http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 9 de maig del 2012

Nous temps, nous canvis.

Com s'haureu donat compte fa molt de temps que no fique res per ací i no ho actualitze. La falta de temps, de ganes, de col·laboracions, de gent i Facebook ho han fet possible.

Si apart de tot això, li afegeixes que el poc de temps lliure que tinc el dedique en la creació d'altres coses per al ciberespai, que em donen  més satisfacció tan personal com professional, i que m'agraden mes (a que és estrany que puga haver alguna cosa que m'agrade més que les falles), ho acaba de rematar.

Per sort totes les coses canvien, res és permanentment.

El nou president de la falla, si tenim nou president i no és cap novetat, ha decidit crear el càrrec de responsable de noves tecnologies, persona que s'encarregarà de manejar i gestionar el bloc de la falla i el grup de Facebook. És el faller Rafa Navallas.

Esperem que poc a poc vaja tornant-li a açò l'esplendor que arribà a tindre en els seues millors moments i que tantes alegries, penes, mals de caps i sofriments li va causar a un servidor i a l'altre faller que començà aquesta aventura allà pel març del 2007, fa ja cinc anys, Josep Fuster.

Per la nostra part no quedarà el fer tot el possible per a ajudar-lo en aquesta nova tasca.

Per cert, s'ha creat un nou conter de correu per a que envieu tot el que vulgueu amb relació amb el blog. Es FPCERVANTES@HOTMAIL.COM.

Carlos Granell.

Que la sabiduria d'una botella de Black Label guie el vostre camí.

0 comentaris (Afegix el teu):