http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 16 d’abril del 2010

Hui es un gran dia

Una de les aficions mes grans que tenim els fallers es la de demanar conters a la falla. Pocs dies després de que s'aprove el pressupost de l'any ja estem preguntant:
-Com van els conters?
- I la loteria?
-Com van els cartons?
-Pegue ha costat això tans diners?
-Això era precís?

I així setmana rere setmana, mes rere mes. I a mesura que avança el calendari faller ens fiquem més pesats amb els conters:
-Que si no arribem al pressupost.
-Que si ens gastem massa diners en açò i l'altre.
-Que volem barra lliure
-Que que ens costarà tirar mes coets
-Que no hi un duro
-....

Però finalment l'espera s'ha acabat. Hui, a les 23:17 h de la nit, al cau de la nostra falla, situat al carrer Cantant la Vendrell, tindrà lloc la llegida de conters i de resultats de l'exercici anterior. Sabrem que ens hem gastat i en que ens ho hem gastat. Sabrem si deguem o si ens han sobrat diners per a fer una altra festa (torrem un bou?), ho sabrem tot, aquesta nit. No demà ni la setmana que ve, hui.

Previsiblement esta reunió es sol allargar prou, ja que hi han moltes fulles que llegir i després sempre es pregunten molts coses. Així que aneu preparats, i no, no l'anem a gravar en vídeo i penjar-la ací ni anem a fer un resum el dilluns. Si no vens no ho sabràs, i després no preguntes.



*****


Vinc ara de la reunió de la Junta Local i dir-vos que ja està obert el plaç per a inscriure's a Futbet (aquest any es futbol 7 al camp de l'Infantil), Basquet Femení i Frontó. S'apunteu?

11 comentaris (Afegix el teu):

jorge ha dit...

Carlos segurament ho diras esta nit, quines son les feches dels campeonats?

SPIELBERG ha dit...

De cap no m'ho se, ho porte a la nit.

Agustí ha dit...

home a futbol ens apuntarem supose, pero quina merda es aso de fer futbol 7? si de vegades ja mos ve justet ferne 5 pa xuar a futbet

Cris ha dit...

Hola a tots!!!!!!! La reunió del divendres molt bé. Enhorabona a la Junta per eixe resultat.

ENHORABONA a Blai i a Pablo per el dinar del dissabte, ens ho passarem genial. Va ser un dia molt complet i hem va pasar super ràpid, de lo be que m´ho estaba pasant.

un intrus ha dit...

Despres es queixeu de que en falles no pagem el que begem i el disabte a les 3 del mati encara hi havia gent al casal, aixo no son perdues per a la falla o que? O es que el alchool tambe el pagaren els presidents.

SPIELBERG ha dit...

Així m'agrada així, que aneu fent punts que per a que tanque açò i ho envie tot a fer la ma.

A que no en el Facebook no fiqueu comentaris anònims.

Si tens algun problema, el divendres vens a la reunió, dones la cara i exposes el teu problema.

Allí es debatrà i es veurà si tens raó o no, però ací no.

jorge ha dit...

Senyor Intrus si de perdues hi ha que parlar, per que no es parla de la veguda que es fan altres persones despres de cada reunió, aixo tambe es conta com a perdua o a voste no li interesa aixo?

Per aclarir les coses hi han que dirles en les reunions no a esquenes de les persones o com a anonims en la pagina web.

Com ve diu Spilberg espere que la seua opinio la diga en la proxima reunio.

Anònim ha dit...

hem arribat a un punt on ja no es pot opinar, intrus sols ha fet un comentari, tampoc a ofes a ningu, per amenaçar en tancar la web. Tal vegada no ho diu en una reunio perque no pot anar a elles o perquw no li dona la gana, pero no cal en seguida atacar.
ixe comentari s'ha dit milions de vegades per el casal, tant de la reunio com de les festetes, fins i tot en les reunions quan s'ha parlat del presupost del següent any.

SPIELBERG ha dit...

Si no es poguera opinar haguera suprimit el comentari.

Peró hi ha temes que es deuen parlar de portes cap a dins i no de portes cap a fora.

I el que mes em fastidia es el que tu també acabes de fer, entreu, digues el que vos dona la gana i desaparegueu. Tanta por teniu? Doneu la cara, fiqueu-vos un nom.

A la falla tots som iguals, tots paguem el mateix i tots tenim els mateixos drets (i deures). El que no vos parega be, es diu a la reunió que per a això es fan.

Açò es un espai de diversió i no de discussió.

intrus ha dit...

Aixo de que tots som iguals jo crec que estas un poc equibocat i si no ho pots comprobar cuant tu vullges.
I por pues una mica perque fent-ho qui ho ha fet esta ben fet, pero crec que a la primera reunio es baren queixar dels diners de la barra i que hi habia que buscar una sol.lucio i ara fan un dinar que no hem pareix gens mal, i es queden fins les tres del mati abantseu tot i tot justetamen es el que primer agera tingut que donar ejemple (el presi).

jorge ha dit...

Senyor Intrus ens podries explicar amb arguments lo que has comentat?, em referix a la frase
"Aixo de que tots som iguals jo crec que estas un poc equibocat i si no ho pots comprobar cuant tu vullges"