http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 9 de febrer del 2010

ESTA SETMANA LA TENIM COMPLETA!!!!!

per Ivana

El passat dijous va haver reunió al casal, i es varen tractar temes importants, que crec que tots deveu saber ja que setmana la tenim mogudeta, i em al menys fer un esforç i acudir a tot el que pugem.

Açí vos deixe una relació de tot el que tenim esta setmana:


  • DIMARTS 9 DE FEBRER A LES 20:00 H: Reunió de Junta al casal.

  • DIMECRES 10 DE FEBRER A LES 20:30 H: Concurs de Sainet al Centre Bernat i Baldoví.

Hem quedat a les 18:00 h al casal, per carregar el decorat i anar a muntar. Des de açí voldria demanar a tots el que pugen que vingen a ajudar a tot el que farà falta fer, per a l’actuació, però per damunt de tot demanaria que acudireu a vore la representació del sainet. Es la nostra obligació donar suport al xicotet grup que va a fer possible la participació en el concurs. Se que es un dia laborable i molts estareu treballant, però de veritat demane un esforç a tot aquell que puga vindre, especialment aquest any que ha segut complicat el poder participar al concurs.


  • DIJOUS 11 DE FEBRER
    • A LES 19:30 H: Reunió al casal, per a organitzar la CAVALCADA INFANTIL.

Acudiu tots aquells que teniu xiquets que tenen que eixir a la cavalcada, perquè hi ha feina de valent, per a organitzar-la i es necessària la col·laboració de tots.

    • A LES 22:00 H: Reunió setmanal al casal

Tenim que fer-la el dijous perquè el divendres hi ha dos actes als que tenim que assistir, i que coincideixen amb l’horari de la reunió dels divendres.

També es important que sabeu que en aquesta reunió hi haurà que apuntar-se per a reservar i pagar les samarretes de la falla d’aquest any.


  • DIVENDRES 12 DE FEBRER
    • A LES 20:30 H: Entrega de premis del concurs de Playbacks, al Centre Bernat i Baldoví.

La nostra comissió està nominada, encara que no sabem en quina categoria. A aquest acte per desgracia sols poden acudir 45 persones, ja que eixes son les entrades que ens dona la Junta Local Fallera, perquè ja sabeu que l’aforo del centre es limitat. Així que sols assistiran les persones que han participat al concurs. La resta de fallers que vullga acudir, pot anar al Centre, encara que no podrà entrar, i esperar fora per a reunir-se amb els participants, per a celebrar el premi o premis que ens donen, perquè com estem nominats com a mínim, tindrem un premi en alguna categoria.

    • A LES 23:00 H: Entrega de premis del concurs de Sainets, al Centre Bernat i Baldoví.

Sols dir-vos que s’animeu a participar en tot el que tenim per davant, que les nostres festes ja estan açí.

VOS ESPEREM A TOTS