

6 comentaris (Afegix el teu):

maria angeles matoses ha dit...

Enhorabona ,Cristina i Paula ,vos dessitge molta feliçitat, sera un dia molt bonic pera vosaltres i la vostra familia, ¡¡¡¡¡espere poder estar ahi !!!!

TANIA ha dit...

DONEU X SEGUR Q LS CACATUES STARM ALLI. MUAAAAAAA

Cris ha dit...

I nosaltres vos esperarem impacients, que ja tenim moltes ganes de que siga el disabte.

deme ha dit...

yeeeeeee Cris que ara si¡¡¡¡¡ vinga va com que no tindrem altra cosa millor que fer alli estarem acompanyantvos en un dia tan especial per a vosaltres.

EVA ha dit...

Moltissimes felicitats Cris i Paula, vos desitje que seu paseu igual o millor que jo meu vaig pasar en el meu. Cris ja meu contaras i disfruta del dia, que es molt bonico. Besets

Cris ha dit...

Moltisimes gracies Eva, segur que disfrute amanta, ja te contaré el que senc perquè això encara no ho se. Un besset